MilanF1 Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 Vody je dneska nedostatek, ani kapka nesmí přijít nazmar. Citovat
FrantaCV Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 To zcela jistě, taky chytám vodu i do nočníku, ale sud či jiná nádoba se dá postavit i z druhé strany. Citovat
Klemoň Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 před 2 hodinami, pesastor napsal: levy zaves kapoty na Pazouta 106 Zkus ho sehnat klidně v Praze. Když to stihneš do 9.8., tak ti ho vyzvednu a do Pozlovic dovezu. Jedu tam k přehradě na týden nabírat kila Citovat
pavelu96 Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 Vyzvedl dvojčata z nemocnice (dehydratace po zvracení z rotavirové infekce ) a odvážím starší dceru na taneční tábor... Citovat
Hafity Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 před 3 hodinami, pesastor napsal: Protoze jsem po infarktu, tak jsem si sepsal asi 10 veci a navstivil od rana do ted jedinycho slusnyho mechanika na Fancouze v Trnave. Vsechno udelal, akorat bude shanet levy zaves kapoty na Pazouta 106 pred faceliftem. Nevite nekdo o nejakem??? Pri pokusu o vykradeni auta se ten zlocinec dostaval do kapoty pajcrem a zaves utrhnul stejne jako kulicku atevirani L dveri. Ta sla opravit, zaves NE. S největší pravděpodobností ho mám.... Zítra mohu juknout.... pesastor ohodnotil 1 Citovat
pesastor Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 Hafity> zpravu jsem poslal do Tve schranky. S diky Jarda Citovat
Lihous Odesláno 16. červenec 2018 Odesláno 16. červenec 2018 (upraveno) Dnes - vlastne vcera jsem mel "patek 13" od rana se darilo. Hned po ranu jsem odjel koupit nejake maso a jine drobnosti na odpoledni seslost - no sehnat neoschle maso byl trosku problem ale po 10hod se usmalo stesti. Cesta prez nachod po delsi dobe spis parkoviste. Odpoledne jsem pro..al jednu aukci - zapomel jsem na ni A zlaty hreb prisel na seslosti - ANO i radiove ovladany dron je spatne provozovat venku .... Po asi tretim vzletu ho dostal do pracek stejny pan ktery uz jednou drona poslal do .... tak i tentokrat nezklamal - jak vysoko poleti ?? Znela otazka .... No mam zase dalkove ovladani nabijeci kabel a 4ks baterek s nabijeckou .... Tentokrat vzal dronika s kamerou kartou vetrik a dronik bude bud v neposecenem "obili" a nebo v lese = vysledek je stejny. Tento pan priste pujde hooodne daleko az si zase poridime nejakou pitomost pro dlouhou chvilku .... Snad dnesek bude lepsi - budeme asi zapojovat zesilovac a procesor do naseho povozu. Upraveno 16. červenec 2018 uživatelem Lihous Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 A já si myslel že ty drony jsou nějak jištěný aby " neulítli " z dosahu ovládání. Ale tak ono myslet znamená h...o vědět. Včera jsem jak jsem slíbil prázdninoval s Pepinem. Protože to doma má na prd tak je tady u dědy a babičky spokojený a když má ještě strejdu který s ním dělá zase jiné vylomeniny než děda tak je úplně v pohodě. Takže včera jsme dopoledne uklízeli C2 do garáže a než jsme se tam dostali tak jsme třikrát objeli tady ulice nejdřív se Pepino koukal jak se má řídit a pak jsem si ho vzal na klín a řídil tak si to dvakrát projel a byl štěstím bez sebe. Nejlepší bylo když se ptal dědy jestli koukal jak couvá po ulici a když mu děda řekl že couvá líp jak děda tak jen tak uličnicky hodil hlavičkou " však jsem talent od přírody ". Pak z babičkou procvičoval úkol z logopedie tak jsem šel do garáže a chvilku sem si hrál z tou motorovou pilou co jsem tuhle přivezl od strejce vylil jsem z toho ten stoletej benzín dal jí čerstvej a pila vypadá že poběží jak hodiny. A pak jsme s Pepinem blbly na dvoře. Navečer jsme stavěli auto ze stavebnice kterou babička objevila při tom jejich malování a kterou tam mají ještě z dob kdy jsem byl malej kluk no moc mu to nešlo ale je šikovnej a učenlivej takže po troše vysvětlování a ukazování dokázal dávat dohromady části tak aby to dávalo smysl. Dnes jdu na noční takže se budu připravovat a zítra po noční bych měl skládat zkoušku z jízdy abych mohl jezdit po letišti. Citovat
