Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Každý, kdo jede na sraz musí počítat s instalací několika úsekových měření na trutnovsku, viz: http://krkonossky.denik.cz/zpravy_region/mericich-kamer-se-slusny-ridic-bat-nemusi-20140215.html

Poslední radar je nainstalován přímo na hlavní silnici v Mladých Bukách v místě odbočky na Sejfy (pozor, je tam padesátka).

Další radar je v Choustníkově Hradišti (mezi Jaroměří a Trutnovem) a nejsem si jistý, jestli není i v Kocbeřích (také trasa Jaroměř - Trutnov).

Tak opatrně ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Kocbeřích je taky úsekáč, tam sou ty kamery snad tři... Je to tam pořád ještě rozkopaný?

Kdo by jel přes Bolku - Jičín - Paku, tak bacha na radar v Horní Olešnici na mostě. V Sukoradech za Boleslaví je oprava vozovky (nebo něco takového), skrz celou vesnici, takže je to tam na světla a jedním jízdním pruhem. Když je tam kolona je čekačka tak 20minut+ jinak zdržení tak 5 - 10min. Na téhle trase je pak další oprava a to oprava mostu, je to \"druhý kopec\" :D nevim co je to za vesnici, minulý víkend to tam ještě rozkopané bylo, tam je to taky svedený do jednoho pruhu a řízený semafory. Tam to je ale celkem rychlé.

Další komplikace je na silnici mezi Pilníkovem a Trutnovem (nevim jestli je to tudy do buků, ale pro jistotu), tam je v lesích oprava vodovodu nebo kanalizace nebo co, také jeden pruh a také řízený semafory. Jestli má někdo hodně snížené auto, doporučuju to objet někudy, je to tam vyfrézovaný a přišlo mi to docela vysoký. Ovšem tohle jsou informace z minulého týdne, je možný, že to už opravili :) Sukorady ale stopro rozkopaný ještě budou.

Hlavně šťastnou cestu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja to objizdim pres Turnov a pak jedu smer Lomnice nad Popelkou. Da se ale jet i z Turnova na Jicin. Ja osobne pojedu tudy, neb jeste cestou jedu na chalupu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...