Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předem se omlouvám všem moudřejším a zkušenějším za tento dotaz. Hledal jsem ale nic podobného jsem nenašel. Teď k otázce na mojí 807 jsem zjistil že mám mokro v okolí plynového pedálu první variantou bylo zde několikrát zmíněné téma \"přicpaná nebo vyvlečená odtoková hadice kondenzátu z klimatizace. Dle zde zmíněných rad jsem provedl kontrolu a zjistil jsem že u mě se jedná o jiný problém. U toho výměníku blíže do vozu dochází k úkapu kapaliny do prostoru toho sloupku pod řadicí pákou čímž vlhne koberec u pedálu. Kapalina má na uschlých částech zelenomodrou barvu z čehož usuzuji že se jedná o chladicí kapalinu a ten výměník je radiátor topení. Ukapává to na vstupu trubky do toho výměníku. Ztráta kapaliny není nijak tragická za tři měsíce provozu cca 3 dl ale v souvislosti s tímto mě trápí i smrad v kabině v okamžiku kdy pustím klimatizaci a nastavím ji na teplotu která má v kabině hřát a ne chladit. (rána už jsou chladná). Ptám se jak je těsněná trubička na vstupu do toho výměníku. Je na ní jakási převlečná páska a mám strach ji přetáhnout větší silou abych nezdeformoval tu trubku nebo nátrubek na výměníku. Měl by někdo detailnější obrázek jak to tam je. Na Peugeot boxu jsem hledal ale tam je jen výměník klimatizace.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem pokročil ve zjišťování a pokusu o opravu mého problému.

Několik obrázků:

Pohled na celé obnažené topení:mlmg7q.jpg

detailní záběr na spony a netěsné spoje: xfnsqo.jpg

\"špatná spona\"rmqv14.jpg

Tu spodní sponu na trubce jsem dokázal dotáhnout že to ani nerosí. Tu vrchní po těžkém boji zvládnul tatík vydrželo to cca 4 dny dnes jsem jel na nákup a po průjezdu přes dost rozbitou silnici jsem zjistil že to tam opět dojí. Řešil už někdo ze zdejšího osazenstva něco podobného?

[upravil dne 8/9/14 20:44 od Vena garážmistr]

Odesláno

Povol víčko expanzky, aby to netlakovalo. Do jara tak můžeš jezdit, a možná to vydrží i léto.

Víčko zajišťuje tlak, aby voda vařila až později, při více stupních.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...