Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, pesastor napsal:

levy zaves kapoty na Pazouta 106

Zkus ho sehnat klidně v Praze. Když to stihneš do 9.8., tak ti ho vyzvednu a do Pozlovic dovezu. :papa  Jedu tam k přehradě na týden nabírat kila :D

Odesláno
před 3 hodinami, pesastor napsal:

Protoze jsem po infarktu, tak jsem si sepsal asi 10 veci a navstivil od rana do ted jedinycho slusnyho mechanika na Fancouze v Trnave. Vsechno udelal, akorat bude shanet levy zaves kapoty na Pazouta 106 pred faceliftem. Nevite nekdo o nejakem??? Pri pokusu o vykradeni auta se ten zlocinec dostaval do kapoty pajcrem a zaves utrhnul stejne jako kulicku atevirani L dveri. Ta sla opravit, zaves NE.:myslim

S největší pravděpodobností ho mám.... Zítra mohu juknout....

Odesláno (upraveno)

Dnes - vlastne vcera jsem mel "patek 13" od rana se darilo.
Hned po ranu jsem odjel koupit nejake maso a jine drobnosti na odpoledni seslost - no sehnat neoschle maso byl trosku problem ale po 10hod se usmalo stesti.
Cesta prez nachod po delsi dobe spis parkoviste.
Odpoledne jsem pro..al jednu aukci - zapomel jsem na ni :(
A zlaty hreb prisel na seslosti - ANO i radiove ovladany dron je spatne provozovat venku ....
Po asi tretim vzletu ho dostal do pracek stejny pan ktery uz jednou drona poslal do .... tak i tentokrat nezklamal - jak vysoko poleti ?? Znela otazka ....
No mam zase dalkove ovladani nabijeci kabel a 4ks baterek s nabijeckou .... Tentokrat vzal dronika s kamerou kartou vetrik a dronik bude bud v neposecenem "obili" a nebo v lese = vysledek je stejny.
Tento pan priste pujde hooodne daleko  :D  az si zase poridime nejakou pitomost pro dlouhou chvilku ....
Snad dnesek bude lepsi - budeme asi zapojovat zesilovac a procesor do naseho povozu.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

A já si myslel že ty drony jsou nějak jištěný aby " neulítli " z dosahu ovládání. Ale tak ono myslet znamená h...o vědět.

Včera jsem jak jsem slíbil prázdninoval s Pepinem. Protože to doma má na prd tak je tady u dědy a babičky spokojený a když má ještě strejdu který s ním dělá zase jiné vylomeniny než děda tak je úplně v pohodě. Takže včera jsme dopoledne uklízeli C2 do garáže a než jsme se tam dostali tak jsme třikrát objeli tady ulice nejdřív se Pepino koukal jak se má řídit a pak jsem si ho vzal na klín a řídil tak si to dvakrát projel a byl štěstím bez sebe. Nejlepší bylo když se ptal dědy jestli koukal jak couvá po ulici a když mu děda řekl že couvá líp jak děda tak jen tak uličnicky hodil hlavičkou " však jsem talent od přírody ".  Pak z babičkou procvičoval úkol z logopedie tak jsem šel do garáže a chvilku sem si hrál z tou motorovou pilou co jsem tuhle přivezl od strejce vylil jsem z toho ten stoletej benzín dal jí čerstvej a pila vypadá že poběží jak hodiny. A pak jsme s Pepinem blbly na dvoře. Navečer jsme stavěli auto ze stavebnice kterou babička objevila při tom jejich malování a kterou tam mají ještě z dob kdy jsem byl malej kluk no moc mu to nešlo ale je šikovnej a učenlivej takže po troše vysvětlování a ukazování dokázal dávat dohromady části tak aby to dávalo smysl. Dnes jdu na noční takže se budu připravovat a zítra po noční bych měl skládat zkoušku z jízdy abych mohl jezdit po letišti.

Odesláno

No drony ano ale toto byl Syma X11 takove male nic s "kamerou" a proporcionalnim ovladanim - doba letu 5-8min tak ze dospelejsi hracka pro deti od cca 14roku dle vyrobce.
A cena ve sleve asi 700?? = toto neresime.
Me spis rozcarovalo myseni - jak vysoko poleti ??
To je stejny jako ze me v kramu rekne prodavac mobilu je odolny padu a ja s nim svihnu o zem - do auta taky nesednu a nejedu zkouset max.rychlost bez predchoziho seznameni se s autem a jeho vlastnostma.
Me skoro desi predstava ze podobny pan koupi neco dospeleho s vzletovou hmotnosti rekneme 1,5kg posle to do dvou trech km a pak zjisti "ze to" nekontrolovatelne leti volnym padem smer zem :(
Tedy neco jako vahou cihla .....  :myslim

Odesláno (upraveno)
před 17 hodinami, FrantaCV napsal:

@Scratch Ta střecha garáže vyspádovaná směrem k baráku?? Ale třeba to má nějaký důvod.:myslim

co treba, ze garaz stala driv nez barak? Resp, tenkrat byl ten barak polovicni? :) 

No a taky existuji okapy a svody ;) 

před 17 hodinami, FrantaCV napsal:

To zcela jistě, taky chytám vodu i do nočníku, :autale sud či jiná nádoba se dá postavit i z druhé strany.:myslim

to vis ze jo, budu sbirat vodu ze strechy a chodit pro ni k sousedovi..... :D 

hosi, vase starosti na moji hlavu.......

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 6 hodinami, Scratch napsal:

to vis ze jo, budu sbirat vodu ze strechy a chodit pro ni k sousedovi..... :D 

Přijde doba že ti bude platit za to že mu tam sama teče.

Odesláno
před 23 hodinami, pesastor napsal:

Hafity> zpravu jsem poslal do Tve schranky. S diky Jarda

Poslal jsem ti emila…. Když tak koukám na tvůj nick: nemáš psa Astora? :myslim

Odesláno

Dnes ve Stěžírkách pršelo, že by ukrajince na práci nevyhnal..... moji dělali jinde, ale soused asi víc platí, tak vedle jeden makal. Tudíž jsem jen natahal zbytek elektriky v garáži a pak jako revizák si na to dal štempl.... tedy jen obrazně, páč to po mě nikdo chtít nebude. No a jak mi zbyla chvilka, doladil Burgmana. :)

Odesláno

zajel sem do pneuserisu ze prezuju 2 gumy
1. servis - mam v prdeli kompresor dojde v patek mozna po obede stavte se odpoledne - jo vtipny kdyz zavira ve 4 a to sem rad ze tou dobou koncim trasu v Praze
2. servis - otviracka do 17.00 dle cedule na vratech - jak debil se tam tahnu pres cely mesto v 16.15 vrata zavreny :mad: - sakra jak ti soukromnici vubec na sebe vydelaj kdyz takhle provozuji svoji zivnost ??
3. servis - Best drive po ceste mam to da se rict nejblize ale ty penize co za to chteji to davaji snad zlaty zavazicka - navic jim tam staly 2 kamiony na prezuti takze do zaviracky urcite bez sance

Odesláno

Myslíš u té pumpy u Divadla?  Jako jo byl jsem tam párkrát dokonce jsem od nich bral i pneu. Že by ceny měli rozumné no vlastně v pražském měřítku jo. Kde jsou ty časy kdy jsem za kompletní přezutí kola dával 50 Kč .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...