Naďa Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ráno vždy při startu cvaká relátko blikačů. Po výměně opět začalo to hrozné cvakání. Poraďte. Peugeot 106 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Původně zaslal: Naďa Ráno vždy při startu cvaká relátko blikačů. Po výměně opět začalo to hrozné cvakání. Poraďte. Peugeot 106 Proměřit baterku + dobíjení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navis Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 hmm, myslel jsem že ten problém mám jen já ....dělá mi to i při jízdě, a neni to pravidelný, tak kdo poradí co s tim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 A je to určitě blikačů? Blikají přitom blikače? Nebo kontrolka? Tam je x jiných relé, které by mohly cvakat... 2 Naďa: po výměně čeho? Jak jsme tady řešili s Prokym, vypadá to, že některá časová relé nebo jejich patice jsou náchylná na navlhnutí. Mohlo by to mít souvislost s vlhnutím? [upravil dne 17.10.05 P607Olda] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirael Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Původně zaslal: P607Olda A je to určitě blikačů? Blikají přitom blikače? Nebo kontrolka? Tam je x jiných relé, které by mohly cvakat... 2 Naďa: po výměně čeho? Jak jsme tady řešili s Prokym, vypadá to, že některá časová relé nebo jejich patice jsou náchylná na navlhnutí. Mohlo by to mít souvislost s vlhnutím? [upravil dne 17.10.05 P607Olda] Dělalo mi to taky. Rozkuchat, odpojit, přihnout kontakty konektorů, kajne problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RABI Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Mě to dělalo taky. Byla to vhkost. Řešení... prostříknout sprejem na vlhkost. Toje ta elektronika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischelin Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 mě to dělala páčka od blikačů.... prostříknout a klídek:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Joe Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Přesně tak, páčka blikačů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alesek Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 mě cvakala páčka blikačů taky, tak jsem jezdil tak dlouho až sama přestala:) asi ji bylo jasný že na výměnu to nebude tak to vzdala:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*David* Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 měl jsem stejný problém a řešil to jako Alesek a zabralo to takže to chce jezdit, jezdit , jezdit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Robí to páčka. Stružliny z kontaktov vo vazelíne robia falošný spoj a spínajú relé aj keď páčka nie je prepnutá. Treba vyčistiť a nanovo premazať. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Taky mi to dělalo a jelikož to jen cvakalo a nic neblikalo tak jsem jezdil a jezdil a jezdil až to přestalo:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts