Ondro406 Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Zdravim neviete niekto co moze byt problem ? Nastartova som auto a ked som dal \"D\" tak sa vobec nepohlo skusal som aj \"R\" vypol motor a stale dookola .. Co moze byt chyba ? myslel som ze to bude olej do prevodovky ale ten neviem kam naliat .. [upravil dne 11/8/14 20:02 od Ondro406] Citovat
ChouLu Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Už jsem ti smazal 3 duplicity... to snad nemyslíš ani vážně! ještě to chvíli zkoušej a budeš koukat... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 a já jednu zavřel .... máme tu nějakýho experta zdá se opět po čase Citovat
ChouLu Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Opět 3 duplicity smazané... to je na banána... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 no kdyz je smazes nevid to ostatni modi ..... hazej to treba do Karanteny ale nemaz Citovat
Dopiťák Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Záleží na tom jak ti to chcípne .. pokud násilně se zvuky je prasklí koš nebo ti řadí 2 rychlosti do sebe ...pokud to zhasne stejně jako když vypneš klíč odepne ti to elektronika .. Chybějící olej poznáš tak že by už dlouho před tím prokluzoval nebo by při přeřazení kopal .. Ale tohle spíš vypadá na to že nevydržel koš (praskl) .. První nejlevnější postup je diagnostika a vyčíst jednotku řazení ... Jak často si měnil olej ? [upravil dne 11/8/14 19:56 od Dopiťák] Citovat
Ondro406 Odesláno 11. srpen 2014 Autor Odesláno 11. srpen 2014 No ono to vyzera uplne rovnako ako ked funguje len ked hodim \"D\" tak mi to nejde len to preradi ale nepohne ... dnes som s tym maturoval a na 10 krat som sa pohol s autom a hned som ho stiahol do servisu na diagnostiku takze zajtra by som mal vediet viac .. ale jedine co fungovalo bolo \"D\" v \"R\" to nespravilo vobec nic akurat zasvietili cuvacky. Olej som menil pred 2 rokmi pred cestou do UK Citovat
razor Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Kdyby jsi potřeboval převodovku, tak jí mám - dokonce po repasu.. Kdyžtak dej vědět.. Citovat
Dopiťák Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Tak to spíš vypadá na elektrickou závadu ...pokud si s tím dojel v poho do servisu tak bych to tak zle neviděl... Citovat
Ondro406 Odesláno 20. srpen 2014 Autor Odesláno 20. srpen 2014 za kolko ? lebo nalial mi tam olej do prevodovky vraj ten stary bol uplne cierny a ze nic takze asi budem potrebovat novu Citovat
Ondro406 Odesláno 20. srpen 2014 Autor Odesláno 20. srpen 2014 no neviem daval to na komp a nic to nevyhodilo takze netusim co s tym .. Citovat
Dopiťák Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 Záleží na tom kdo to dělá ... Pokud je to človíček co automatům nehoví tak to nemusel ani správně naplnit ..Jinak pokud to někdy neřadí a potom to řadí úplně normálně tak to není čistě mechanická závada ...buď je to v kabeláži , jednotce , nebo ovládacím prvku (vadný solenoid ventil , nebo ventily v rozvaděči tlaku) nebo snímači vstupní a výstupní rychlosti hřídelí A na diag jen vyčítal paměť závad nebo načítal i parametry ?Případně zkoušel nastavit prokluz ? [upravil dne 23/8/14 13:12 od Dopiťák] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.