Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

REIKI? Dělá někdo ,zkušenosti?


Charlie 1

Recommended Posts

já jsem si o tom přečetl ted dost a mám na to svůj názor....:D

http://budstastny.cz/blog/reiki-–-system-prirodniho-leceni-a-osobniho-rustu/

není to hezký,když Vám nškdo chce pomoct a ze začátku nic nechce,jen Vám naslouchá.....

poté už si musíte udělat stupně reiki a můžete ho i vyučovat za nemalý peníz....

jen mi nejde do hlavy ,když jim jde o blaho lidstva a světa ,že se za to duchovno platí...?asi ti know -how ne?

[upravil dne 16/8/14 21:34 od Charlie 1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

\"\"Jediné, co člověk skutečně potřebuje ke svému uzdravení je víra v uzdravení. Nelze uzdravit nikoho, kdo si uzdravení nepřeje.\"\"

Ale nebudeme to zatracovat urcite natom neco bude sam jsem navstivil nejednoho lecitele a hodne aniz bych je nekdy potkal me dokazal rici co me schazi co mam za problem ....

Tak ze urcite na tom neco bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spíš mi to přijde ,že to je pro lidi ,který mají nějaký ,problem,sami ho nedovedou vyřešit tak se k něčemu upnou a věří tomu....

pokud je člověk vyrovnaný a umí si svoje problemy vyřešit tak k tomu nic nepotřebuje....

Na kurzu REIKI 1.stupně se stáváte kanálem REIKI a tato vesmírná životní energie bude přes Vás proudit až do konce Vašeho života. Reiki pracuje na mnoha úrovních jak po stránce fyzické, duševní, emocionální, tak i duchovní. Stačí když své ruce položíte na sebe sama či na druhé, REIKI začne proudit, harmonizovat i uzdravovat. Naučíte se s energií REIKI spolupracovat. REIKI není Vaše osobní energie, ale proudí přes Vás k příjemci. Když jí kladením rukou předáváte, tak ji zároveň přijímáte. Po zasvěcení jste pak chráněni před negativními energiemi příjemce, ale jen během práce s REIKI a klient je též chráněn od Vašich negativních energií

1500Kč

Na kurzu REIKI 2.stupně se naučíte vysílat energii na jakoukoliv vzdálenost jak na Zemi, tak i mimo ni. Naučíte se též posílat energii přes fotografii, jak v přítomnosti, také i do budoucnosti a minulosti. REIKI lze taky posílat přírodě i různým situacím. REIKI můžeme posílat i sami sobě, např. tam, kam nedosáhneme rukama. Kurz REIKI 2.stupně je určen pro ty, kteří pracují s REIKI 1.stupně alespoň 3 měsíce a získali již praktické zkušenosti. Podrobnější informace poskytuji na požádání, můžete se také zúčastnit některé z besed, na kterých o REIKI přednáším. Máte-li o REIKI zájem, doporučuji Vám knížky Waltra Lübecka - Základní kniha o REIKI a REIKI - cesta srdce.

2000Kč

Na kurzu REIKI 3.stupně se naučíte pracovat s mistrovským symbolem. Kurz REIKI 3.stupně je určen pro ty, kteří získali již praktické zkušenosti.

cca 2500-5000Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj názor je takový, že \"něco mezi nebem a zemí\", čemu tak úplně nerozumíme, asi je a někdo to (nebo spíš víru v to) prostě dokázal zpeněžit. Znám pár lidí co na reiki bylo a \"prý to\" funguje. Já jsem v tomhle ale velký skeptik a myslím si, že jediné co funguje je placebo efekt. Ale když i ten někomu pomůže...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Nanjua. Vím o mnoha lidech, které to chvíli \"bavilo\", ale zájem postupně upadal, takže ano aspoň nějaký placebo efekt tam asi bude. Někteří z těch lidí byli vzděláni i v medicíně. Z toho usuzuji, že minimálně nějaký efekt to mít musí, ale přijde mi to stejné jako všechny léčitelské metody - na někoho, někdy, v nějakém konkrétním případě to může mít vliv, ale to bude tak vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při správné aplikaci tam efekt bude rozhodně, jeho míra bude daná tím, jak moc na tan léčený objekt zapůsobí placebo efekt. Navíc v kombinaci s tím, že se člověk při různých východních uměních hodně naučí zklidnit a taky správně dýchat, tak věřím, že to bude působit pozitivně, i přesto, že na čakry a podobné bláboly nevěřím. Je dokázáno, že samotný placebo efekt má v některých případech účinky naprosto srovnatelné s medikamenty, to, zda se člověk cítí nemocný, nebo ne tak hraje velice důležitou roli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak píěe Nanjua

napadl me hezky scenar.. obdoba refinancovani uveru..

az uz budou vsichni lide zasveceni do Reiki a nebude uz koho zasvecovat a az vetsina z tech lidi zjisti, ze jim ty vsechny zasveceni stejne k nicemu nejsou, nebo si zacnou dokonce myslet, ze jim skodi a parazituji na nich, objevi se nabidky nabizejici:

1) odzasveceni od stavajicich systemu, do kteryych byly zasveceni [jako bonus zdarma]

2) zasveceni do skutecneho, vysokovibrujicoho Reiki - do zcela novych energii [jako nedilna soucast bodu 1)]

sranda je, ze by na to spousta lidi pravdepodobne skutecne sla.. stejne jako uverili zasveceni, tak by uverili i odzasveceni.. :))

a az by to zase vysumelo, tak by vsichni ti Reiki mistri, kteri by tento zpusob re-zasveceni nabizeli, urcite zase vymysleli dalsi a dalsi \"zhave novinky\"..

aneb my lide jsme opravdu hloupi.. a ne ze nejsme, jsme.. :))

převzato z internetu,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že pokud to pomůže lidem vyřešit problém tak je to dobré. Moje přítelkyně to dělala a znám par lidi co se tím živi a jsou špička v oboru. Reiki je jen jeden z oboru. Na me osobně to moc nefunguje moje mysl používá logiku a na tyhle věci jsem nepristupnej. Oni už na me působí trochu jako sekta. Ale to je dany tím ze tím zijou a je to jejich víra nebo přesvědčeni nebo jak to nazvat.

Myslím si ze pokud člověk chce aby mu to pomohlo tak mu to pomůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akorát nechápu ,když chtějí pomáhat a uzdravovat,že se za všechno platí...

když chci lidem pomáhat budu to dělat nezjištně a pro mě bude největší dar ,že jsem jim pomohl ne....

kdoví odkud ta energie proudí,aby to nebylo z pěkla od ďábla:P:P

[upravil dne 18/8/14 21:34 od Charlie 1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak je to zpoplatneny.tak daleko jsem se nepidil, moc me to nezaujalo. Na druhou stranu u doktora a za léky taky platis a jakou cenu ma pro tebe zdraví a taky musejí z něčeho žít. Podle me jak jsem psal je to pro lidi co tomu chtej věřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...