punkac Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 Jelikož mi svítí stále kontrolka motoru a na diagnostice to vyhazuje chybu \"nadměrně opotřebený katalyzátor\" rozhodl jsem se ho vyměnit (ještě teda zkusím vyčistit i když spíše preventivně klapku sání) Dříve stačilo natankovat nějakou vervu nebo jiný 100 oktanový benzín a kontrolka motoru na chvilku zhasla, ale nyní svítí furt pryč.... Bohužel můj motor má katalyzátor jako součást svodů a komplet díl stojí nemalé peníze, našel jsem ale, že se od 1500,- do 2200,- dá sehnat do těchto kaťasů vložka, ten hrnec či obal katu říznout jako konzervu a vložit novou vložku a následně zase zavařit.... Je to utopie, nebo to stojí za úvahu a následnou práci? Citovat
punkac Odesláno 23. srpen 2014 Autor Odesláno 23. srpen 2014 tady odkaz na možnou vložku http://www.primavyfuky.cz/doplnky/univerzalni-katalyzatory/euro-3/svodove-keramicke/a/PR-KER%252010%252F1-E3/ Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 Všechno jde, důležitý budou rozměry a pak to, jak tam ta vložka drží. Tady píšou nerez a ten by se asi dost těžko přivařil k tomu obalu. Jde a to, aby to nerachtalo. Možná to uříznout o milimetr kratší. Sesadit, stáhnout a dovařit.... Edit: Teda pokud se z toho stávajícího katalizátoru nepoužije jen vršek a spodek. ( stejnnej průměr) Pokud je obojí nerez, tak by to byla dobrá volba. [upravil dne 23/8/14 08:24 od kirkiz] Citovat
punkac Odesláno 23. srpen 2014 Autor Odesláno 23. srpen 2014 právě bych použil jen spodek a vršek a vprostřed bych vevařil tu vložku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.