kubba Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Nazdar pežoťáci Nedávno jsem koupil Peugeot 406 r.v. 1999. Auto je celkově dobité a tak nějak jsem ho chtěl zachránit před rozprodáním na díly. Je všude možně pobouchané a kapota se střechou vybledlé. Interier je celkem v pohodě až na tapecy..kolem klik. Motor táhne super, ale samozřejmě teče olej, jako u většiny těchto motorů. Mám pocit, že někde pod turbem, ale ještě jsem ho nemyl. Kdyby měl někdo nějaké nápady, jak ho udělat atraktivnějším za málo peněz, nebojte se je napsat. V pátek udělám více fotek.... Zdraví vás Kubba Citovat
OK406 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Vítej v P-C. Více fotek udělej. Jinak plechařinu lze sehnat na vrakovišti a nebo i zde na foru. Vše se dá opravit. Citovat
kubba Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Bohužel jen tak na rychlo Hrozně se mi líbí koncovka výfuku a decentní křídlo Citovat
KapriQ Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Sa mi zda, alebo ten zadny naraznik ma inu farbu ? Myslim ze bol zrejme striekany + sa olupuje lak :X... Citovat
kubba Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Asi je stříkaný a přední pravý blatník je taky světlejší... Citovat
kubba Odesláno 21. říjen 2014 Autor Odesláno 21. říjen 2014 Tak přidávám pár fotografií, dost se toho změnilo, především mi sebrali značky :/ a Dali ty ošklivé, nové. Jinak jsem nalakoval střechu a kapotu, kvůli korozi a poškození. Doufám, že tu nebude moc negativních komentářů :-) Citovat
kubba Odesláno 26. leden 2015 Autor Odesláno 26. leden 2015 (upraveno) Našel jsem jednu fotku z léta...vychytání francouzkých much Peugeot: Srpen: 194200km Autoradio Těsnění Plnič Oprava chladiče Oprava tekoucího oleje (litr na 200km) Říjen: 195500km Lanovod Kotouče a desky Vývěva Světlo pravé Světlo zadní levé 196000km Filtry - Výměna oleje Fridex 2x zimní pneu 200000km Lanko plynu (krásně pasuje lanko z jawa 350 - ze spojkového za 120kč) Drážkový řemen Upraveno 26. leden 2015 uživatelem kubba Citovat
kubba Odesláno 26. leden 2015 Autor Odesláno 26. leden 2015 Plus koupě 17" kol. Vidím to na bílou barvu, aby šli pěkně ke kapotě a střeše Citovat
kubba Odesláno 1. únor 2015 Autor Odesláno 1. únor 2015 Tak kola jsou nastříkané, už aby bylo teplo Jsem zvědav, jak to bude vypadat. Teď jen přemýšlím jaké pneu.. Citovat
OK406 Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Interier si můžeš nechat vyčistit a nebo pokud máš vysavač na mokro, tak si to uděláš sám, až bude teplo. Dáš Vanish a interier bude jako nový. Kapotu + střechu budeš dávat do barvy? Už si přišel, odkud Ti teče olej? A co nějaká fotka interieru? Citovat
kubba Odesláno 2. únor 2015 Autor Odesláno 2. únor 2015 Né barvu nechám bílou, aby ladila ke kolum celkem sem si na to zvykl. Interier má hnusné tapce, ani se mi to fotit nechce. Olej už neteče, tekl z tlakové trubičky utahl jsem převlečnou matku a pohoda. Citovat
OK406 Odesláno 4. únor 2015 Odesláno 4. únor 2015 A co budeš dělat s interierem? Budeš měnit a nebo necháš vyčistit? Někdy to stačí jen vyčistit a vnitřek prokoukne. Vím to osobně. Přece dej jen fotky. Citovat
kubba Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 On není špinavej, nej utržený tapec z plastového cvočku a vytrhaná látka kolem klik takže asi pouze vyměním tapce Citovat
kubba Odesláno 6. únor 2015 Autor Odesláno 6. únor 2015 Tak dnes jsem to konečně oddělal a nenapadlo by mě co tam mužu najit všechno listí větev a šišku Pak mi to nedalo a když už bylo auto v garáži rozdělal mrknul jsem proč mi dře vrtule sahary a proč sahara běží i při 75-80°C...Našel jsem prasklý kryt co drží relátka v suchu a takové hezké relátko Citovat
kubba Odesláno 8. únor 2015 Autor Odesláno 8. únor 2015 Dneska u nás pěkně napadlo, takže jsem trochu blbnul a musel si vyfotit tu výstavní prcku Citovat
Feelly Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Gumy bych doporučil 205/45 sice nevím šiřku alu kol ale typuju to na 6,5j...Jinak je dobře, že si ho zachránil, za chvíli jich tu bude pomálu.. Jen za mě, kdybych dělal tu střechu a kapotu dam to spíš do černý než do bíly, ale aspoň si zase jedinečnej.. Jinak křidylko sem si koupil také to samé, ted pujde do střibrné a pujde na auto ... Citovat
John Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 kubba : Pěkná fotka. Podobný stav ,,zadnice" mám po dnešní projíždce taky ale nefotil jsem to už je tma. Citovat
kubba Odesláno 10. únor 2015 Autor Odesláno 10. únor 2015 Díky, díky Kapotu a střechu jsem chtěl nejdřív do černé, ale chtěl jsem udělat šachovnici na střeše a když sem vyděl tu šíleně puchejřovatou kapotu, jak to někdo špatně nastříkal tak sem jí dal taky do bílé (barva byla zdarma). Finance moc nejsou, tak jsem to tak nechal a už se mi to i zalíbilo a myslím, že teď s těmi koly to bude fajn... Citovat
kubba Odesláno 10. únor 2015 Autor Odesláno 10. únor 2015 Jinak pneu mám 215/40...2 jsem k tomu koupil, až je sjedu mám v plánu 205/50 kamarád je tam má a bez problému se vejdou a nedřou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.