limerick Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Ahoj všichni - jsem tu nová a omlovám se za toto vlákno.Podobné jsem nenašla. Jsem 3 měsíce majitelka 206 cc. Radost z free jízdy trvala jen krátce....Po prvních deštích mi začalo zatékat pravým hákem. Autobazar - konkrétně SIMICAR Kolín mě vyprovodil s tím, že se nejedná o skrytou vadu.Že se mi to stalo používáním ( bez komentáře ).Peugeot Teplice - analýzu o co jde odhadují cca na 5 hodin. Auto bourané není. Sama jsem objevila, že pravá strana - než zavřu hákem střechu - má cca půl cm mezeru. Dá se to nějak seřídit? Všem moc děkuji za radu..... Citovat
P607Olda Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Obíhání \"autorizovaných\" odborníků není k ničemu, leda na vykrvácení tvojí peněženky. Takže doufejme, že se ozve někdo zblízka tvého bydliště, anebo (už se dostávám k radě) - koukni na to sama, případně s nějakým šikovným kolegou. Zjistit, zda je vada ve střeše nebo ve skle, zda tam má být nějaké těsnění atd. Bohužel, někdy mi připadá, že šikovnost servisů končí u střechy typu Fabia - (nelze nic zkazit ani opravit) a že si budeš muset pomoci vlastními silami. Pokud to chceš řešit po internetu, tak dej fotky obou stran, z různých úhlů, možná někoho něco napadne. [upravil dne 4.8.2014 20:50 od P607Olda] Citovat
Pepito Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Ahoj,seřídit se to dá.Je potřeba aby jsi měla po ruce někoho šikovného,pokud si na to netroufáš sama. Musíš odstranit plast na rámu okna u oka (kam se zahákuje háček) a jsou tam tři šrouby a těmi se to dá štelovat. Citovat
limerick Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 Díky moc za odpověď.Hodně jsem to zjednodušila.Překvapilo mne jednání autoservisu, moji závadu přirovnali k opotřebovaným brzdovým destičkám.Hodinová výměna názorů po telefonu nevyřešila nic.Pozitivní je, že auto má opravdu čistopis a ověřených 50 000 km. Vím, že gumou to není. Hned mi nabídli v autorizovaném servisu výměnu - těsnění předního skla pouhých 12 500,- a podélné 3700,-......chjo... [upravil dne 4/8/14 20:00 od limerick] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Když to nedáš do kupy do srazu, teda předpokládám že jedeš, podle tvýho prvního mailu co jsi psala, tak se na to někdo určitě případně mrkne, třeba zrovna Pepito, ja mu poskytnu kdyžtak nařadí Jo a diky za pochvalu mý 406;) [upravil dne 4/8/14 21:01 od Radek Hurvajz] Citovat
limerick Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 ...si děláte srandu ale já jsem NEŠŤASTNÁ...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 To nebyla sranda, to jsem myslel naprosto vážně s tou pomocí na srazu To bude jen o seřízení, třeba je to oko uvolněný a posunutý [upravil dne 4/8/14 21:04 od Radek Hurvajz] Citovat
limerick Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 Po týdnu , co jsem zakoupila tohle auto mne spoluobčan udal městské za špatné parkování...jen pro pobavení - pře dtím jsem tam parkovala 5 let jako ostatní... Citovat
P607Olda Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Jakápak sranda, rád bych pomohl, ale je to daleko... Nejezdíš někam, např. Náchod, Olomouc, České Budějce? Citovat
Pepito Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 To Ti jako teče předním sklem přes těsnění,nebo dosedacím těsněním střechy? Citovat
limerick Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 Moc si vážím pomoci...ale jsem bojovnice, snad to dám dokupy...Díky moc všem za pomoc....jsem tady správně !!!! Citovat
limerick Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 To Ti jako teče předním sklem přes těsnění,nebo dosedacím těsněním střechy? Než zavřu střech hákem, jasně tam vidím díru.... Citovat
Pepito Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Pokud jedeš na sraz na Sejfy,tak se Ti to (s pomocí Hurvajzova nářadí) pokusím seřídit,pokud tam nebude nějaká jiná zrada Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Ted tak přemýšlím, pišeš že než zavřeš střechu hákem je tam mezera, není to normální? Vžyť ten hák je tam proto aby tu střechu přitáhnul k těsnění. Pepito jak to maš ty, ja myslim že to taky nedosedne uplně na hranu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 A když ten hák dotahneš na doraz tak tam nějaká mezera zbyde?? Hele Punkač ti na to klidně mrkne, maš v SZ na něj kontakt ode mě, zavolej mu, je z Ústí [upravil dne 4/8/14 21:24 od Radek Hurvajz] Citovat
Pepito Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Ta střecha musí dosednout na rám předního okna a ty háky to jen dotáhnou.Žádná mezera tam být nemá.Teda pokud jsou stažená okna.Kdyby nebyly,tak ta střecha nedosedne.Ale ty by měly být staženy automaticky při každém otevírání a zavírání střechy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.