ChouLu Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Tak dnes jsem měl tu čest jet tam i zpět po novém povrchu z Humpolce do Prahy a co na to říct... Chvíli jsem uvažoval a koukal, zda skutečně jedu po novém povrchu, již tradiční cvakání panelů se dostavuje i na novém povrchu, diletačky jsou sice super, ale cvaká to jak starej povrch a nechci vidět co to bude dělat za 5-10 let... Má někdo podobnou zkušenost? Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Zkusenost nemam ale tuhle to nejaky ten stavbyvedouci v TV vysvetloval ze to je jakysi spesl povrch a musi se to nejdriv \"ojezdit\" Citovat
radim.1008 Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Včera jsem si dal D1 z Prahy na Brno. Čekal jsem to horší, jak provoz, tak i povrch. Nově otevřený úsek se mi hodně líbil, jak povrchem, tak i provedením celé šíře dálnice. Kolem Velké Bíteše se podle mě jezdit nebude ani o Vánocích. Citovat
Krt€K Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Jo, ojezdit...spáry zmizí v kolejích po kamionech... :-D Citovat
ChouLu Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 Krtku to dlouho nebude trvat Šíří se mi dálnice líbí a moc pak také ty odstavné ostrůvky, kde by ale bylo dobré zakázat nocování kamionu... Jen ale aby to nedopadlo jak u Průhonic... není to tak dlouho co dělali 3. pruh a teď to frézujou Citovat
Midloch Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 Když má povrch smršťovací a dilatační spáry, pak je cementobetonový a koleje se v něm nevyjedou. Jeho hlučnost už zůstane taková jaká je. Když vozovka spáry nemá, tak jde o povrch asfaltobetonový a ten je náchylnější na poškození, výtluky, vyjíždění kolejí a musí se častěji opravovat. Citovat
skuci Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 já jedu v pondělí směr Tišnov a Kuřim, tak sem zvědav Citovat
Jirkap Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Jel jsem ve středu a žádný zázrak, skáče to, ale méně než předtím Citovat
enikybeniky Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 Budu mít tu čest v neděli, Sokolov - Letovice, takže D1 mě nemine. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Po dé jedničce řeším zadní tlumiče, takže... Citovat
Burisek Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 já ještě po novém povrchu nejel ani s pracovním ani soukromém,nicméně ...... k těm kamionům ...... my taky musíme stát a nemůžeme jet X hodin a to že ty blbci nepočítají s rozšířením rekonstrukce i na parkoviště je problém někde jinde ....... a mezi námi ..... chlapy je lepší jet po dálnici jak se někde drbat po vesnicích a ti co tam jezdí kvůli dálnici aby jí nemuseli platit je problém jinej ...... tak se za to na nás nezlobte....... [upravil dne 10/8/14 08:19 od Burisek] [upravil dne 10/8/14 08:20 od Burisek] Citovat
John Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Tak jsem ten kousek projel a upřímne je to lepší jak předtím ale rovný to fakt úplně není...pořád se ty naši ,,odborníci\" na výrobu a opravu silnic mají co učit od lidí víc za západ... Hold u nás používají pořád pos.. panely a v civilizaci už xlet kvalitní asfalt... [upravil dne 10/8/2014 10:05 od John] Citovat
groovred Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Jel sem Poprad SK-> Plzeň CZ, nechápu co je to za opravu dálnice když tam jsou opět panely které budou za par let vypadat úplně stejně , na Slovenské dálnici je povrch asfaltový a jede se úplně skvěle, levý pruh je navíc v zátačkach zdrsněný zřejmě aby se předešlo smyku ve větší rychlosti, je vidět že tam někdo přemýšlel, jinak mezi Českou D1 a Slovenskou D1 je docela diametrální rozdíl Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Po opraveném úseku dálnice jsem nejel, ale jel jsem po D3 a mohu říci, že tak mizerně odvedenou práci jsem v životě neviděl. Postaví se kousek D3 a než se postaví druhá část = protistrana, tak se ten původní úsek musí uzavřít a opravit. Je to část od Tábora na Prahu. Co se týká opravy D1, jak to tak čtu v tisku, zde na fóru a nebo sleduji v tv, tak si myslím, že zde na 100% selhal kontrolní orgán a laxní přístup státu !!! Nejenže máme nejdražší stavbu 1 km dálnice, ale navíc se to šidí a podvádí a sabotuje. A nikdo není potrestán. Toto se týká dálnice Brno Ostrava. Domnívám se, že pokud se nevykopou lidi, kteří jsou ted u koryta a rozhodují o státních zakázkách, tak se nic v tomto státě nezmění! Upřímně řečeno, co nepostavil Hitler a nebo komunisti, tak by jsme neměli po čem jezdit. A to, že máme nejdražší stavby silnic a dálnic? Tak to by se dalo řešit použití vězňů na stavby. Šlo to za Hitlera i za komunistů, tak nevidím problém problém, proč by to nešlo ted. A i rychlost + kvalita byla úplně jinde, než je ted! To musí uznat každý! Holt, máme od Havla demokracii, tak tu máme i svinčík! Je třeba uklidit a začít od shora dolů!!! Kdo byl například v Chorvatsku, tak ví, co stihli udělat po válce za deset let! Jakou tam mají silniční infrastrukturu!!! To je nádhera a i cena stavby 1 km byla mnohonásobně nižší. Navíc stavěli tunely apod. Myslím si, že lidi, kteří by to dovedli u nás máme, jen máme hnijící státní aparát!!! Každý si chce nahrabat. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsal a taky, že nemusí někdo se mnou souhlasit. Jen závěrem, za každou špatnou práci, by měl být každý potrestán a naopak za dobrou odměněn. Citovat
John Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 OK406 : s tím jakou mají infrastrukturu v Chorvatsku musím jen souhlasit.. a nejen v Chorvatsku.Když to srovnám s tím po čem jezdíme my je to k pláči a člověk si příjde jak když je někde na dálným východě... záměrně nepíšu ukrajina atd..ale daleko to k tomu už nemá.. Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 John: mám namysli rychost + kvalitu + cenu. A taky, že málo mluví a více dělají. V ČR je to naopak. Myslím si, jak jsem již psal, že zde máme vlastní lidi a i možnosti, aby jsme bylo plně schopni toto zvládnout!!! Na co máme různé výzkumné ústavy a vědce? Naco máme darmožrouty vězně? Věci aprostředky tu jsou, ale není tu impuls........ [upravil dne 10/8/14 11:42 od OK406] Citovat
John Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 OK406: jj celkově to tu je pi... ke zdi. Citovat
OK406 Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Domnívám se, že ještě je to horší. Ale chtělo by to, aby se k dané věci vyjádřili lidé, co tomu rozumí a nebo v dané věci pracují. Citovat
ChouLu Odesláno 10. srpen 2014 Autor Odesláno 10. srpen 2014 OK406: D3 je ještě zlatá proti tomu co staví teď na D1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.