Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

fízlové v Chorvatsku

Recommended Posts

Odesláno

četl jsem dost děsivý zkazky o počínání chorvatskéch fízlů, jak na lidi ctahaj že jeli 90 tam kde ve skutečnosti jeli 50 atd... máte nějaký zkušenosti, co na ně platí atd.? docela přemejšlím o onboard kameře která mi bude koukat dopředu a zároveň na tacho... nemám moc chuť platit nějakejm zkorumpovanejm ******ům výpalný...

[upravil dne 28/7/14 14:50 od ph56]

[upravil dne 28/7/14 14:56 od ph56]

Odesláno

a) možná by to chtělo psát poněkud kultivovaněji, nejsme tu fórum zastydlých pubescentů, kteří si \"drsnými\" výrazy musí zvyšovat ego

b) on-board kamery se dají pořídit i přímo s GPS = netřeba, aby kamera čučela na tacho, ale v záznamu hezku vokáže skutečnou rychlost a polohu (např. True-Cam A5, kterou jsem pořídil a jsem s ní celkem spokojený).

Odesláno

O A5 jsem přemýšlel, ale vycházím z toho, že o údaji naměřeným GPS se může lecjakej tupohlav hádat. kdežto když ukážeš prstem na tacho, připravíš ho o argumenty zcela.

PS: zkorumpovanej fízl je ****** ****** a ještě jednou ******, ať mě to stojí klidně ban.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Nebo nějaký sport tracker na chytrej telefon... Také zazsnamenává čas,dráhu a rychlost dle GPS.

Navíc snad ti to museji dokázat a ne že na tebe vybafnou s nějaku cifrou...

A třetí uprava: Meleš H*vna... sorry

[upravil dne 28/7/14 14:59 od Chozeluizskuner]

[upravil dne 28/7/14 15:01 od Chozeluizskuner]

Odesláno
O A5 jsem přemýšlel, ale vycházím z toho, že o údaji naměřeným GPS se může lecjakej tupohlav hádat. kdežto když ukážeš prstem na tacho, připravíš ho o argumenty zcela.

....

Hádat se s Tebou nebudu, ale -

když mi ukážeš pohled na tacháč a já Tě budu cjhtít \"vodvařit\", řeknu, že mu nevěřím, že máš jiný gumy, že proměřuje ... a neuděláš se mnou asi nic. GPS mi v tomto přijde mnohem transparentnější.

Odesláno

To už je asi věc názoru. Spíš mě teda zajímaj přímý zkušenosti ze silničních kontrol a to jak pozitivní tak negativní. Docela jsem se totiž na dovču těšil, ale po tom co jsem si opatřil nějaký informace mám spíš chuť ji zrušit.

Odesláno

Vrátil jsem se po 4tý z Chorvatska autem a zatím jsem nikdy problém s policii a jejich praktikama neměl...A to jsem je viděl několikrát jak jsou ,,shovaný\" za bukem a měří a nikdy nic... a od lidí co jezdí a znám je taky nikdy nic.

Odesláno

To zase bude téma na draka , nehledě ten nadpis fízlové , co se týče přestupku měli by míti důkazný materiál . Pokud se bojíš tak seď doma a nikam nejezdi , na zkorumpovanou policii narazíš i zde u nás nehledě i na falešnou policii .

Odesláno

Tachometr ve vozidle neukazuje přesně skutečnou rychlost vozidla. Měřící zařízení musí být ,,cejchované\" + osvědčení. Jinak v zahraníčí je jiný přístup a autorita policie i vymahatelnost zákona jiná, než v ČR. I já jsme platil pokutu ve Splitu za špatné stání a to 36 kun:nevim. Bez řečí jsme zaplatil a měl klid. Udělal jsme chybu. Nemá cenu se hádat, jelikož ti mohou zvýšit taxu:o!

Odesláno

OK406 nevím komu píšeš ,ale co dal odkaz na forum kde to řeší je jak jsem napsal . :papa

Odesláno

To jsem mu odepsal před tebou taky , jinak nevím jak by volal českou policii do chorvatska

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...