Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Předem se omlouvám všem moudřejším a zkušenějším za tento dotaz. Hledal jsem ale nic podobného jsem nenašel. Teď k otázce na mojí 807 jsem zjistil že mám mokro v okolí plynového pedálu první variantou bylo zde několikrát zmíněné téma \"přicpaná nebo vyvlečená odtoková hadice kondenzátu z klimatizace. Dle zde zmíněných rad jsem provedl kontrolu a zjistil jsem že u mě se jedná o jiný problém. U toho výměníku blíže do vozu dochází k úkapu kapaliny do prostoru toho sloupku pod řadicí pákou čímž vlhne koberec u pedálu. Kapalina má na uschlých částech zelenomodrou barvu z čehož usuzuji že se jedná o chladicí kapalinu a ten výměník je radiátor topení. Ukapává to na vstupu trubky do toho výměníku. Ztráta kapaliny není nijak tragická za tři měsíce provozu cca 3 dl ale v souvislosti s tímto mě trápí i smrad v kabině v okamžiku kdy pustím klimatizaci a nastavím ji na teplotu která má v kabině hřát a ne chladit. (rána už jsou chladná). Ptám se jak je těsněná trubička na vstupu do toho výměníku. Je na ní jakási převlečná páska a mám strach ji přetáhnout větší silou abych nezdeformoval tu trubku nebo nátrubek na výměníku. Měl by někdo detailnější obrázek jak to tam je. Na Peugeot boxu jsem hledal ale tam je jen výměník klimatizace. Citovat
ferinko2 Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Nákres a pravdepodobnú chybu máš v maile. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. září 2014 Autor Odesláno 8. září 2014 Tak jsem pokročil ve zjišťování a pokusu o opravu mého problému. Několik obrázků: Pohled na celé obnažené topení: detailní záběr na spony a netěsné spoje: \"špatná spona\" Tu spodní sponu na trubce jsem dokázal dotáhnout že to ani nerosí. Tu vrchní po těžkém boji zvládnul tatík vydrželo to cca 4 dny dnes jsem jel na nákup a po průjezdu přes dost rozbitou silnici jsem zjistil že to tam opět dojí. Řešil už někdo ze zdejšího osazenstva něco podobného? [upravil dne 8/9/14 20:44 od Vena garážmistr] Citovat
P607Olda Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Povol víčko expanzky, aby to netlakovalo. Do jara tak můžeš jezdit, a možná to vydrží i léto. Víčko zajišťuje tlak, aby voda vařila až později, při více stupních. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. září 2014 Autor Odesláno 8. září 2014 Povolit víčko nestačí. Zkoušel jsem to i s úplně sundaným víčkem a teče to i bez víčka. Po vypnutí motoru to ještě kape než motor trochu vystydne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.