Lihous Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 No drony ano ale toto byl Syma X11 takove male nic s "kamerou" a proporcionalnim ovladanim - doba letu 5-8min tak ze dospelejsi hracka pro deti od cca 14roku dle vyrobce. A cena ve sleve asi 700?? = toto neresime. Me spis rozcarovalo myseni - jak vysoko poleti ?? To je stejny jako ze me v kramu rekne prodavac mobilu je odolny padu a ja s nim svihnu o zem - do auta taky nesednu a nejedu zkouset max.rychlost bez predchoziho seznameni se s autem a jeho vlastnostma. Me skoro desi predstava ze podobny pan koupi neco dospeleho s vzletovou hmotnosti rekneme 1,5kg posle to do dvou trech km a pak zjisti "ze to" nekontrolovatelne leti volnym padem smer zem :( Tedy neco jako vahou cihla ..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 (upraveno) před 17 hodinami, FrantaCV napsal: @Scratch Ta střecha garáže vyspádovaná směrem k baráku?? Ale třeba to má nějaký důvod. co treba, ze garaz stala driv nez barak? Resp, tenkrat byl ten barak polovicni? No a taky existuji okapy a svody před 17 hodinami, FrantaCV napsal: To zcela jistě, taky chytám vodu i do nočníku, ale sud či jiná nádoba se dá postavit i z druhé strany. to vis ze jo, budu sbirat vodu ze strechy a chodit pro ni k sousedovi..... hosi, vase starosti na moji hlavu....... Upraveno 17. červenec 2018 uživatelem Scratch Citovat
FrantaCV Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 To snad ani nechtěj, mohl bys hořce litovat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 před 6 hodinami, Scratch napsal: to vis ze jo, budu sbirat vodu ze strechy a chodit pro ni k sousedovi..... Přijde doba že ti bude platit za to že mu tam sama teče. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 Dnes cesta do Nižboru pro Burgmana a pak hurá domů. Už je v garáži....... Citovat
Hafity Odesláno 17. červenec 2018 Odesláno 17. červenec 2018 před 23 hodinami, pesastor napsal: Hafity> zpravu jsem poslal do Tve schranky. S diky Jarda Poslal jsem ti emila…. Když tak koukám na tvůj nick: nemáš psa Astora? dusan2 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 18. červenec 2018 Odesláno 18. červenec 2018 Dnes ve Stěžírkách pršelo, že by ukrajince na práci nevyhnal..... moji dělali jinde, ale soused asi víc platí, tak vedle jeden makal. Tudíž jsem jen natahal zbytek elektriky v garáži a pak jako revizák si na to dal štempl.... tedy jen obrazně, páč to po mě nikdo chtít nebude. No a jak mi zbyla chvilka, doladil Burgmana. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. červenec 2018 Odesláno 18. červenec 2018 Dnes jsem po noční zůstal v práci déle abych složil praktickou zkoušku z Dopravního řádu LKPR. Zkoušku jsem zvládl takže oficiálně mohu řídit motorové mechanizační prostředky na letišti po všech plochách. Klemoň a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. červenec 2018 Odesláno 18. červenec 2018 zajel sem do pneuserisu ze prezuju 2 gumy 1. servis - mam v prdeli kompresor dojde v patek mozna po obede stavte se odpoledne - jo vtipny kdyz zavira ve 4 a to sem rad ze tou dobou koncim trasu v Praze 2. servis - otviracka do 17.00 dle cedule na vratech - jak debil se tam tahnu pres cely mesto v 16.15 vrata zavreny - sakra jak ti soukromnici vubec na sebe vydelaj kdyz takhle provozuji svoji zivnost ?? 3. servis - Best drive po ceste mam to da se rict nejblize ale ty penize co za to chteji to davaji snad zlaty zavazicka - navic jim tam staly 2 kamiony na prezuti takze do zaviracky urcite bez sance Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 A proto jezdím s pneu do H.Počernic - kluci usměvaví sice neobjednávají , ale kmitají . . . Ceny rozumné . . . Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Myslíš u té pumpy u Divadla? Jako jo byl jsem tam párkrát dokonce jsem od nich bral i pneu. Že by ceny měli rozumné no vlastně v pražském měřítku jo. Kde jsou ty časy kdy jsem za kompletní přezutí kola dával 50 Kč . Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ne tam ne - myslím v ulici Ve žlíbku 1/13 / +420 775 356 518 / tomasburock@seznam.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.