vagi 1,202 Posted February 22 Share Posted February 22 před 19 minutami, Medvěd napsal: "Co neubrzdíš, neukecáš" Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,452 Posted February 22 Share Posted February 22 Od dnešního dne je program jasný. Péťa and Petr 3008 2 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 2,982 Posted February 22 Share Posted February 22 (edited) tak dement to nebyl, byl to kuryr, mel i handsfree v uchu, telefonoval, a koukal po popisnych cislech a najednou rana, nebrzdil, ja necumel za sebe a mozna dobre, ze jsem stal na brzde, jinak bych asi nakouril jeste auto pred sebou...... no dam sem video, je na tom videt, jaky jsem agresivni ridic jo a taky si ulevim az 10 vterin po narazu a pak to v klidu s panem vyresime. Az mi ho bylo lito, ze prisel o praci. Ja bohuzel asi o auto a asi i o nejake penize, asi totalku nedaj na 100% hodnoty vozu...... Edited February 22 by Scratch Petr 3008, OK406 and Péťa 3 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,027 Posted February 22 Share Posted February 22 No úplně na konci videa je rozuzlení.... Takže nikoliv dement, ale kretén.... Klemoň, Petr 3008, Péťa and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,541 Posted February 22 Share Posted February 22 Na tom se chceš hojit na totální? Zabouchej plasty zpět a jezdi. Quote Link to post Share on other sites
Lihous 405 Posted February 22 Share Posted February 22 Tak presne tohoto se vzdy obavam .... Jeste ze to dopadlo jak dopadlo ikdyz to naser ne nastve ... Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 2,982 Posted February 22 Share Posted February 22 před 49 minutami, Milan+ napsal: Na tom se chceš hojit na totální? Zabouchej plasty zpět a jezdi. jako ted uplne nevim co napsat, ale levy svetlo je vyrvany, uz zacalo rosit, viko kufru je zarazeny o 1 cm nize, a nejde zavrit, leva strana karoserie je vyosena o 0,5 cm, praskly naraznik, do*neumím psát slušně*eny difuzor, to vse vcelku jasne ukazuje nejen na vyztuhu, ale i nosniky hnute, takze ne, fakt plasty dopasovavat nebudu. Nikdo se nechce hojit, spis budu tratit, ale jezdit v tom aktualne nejde Petr 3008 and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,541 Posted February 23 Share Posted February 23 Tak to je horší než ti vypadá,to naštve. Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 560 Posted February 23 Share Posted February 23 Hele je jasný, že se může stát cokoliv.. ustál jsi to s klidem. Já bych měl v tu chvíli snad nervový záchvat. I když si nepomůžeš pochopitelně. Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,123 Posted February 23 Share Posted February 23 Tohle je fakt na ty nejhorší slova co mne napadají. Jako je to pro každého ale dnes je problém, že lidi za jízdy řeší kde co. I taková blbost jako vykecávání po telefonu kdy se člověk nachází uprostřed ucpaného města během špičky nemusí dopadnout dobře. Vyžaduje to rychlé reakce a rozhodování. Ach jo Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 2,939 Posted February 23 Share Posted February 23 Pánové dokud jde o plechy tak jde o h.v.o. Myslím že Jirka to ze své osobní zkušenosti zná dostatečně. Netvrdím že to nemrzí ba přímo může to i zkazit den, ano tyhle záležitosti že spousta lidí auto používá při přesunu z jedné schůzky na druhou jako kancelář a snaží se využívat čas který by podle nich byl zabitý kdyby jen řídili na 200% je velký nešvar. Včera volno po dvou nočních kdy ta z neděla na pondělí byla nejspíš poslední. Od zítra budu chodit cestářovat do konce března asi tři dny v týdnu jen od 6 do 14,30. Včera jsem dotáhnul Pepčovo Fábii rupnul vlnovec na výfuku. A pak jsem zjistil že mám jakéhosi šotka v elektrice v garáži jen tak trochu to někde probijí a když se sáhne na opláštění tak to trochu vrní do ruky takže to budu dnes řešit. Scratch and Fruktis 2 Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 1,990 Posted February 23 Share Posted February 23 Před hodinou, HanysR napsal: I taková blbost jako vykecávání po telefonu kdy se člověk nachází uprostřed ucpaného města během špičky nemusí dopadnout dobře. Já bych za ty zkroucený krky s mobilem pod ramenem při dnešních cenách handsfree sekal ruku . Jen si představ , že by mezi nima chtělo přejít / přeběhnout díte (vypadá to na Palmovku) - tak má rozdrcený obě nohy a možná i záda. A proč ? Protože nějakej hňup nečumí na cestu a telefonuje ??? Nebudu to radši více komentovat . . . Jen pod čarou - úplně stejně telefonuje takto můj nejvyšší šéf - auto za 1,5 mega(handsfree z továrny), ale ze jízdy má telefon pod krkem a ještě si píše na volantu za jízdy poznámky do diáře - ve městě. No coment Po tom co jsme si o tom v klidu pokecali, já řídím a on úřaduje a oba jsme spokojení . . . HanysR, Pepito, Scratch and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 560 Posted February 23 Share Posted February 23 @KlemoňTo bude asi nějaká úchylka .. Náš generální to má zrovna tak. V autě jedině telefon u ucha. To jsem nepochopil nikdy Quote Link to post Share on other sites
Ajdamek 261 Posted February 23 Share Posted February 23 Staryho psa novejm kouskum nenaucis Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 1,990 Posted February 23 Share Posted February 23 Definuj "starého " Quote Link to post Share on other sites
Sawoy 798 Posted February 23 Share Posted February 23 před 2 hodinami, Petr 3008 napsal: @KlemoňTo bude asi nějaká úchylka .. Náš generální to má zrovna tak. V autě jedině telefon u ucha. To jsem nepochopil nikdy To pochopíš až budeš generální. Hafity, Péťa, ozzy56 and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Havlicek.Lukas 1,412 Posted February 23 Share Posted February 23 @Klemoň hele treba neumi telefon s autem sparovat a nebo nechce aby se nezjistilo ze do diare si pise datumy kdy se potka s milenkou (nebo treba milencem) Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted February 23 Share Posted February 23 kdybych se nedíval na přijíždějící auta, když jdu po přechodu pro chodce, jsem stokrát mrtvý muž , a je jedno, jestli to je profík v tatře, nebo mladá holka--telefonuje se za volantem ostošest , jak jsme kdysi mohli bez mobilů vlastně žít? Scratch, Milan+ and Klemoň 3 Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 1,990 Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) A což teprve děti . . . jak jsme jako děti mohli přežít bez founů , tabletů a pod . . . Já jediné co jsem potřeboval , byly hodinky , abych byl na čas doma ! A toho smlouvání do kolika můžu být venku a dnes . . . ........ a toho smlouvání , aby vůbec šli ven !!! Edited February 23 by Klemoň Milan+, Péťa, Pepito and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,467 Posted February 23 Share Posted February 23 před 7 hodinami, Vena garážmistr napsal: ba přímo může to i zkazit den @Vena garážmistr Myslím, že mě by to zkazilo nejmíň týden, možná i měsíc Auto mám vždy na mnoho let Medvěd, Scratch, Pepito and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts