Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravým v prednom nárazniku som našiel niečo čudné je to na strane šofera pod plastom blantníka je to : valec kde na spodu je ako keby filer a idu s toho dve hadice jedna do klapky vedla sánia a druhá ide kdesi popod baterku poradte čo to je a nčo to je dobre ?

Odesláno

áno je to tak presne ako hovoríš a aku to má ulohu lebo ja som včera išiel cez vodu teda cez záplavu a mal som ho vo vode a je celý mokry dal som ho vysušiť lebo myslel som že to robý to a to ,že mi skáče ako koza auto idem má vykon a zrazu stratí ťah a musím mu pridať normálne stláčampedál a potom dobre a znovu to začne je možné že mi to natiahlo vodu do nádrže ? porad čo ako ,teraz to mám vonku a jazdím bez toho môžem či je to zle ? a ešte jedna vec pred tým ako idem naštrtovať musí mi svietiť také červený K obrys kontrolky ako motor ked naštartujem shasne ked nesvieti tak nenaštartujem to viem ale počas jazdy mi zasvieti a sekne z autom vytáča ma to neviem pre čo porad prosím

Vopred ďakujem s pozdravom Jakub a je to 1,9 SRI

[upravil dne 4/8/14 14:31 od kubko21]

Odesláno

Mrkni jestli nemáš něco u motoru rozpojeného, nebo porozpojovat, prostříknout něčím na kontakty a zase pozapojovat.

Mě svítilo káčko když mi spadl konektor z toho co je přímo na chladiči nahoře (nic s chlazením, ale nějaká blbost přidělaná na chladič uprostřed nahoře).

Odesláno

1.9 SRi je celkem širokej pojem. Chce to konkrétní označení motoru, protože takhle se sice značil objem, ale těch verzí motorů bylo vícero. Kód motoru lze vyčíst z VINka. U novějšího modelu je to pozice 6,7,8 např. VF34BRFT27.....

A pokud ti jde o to zjistit, proč se ti rozsvěcí to \"K\", tak lze použít starý dobrý vyblikání závad. Popis máš tady http://www.peugeot-club.com/topic/15957-diagnostika/#177600

Odesláno

dobre teda skusím porospájať kontakti stieknuť tam niečo a znova to pospájať lebo vimol som si zaoxudovaný kontakt na chladiči možno aj to to robí a čím to mám nastriekať stačí VDčko či ničo iné ?

takže kod motora je xu9j2

a vin VF315BDK270122169

Odesláno

zdravým no poskušal som čo sa dalo kontakty su v poriatku jediné čo bolo tak kostra zo zadného svetla držala na vlásku tak som to prerobil a aj tak to svieti sem tam zasvieti sekne z autom a potom zhasne po chvílke to urobý znova neviem kde je chyba

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...