Jump to content

BF Goodrig Winter 2

slavomir.martos
 Share

Recommended Posts

BF jsou levnej prumer .. na letnich jsem neco nalital a nejsou ani dobry, ani spatny .. kuprikladu na mokru des bes :(.

U zimnich nevim .. doporucit ale muzu z vlastni zkusenosti Savy Eskimo (ty novy), Bridgestone Blizzak LM-22, GY UG6 apod. ;)

Souhlas s Hadrou ... Eskima jsou super. Mel jsem je na 406ce a v nejvetsich kalamitach jsem projel uplne vsechno. Moc dobry pneu!

Ovsem to samy se da rict i Bridgestonkach, na to ted nedam dopustit ;)

ha! jestlipak to nebude tim, ze se bliuzi zima :)

Taky zacinam resit co za slupky dam na tu 4kolu. Na drazsi gumy moc prilis neni (ani neni chut je tam davat) takze zkusim asi nejaky jety..... paradoxne :(

A asi to nebude zas tak lehke hledani, prtz 195/55R15 neni zas tak beznej rozmer..... :(

• 2 weeks later...
Původně zaslal: voštík

ha! jestlipak to nebude tim, ze se bliuzi zima :)

Taky zacinam resit co za slupky dam na tu 4kolu. Na drazsi gumy moc prilis neni (ani neni chut je tam davat) takze zkusim asi nejaky jety..... paradoxne :(

A asi to nebude zas tak lehke hledani, prtz 195/55R15 neni zas tak beznej rozmer..... :(

no ked hladas najdes dobre aj za dobru cenu....ja som kupil ten rozmer co pises za 2400,- Slovenskych dukatov....za vsetky 4 samozrejme

[upravil dne 20/10/05 vlp]

Kupovat jety zimaky je o drzku, aspon dle myho nazoru. Na gumach a brzdach se nema setrit me dycky tatik ucil :). To uz radsi koupit naky levny sra*ky z Tesca, nez koupit jety gumy.

Samozrejme chapu financni stranku veci, bezesporu, jen rikam svuj nazor :).

zhruba za 1300kč sem měl loni nový klébry krisalp. a to co sem nevyjel sem nevyjel ani s řetězama. 3 lidi mě vytlačili 20 metrů do rozšířený zatáčky kde sem se moh na řetězech otočit. bylo tam 20cm prašanu a pod tim čistej led. ale řek bych že nejvíc záleží na řidiči. pokud neni schopnej pochopit že s protáčejícíma kolama se nerozjede, tak mu nepomůžou sebelepší gumy.mam 175/70 r13

ksanda> Ze Ty mas avatar z titulku filmu \"Posledni skaut\", vid? ;)

Jinak souhlas se vsim .. lidi, co uplne dupou na plyn na snehu jsou nestesti - lonskou zimu jsem takhle vytuh na jedny okresce, protoze se tam zahrabalo naky facko :roker