PaKr Posted March 17 Share Posted March 17 @Klemoň ne, tchýně je v pohodě, ale mě se ženuška ptala, kde má kopat ale měl bych to úzké a zbytečně dlouhé je to cca 40*40*240. Kolegyně má od loňska z jedné záhon zbynek..s, Péťa, Klemoň and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) A tak čéče, pěkné využití. Ale kdoví kdo je pod tou hlínou Ani hnojit pak už nemusí . . . . Edited March 18 by Klemoň Péťa and PaKr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4wk3y Posted March 18 Share Posted March 18 @PaKr od čeho to původně je? To musím nutně taky sehnat - to by se ženě také moc na zahrádce líbilo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaKr Posted March 18 Share Posted March 18 @h4wk3y od hliníkových trubek, ze kterých děláme díly klimatizací. Akorát v práci je na ty bedny pořadník a pak by to bylo na menší výlet, tohle by asi nešlo přes "klubovou poštu" Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted March 18 Share Posted March 18 co jsem dnes udelal ? ono to bylo teda uz po pulnoci ale jeste za tmy nebezpecne jsem predjl nasledne vybrzdil auto a zapnul mu zadni mlhovky v domeni ze pochopi ze LED denni sviceni neni urceno pro jizdu mezi mesty na silnici prvni tridy bohuzel majitel vozidla moji vyzvu nepochopil a pokracoval dal ( jednalo se o cerveny <!> megane s prazskou SPZ ) o hodinu pozdeji sem podobnou situaci praktikoval u modre Fabie III kde majitel teda mel zapnute jen predni mlhovky - ty nasledne vypnul ale tlumene nezapnul - asi je tam nemel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dýzl Posted March 18 Share Posted March 18 Dnes jsem se vyvztekal. Měnil jsem olej, olejový a vzduchový ftr na synovo C4 1,6HDi 90. Vypouštěcí šroub prý na 17 nebo 19mm klíč-on je na imbus asi 12mm. Pro výměnu vzducháče sundat stěrače vymontovat plastovo gumový kryt mezi sklem a kapotou s odmontováním nádobky na brzdovou kapalinu. Docela opruz, tedy ten vzducháč a to jsou ještě horší věci. Pak jsem si ještě z iXPéčka vyndal zednické cajky na zdění na pondělí do C5 a cajky na omítky uklidil domů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendelinek Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Co jsem dneska udělal ,dalo by se říct,co jsme dneska udělali Dneska jsme oslavili zítřejší dcery narozeniny,pozvala nás celou rodinku do restaurace na Horní Paseky Restaurace na vršku a musím říct,že jsme si to všichni dobře užili a dobře se najedli,vařeji tady moc dobře,já jsem si třeba dál "zlomenou lyži" s hranolkama,ani sem to nemohl dojíst,porce mají fakt pořádný Dneska už nejim a zejtra budu trávit jak anakonda Edited March 18 by vendelinek Péťa, regius, pajik999 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted March 18 Share Posted March 18 dnešní procházka--uhádnete kde? Péťa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepito Posted March 18 Share Posted March 18 Neptunova kašna v Šilheřovicích. ozzy56 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted March 18 Share Posted March 18 Dnešní procházka kousek přes louku od baráku. zbynek..s, Milan+, Lihous and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4wk3y Posted March 18 Share Posted March 18 @PaKr to je v pohodě :-)... To ženě zatajím a aspo%n jí to nebude chybět :D... Díky PaKr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted March 19 Share Posted March 19 priprava trávníku a hnojení regius, zbynek..s, Jirkap and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Já požádal ČEZ Distribuci o výrobní EAN a napsal sem: https://www.entri.cz/vykup-vyrobene-elektriny/ (to je info hlavně pro @Charlie 1) Docela jsem koukal, jak se za ty 3 roky změnily podmínky. Edited March 19 by Péťa Charlie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbynek..s Posted March 19 Share Posted March 19 Dneska v Hájí ve Slezsku na jarmarku a než jsme došli k Mlýnu Vodnika Slámy. Takový krasavec byl u cesty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lihous Posted March 19 Share Posted March 19 Vycisteni klimatizace na nasem auticku - zacala celkem nedobre smrdet A stejne jako vcera odpoledne v prirode - vcera jsem si hrabnul po zime na dno - dal jsem si "vyhlidku Konicek" z Pekla po zlute ja myslel ze tam nedojdu. A dnes klasiku kazdorocni navstevu na Vrazbe nedaleko Velichovek. No a cetou jsem zkousel a seznamoval jsem se s Sony RX10 III ale popravde jsem trosku na rozpacich fotky celkem Ok ale videa spis zklamani cekal jsem asi trosku lepsi vysledky. Péťa and zbynek..s 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 21 Share Posted March 21 Dneska se budu "dovolenkovat". Za chvíli povezu Helu do Brna na poslední zkoušky do školy ve škole, kam začala chodit před kovidem. Ne, že by tam neuměla dojet sama, ale od 2.2. do neděle byla marod, tak mi přijde možnost odvozu vhodná, kór když bychom meli odpoledne stihnout třídní schůzky u mladýho ve škole - včera se chlubil, že patří mezi 10 studentů, kterým ve třičtvrtěletí nehrozí na "vízo" žádná kule. Vzhledem k tomu, že jich ve třídě je 30, vychází mi, že tedy 20ti "studentům" hrozí minimálně jedna kule, což je tedy - byť se jedná jen o konec čtvrtletí - výkon, který já z dob svého středního vzdělání nepamatuju (a to jsme teda taky nebyli luméni). Večer ještě bude předtáborová schůzka v oddíle, kde už se Pavel zapojuje do vedení a tak kolem 22 hodiny čekám konec "dovolené" No a zítra pracovně Ostrava a Havířov, domů se vrátím v pátek večer. Pepito, Péťa, radim.1008 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) No já na Bookingu zarezervoval a v práci nahlásil dovolenou. Letos žádná slaná voda "jen" Jižní Morava. Je to lepší standard u vody. Ale pro mne důležité , že vypadnu z města (chalupu nemáme) a beru s sebou nějaké čtení a RC výbavu. Takže já očekávám , pohodu a od klid - má to se sluneční terasou . EDIT: Kuchyňský kout se bude využívat pouze na vaření kávy, jinak restaurace. I má dovolenou, takže žádné vaření či ohřívání. Navíc .... kolik toho Kůstka sní a vypije Edited March 21 by Klemoň přidáno foto ;-) Charlie 1, radim.1008, regius and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Klemoň - my letos taky jako loni "jen" český ďolíček. Týden budeme na Chebsku https://www.kozabar.cz/ a týden u Jablunkova https://www.hotelameryka.cz/cs/ Edited March 21 by Medvěd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klemoň Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) No to je ale problém s Kůstkou. Tu na dovolenou do hor nedostanu. Jak tam není voda a 30+ tak tam nejede a přitom co máme krásné krajiny . . . Jednou, slovy jednou jsem ji dostal na Šumavu a to tam byl i bazén a vícekrát ne Edited March 21 by Klemoň Charlie 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Na jižní Moravu dopobručuju půjčit si tam někde v okolí aspoň na den elektropicykl - prý kdo jednou zkusil...... (viz. Pepito). Mě to už dlouho taky láká Edited March 21 by Medvěd Pepito 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts