Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni - jsem tu nová a omlovám se za toto vlákno.Podobné jsem nenašla. Jsem 3 měsíce majitelka 206 cc. Radost z free jízdy trvala jen krátce....Po prvních deštích mi začalo zatékat pravým hákem. Autobazar - konkrétně SIMICAR Kolín mě vyprovodil s tím, že se nejedná o skrytou vadu.Že se mi to stalo používáním ( bez komentáře ).Peugeot Teplice - analýzu o co jde odhadují cca na 5 hodin. Auto bourané není. Sama jsem objevila, že pravá strana - než zavřu hákem střechu - má cca půl cm mezeru. Dá se to nějak seřídit? Všem moc děkuji za radu.....

Odesláno

Obíhání \"autorizovaných\" odborníků není k ničemu, leda na vykrvácení tvojí peněženky.

Takže doufejme, že se ozve někdo zblízka tvého bydliště, anebo (už se dostávám k radě) - koukni na to sama, případně s nějakým šikovným kolegou. Zjistit, zda je vada ve střeše nebo ve skle, zda tam má být nějaké těsnění atd.

Bohužel, někdy mi připadá, že šikovnost servisů končí u střechy typu Fabia - (nelze nic zkazit ani opravit) a že si budeš muset pomoci vlastními silami.

Pokud to chceš řešit po internetu, tak dej fotky obou stran, z různých úhlů, možná někoho něco napadne.

[upravil dne 4.8.2014 20:50 od P607Olda]

Odesláno

Ahoj,seřídit se to dá.Je potřeba aby jsi měla po ruce někoho šikovného,pokud si na to netroufáš sama. :myslim

Musíš odstranit plast na rámu okna u oka (kam se zahákuje háček) a jsou tam tři šrouby a těmi se to dá štelovat. :papa

Odesláno

Díky moc za odpověď.Hodně jsem to zjednodušila.Překvapilo mne jednání autoservisu, moji závadu přirovnali k opotřebovaným brzdovým destičkám.Hodinová výměna názorů po telefonu nevyřešila nic.Pozitivní je, že auto má opravdu čistopis a ověřených 50 000 km. Vím, že gumou to není. Hned mi nabídli v autorizovaném servisu výměnu - těsnění předního skla pouhých 12 500,- a podélné 3700,-......chjo...

[upravil dne 4/8/14 20:00 od limerick]

Odesláno

Když to nedáš do kupy do srazu, teda předpokládám že jedeš, podle tvýho prvního mailu co jsi psala, tak se na to někdo určitě případně mrkne, třeba zrovna Pepito, ja mu poskytnu kdyžtak nařadí :D

Jo a diky za pochvalu mý 406;)

[upravil dne 4/8/14 21:01 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Po týdnu , co jsem zakoupila tohle auto mne spoluobčan udal městské za špatné parkování...jen pro pobavení - pře dtím jsem tam parkovala 5 let jako ostatní...:roker:aut

Odesláno

Ted tak přemýšlím, pišeš že než zavřeš střechu hákem je tam mezera, není to normální? Vžyť ten hák je tam proto aby tu střechu přitáhnul k těsnění. Pepito jak to maš ty, ja myslim že to taky nedosedne uplně na hranu

Odesláno

A když ten hák dotahneš na doraz tak tam nějaká mezera zbyde??

Hele Punkač ti na to klidně mrkne, maš v SZ na něj kontakt ode mě, zavolej mu, je z Ústí

[upravil dne 4/8/14 21:24 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ta střecha musí dosednout na rám předního okna a ty háky to jen dotáhnou.Žádná mezera tam být nemá.Teda pokud jsou stažená okna.Kdyby nebyly,tak ta střecha nedosedne.Ale ty by měly být staženy automaticky při každém otevírání a zavírání střechy. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...