Krt€K Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Ahoj všem, po té, co jsem zde úspěšně sehnal instalatéra (ještě jednou tisíceré díky Printovi), bych se rád zeptal, je-li zde zde přítomných bytový architekt, či případně někdo, kdo zná někoho, kdo není zas úplně drahej... Jsem v garsonce o cca 30m a ač přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě nic, jak to tady přeskládat, aby přibylo místo :-D Jirka Citovat
MilanF1 Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Když sem dáš půdorys, uvidíš, kolik domácích architektů se ti zde ukáže Citovat
Krt€K Odesláno 2. srpen 2014 Autor Odesláno 2. srpen 2014 No a to právě nechci :-D Jinak půdorys i byt (ne můj) je v tomto článku ve fotogalerii... ZDE [Edited on 2/8/14 16:38 by Krt€K] Citovat
MJSytic Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Mám bratrance, co se tím živí Teď je ale na dovče Citovat
Krt€K Odesláno 2. srpen 2014 Autor Odesláno 2. srpen 2014 Tak vydrželo to do teď, tak to ještě počká :-) A odkud je? Citovat
oddie Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Viz moje vlákno o rekonstrukci a realizovaný návrh mé ženy, kde je na celkem necelých 7 metrech koupelna se sprcháčem, záchod, pračka, umyvadlo, pak příčka s dveřmi a v druhé půlce kuchyňka s malou troubou, varnou deskou o 3 plotýnkách, dřezem, skříňkami, digestoří... Citovat
MJSytic Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 Tak vydrželo to do teď, tak to ještě počká :-) A odkud je? Jako já Máš SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.