Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto je moc nizko


mirecekdrah

Recommended Posts

Je to divné-(na 17/55/215 letnich) jsem naměřil po spodek prahu (předek)18 cm a po spodek výlisku na zvedání auta15 cm .(Zadek) 20cm a spodek výlisku na zvedání 17 cm. Spodkem jsem zatím za 6 let ještě neškrtl(mimo přejetého bernského salašnického při couvání-ležel za autem mezi koly a byl už nahluchlý a senzory ho nezachytily a já ho opravdu neviděl)Naštěstí přežil-nebylo to celým autem-jen asi metr od zadního nárazníku.  :mad:  :mad:

Upraveno uživatelem kurka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nějak nechápu, že sis při koupi nevšiml, že 407 je nízké auto, takže někde ve vyjetých kolejích na polní cestě nemáš šanci, jsou tu lidi, co píšou, že mají problém vjet do garáže atd.

 

montáží nových pružin (origo) bys to dostal do původního original stavu, nic víc, je přece jasné, že ty tvoje pružiny už něco provozem a stářím klesly, možná máš neorigo připevněný ten spodní dekl,když to dře i na dálnici :mrk , poslední varianta je změnit tu dálnici... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No toto auto neni me prvni. Uz jsem jich par mel. :-) No a kdyz jsem si sel kupovat bezne osobni auto "zadny sportak" tak me OPRAVDU nenapadlo, ze s nim nebudu skoro moc jezdit ani po dalnici. A je pravda ze do dnesni doby pri koupi auta jsem nechodil s metrem a nemeril jsem jeho vysku. Tak doufam ze uz to chapes. A chapu, ze auto za ty leta kleslo. Jen jsem chtel po vas v tomto tematu aby jste byly TAK hodni a rekli mi svou vysku auta. Tot vse. Nic min a nic vic. A zatim to z vas udelal jeden. Takze tvrdit ze svym zpusobem jsem divny ze mi pri koupi auta nedoslo ze je nizke a neda se snim jezdit je asi blbost.

Upraveno uživatelem mirecekdrah
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako ja bych je vymenil. Ale dejme tomu, ze to bude stat cca 5000 kc a zjistim, ze je to porad stejne. A to se mi opravdu nechce davat zbytecne. Proto jsem chtel vedet vase poznatky a zkusenosti. Jestli je to bezny jev ta vyska auta. Nebo jestli ty pruziny opravdu menite, proztoze se opotrebavaji. Mam jeste superba II najeto 550 000 a tam jsou pruziny puvodni. Dokonce bych rekl, ze vyska supika je porad jako noveho vozu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje někde 407, např. před supermarketem, anebo v servise, vedle které by ses mohl postavit a proměřit to? A hlavně se podívat zespodu zepředu, zda ti šusplech nevisí jinak, než běžné 407.

 

Když nikomu jinému to na dálnici nechytá o zem a tobě ano.

 

Mmch, kdybys na dálnici škrtnul o zem vanou, tak bys to zatraceně věděl, rána jak hrom a olej fuč. Spíše máš špatně upevněný šusplech, tedy plast pod motorem.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...