Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

GPS


Tymros

Recommended Posts

Dobrý den, už dlouho sem přemýšlel jak udělat navigaci do 407 když nemám origo, nakonec jsem vytvořil tohle a tak se s vámu chci o to podělit: je to tablet který se dá kdykoliv oddělat a vzít sebou.

Na aux je připojený bluetooth přijímač a spárovaný s tabletem a dá se přes to i telefonovat.

post-49201-14109639392694_thumb.jpg post-49201-14109639393001_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Chozeluizskuner

Palec nahoru! Oproti packaninám co už tu bylo je tohle fakt hezký. i když to jde mimo mě, tak kde se dá sehnat ta kaplička na displej PP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem to chtel dodělat navigaci ale nvm jak to bude vypadat v reale to dodělani palubaku nahoru,mi se liby jak to je udělane origo palubka ale tu navigaci tam chci protože na mobilu to není nic moc :) a nevím jestli tablet nebo navigaci přimo a chtel bych to i s dvb-t tunerem ale to jsou většinou jen obyč tablety a navigace nebo zas maly displey hold člověk si nevybere nebo zas má navigace otřesnou grafiku

[upravil dne 17/8/14 20:19 od Lukaydo 407]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak musíš vyndat vrchní mřížku i s výdechy topení, pod tou mřížkou je takový plast který se musí asi o 1cm zkrátit a udělat otvory pro kapličku aby tam pěkně zacvakla, dál se musí prodloužit dráty k malému displeji aby dosáhl až na vrch palubky ( kaplička koupená v peugeotu , asi 800 kč ),dísplej se do kapličky musí přilepit protože nejde nacvaknout ani přišroubovat. Jak to všechno je a sedí to tak zkrátí vrchní mřížka a je to. Zvuk je řešen tak že člen klubu Honza Z mi aktivoval aux přes diagnostitku ( díky Honzo), do auxu sem zapojil bluetooth přijmač, který sem koupil přes ebay (asi 250 kč) dájí se na to připojit 2 bluetooth zařízení současně a jde přes to i telefonovat a zvuk hraje pěkně přes repto auta. A nakonec sem z původního rámečku s pomocí kámoše udělal rámeček na tablet, zadní strana je dřevo a vnitřní boky plas, slepilo se to zatmelilo, vybrousilo a stříklo sprejem s odstínem palubní desky).

Dřív sem přemýšlšl jestli to udělat vestavěné ale nakonec sem se rozhodl pro vydělávací tablet. Jinak na zadní straně je nalepená nano podložka tak tam drží všechno co tam dáš když tam zrovna není tablet.

Jinak nějaké info sem hledal na googlu, sou tam lidi co to mají podobně a celkem sem se i inspiroval, ale odkazy už bohužel nenajdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O něčem takovém dlouho přemýšlím, že bych zahodil svojí rt4 a dal tam toto,7 palcový tablet by se totiž krásně schoval do původního rámečku displeje. Jak si vyřešil napájení? Nemáš nějaké bližší info o instalaci té kapličky nahoru? Vím že to jde, ale nikde není přesně napsáno jak a co vše je třeba řezat nebo dokupovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samotná kaplička obj. číslo 8209.G8 alebo 8209.G9. Dá sa kúpiť aj origo skrátená mriežka aby z nej nebolo treba rezať 8265.GN. Všetko je však čierne takže potrebné strieknuť na klasickú striebornú.

Mne sa to tiež páči až na tú nepeknú nano podložku. Tablet bude určite treba vyberať inak by v horúčave a v mrazoch neprežil.

[upravil dne 18.8.2014 07:19 od AnotherOne]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš dát fotky detailnější jak to vypada za tim palubnim pc nahoře? Nějak si to neumim představit :) ted ještě vybrat tablet a nějakou kvalitní navigaci což bude oříšek nějake rady,sygic a ovi mapy mam v mobilu a moc spokojeny nejsem se sygic.

A jak máš zaplé radio jako origo na maly displey co je nahoře nebo na tablet a taky mluvení navigace.

Nevadí jak si zadělal tou kapličkou nahoře to větráni např při odmlžovaní skla nebo naco to ještě je?:myslim

[upravil dne 18/8/14 11:06 od Lukaydo 407]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...