Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. zimní klouzání - 13. sraz Peugeot - clubu  

1. 1. 2. zimní klouzání - 13. sraz Peugeot - clubu

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ten písek do kufru je dobrý nápad. Ale nevím, jestli je to dobrý nápad pro auto s předním náhonem. :D

Spýše by bylo lepší někoho svézt na kapotě.:papa

Odesláno

Jelikož jsem nebyl ani na prvním „klouzáním“ tak mi je místo jedno ;) taky určitě přijedeme.

Samozřejmě pokud bude potřeba nějaká pomoc, jsem k dispozici ;)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ten písek do kufru je dobrý nápad. Ale nevím, jestli je to dobrý nápad pro auto s předním náhonem. :D

jak kdy, já třeba vozil i v 205 jelikoš měla lehkou prdel a tak když jsem se rozjížděl do kopečka a zatáhl ručku tak mi auto jelo poprdeli z kopce a tudíž byl problém se rozjet . . . záleží na autě:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

jak kdy, já třeba vozil i v 205 jelikoš měla lehkou prdel a tak když jsem se rozjížděl do kopečka a zatáhl ručku tak mi auto jelo poprdeli z kopce a tudíž byl problém se rozjet . . . záleží na autě:mrk

Jo, jasně že záleží na autě. Ale stačilo mi jet jednou 309kou, narvanou 5-ti lidmi, kdybych spojku nepustil pomalu, tak by se to auto hrabáním nerozjelo... Takže pak taková 309ka na sněhu, se zadkem u země a přední kola hrabající...

Ale zase to bude s tím pískem dost sedět, jen tak to nevylítne...

Mk405: Nenašel jsi tu kartu o 505ce? Jak jsi říkal, že tam psali o tom, že ty Turba jeli z linky rovnou na okruh...

[upravil dne 25/10/05 Marcel505]

Odesláno

Mk405: Nenašel jsi tu kartu o 505ce? Jak jsi říkal, že tam psali o tom, že ty Turba jeli z linky rovnou na okruh...

[upravil dne 25/10/05 Marcel505]

člověče, nějak jsem zapoměl :mad:, kartičky mám, nemám ale scaner tak to zkusím večer fotákem :mrk

Odesláno

O.K. - ROZHODLI JSTE SAMI.

ZIMNÍ KLOUZÁNÍ TEDY BUDE NA ZNÁMÉM HOTELU POD SPÁLOVEM U ŽELEZNÉHO BRODU, VZHLEDEM KE KAPACITĚ HOTELU OZNAMUJI, ŽE MAXIMÁLNÍ POČET UBYTOVANÝCH JE 34 LIDIČEK

Zítra objednám celý hotel na daný termín

Odesláno
Původně zaslal: Masinka

se mnou nepocitejte

proč ne? škoda, poslední dobou nějak neplníš docházku :D

tak co už jsi blue :mrk doufám že vše ok a k plné spokojenosti. mk:papa

[upravil dne 1/11/05 mk405]

Odesláno

No nemam nejak chut na konflikty a s nekteryma lidma bych se asi neudrzel.

Blue nejsem, nandal jsem je do auta a ten zvuk me ted nejak nepresvedcil original papirovy repraky hrajou lip no a nebo jsem konecne ohluchnul:myslim

Odesláno

Blue nejsem, nandal jsem je do auta a ten zvuk me ted nejak nepresvedcil original papirovy repraky hrajou lip no a nebo jsem konecne ohluchnul:myslim

:o tak to zírám :o to dělaj tak super orig. papíráky? jde asi spíš o zvyk, ale ty blue jsou naprosto ok bez vady.

Odesláno
Původně zaslal: mk405

:o tak to zírám :o to dělaj tak super orig. papíráky? jde asi spíš o zvyk, ale ty blue jsou naprosto ok bez vady.

aybch ten zvuk charakterizoval, tak je s orgiginal papirakama proste plnejsi, vysky jsou zvonivejsi a jsou tam slyset i stredy, s blueckama jsou basy tupe, vysky ostre a stredy zadne, ale musim rict, ze podobne pocity i kdyz ne tak vyrazne jsem zazival i ve 405 (ale tam basovou slozku delaly hlavne repra v platu a vyskace jsem mel umistene docela nizko), take je mozne, ze se do 406 tyhle repraky proste nehodi a original papiraky jsou pro tyhle dvere daleko vyrovnanejsi.

Sorry za OT, pokud jsem nekoho nasral, tak to smazte.

Odesláno

S náma můžete taky počítat. Rádi dojedeme, i když je to teda víc z ruky. :D Jen jsem zvědavej, jestli bude stačit jen 34 míst. :myslim Bylo by hloupý odmítat zájemce o účast na srazu \"nad plán\", nebo je ještě jiná možnost ubytovat účastníky s pořadovým číslem větším než 34?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...