Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

No tak dneska zase na plný plyn budíček 2,25 hod. od 4,20 jsem drandil po asi 4 letech s kloubákem na dvoustovce před 13 jsem z toho slez. Malinko před 14 jsem byl doma honem jsem do sebe nahrnul oběd a letěl jsem dál vyzvednul jsem klempíře a byli jsme obhlídnout tu 308 no je to horší než na fotkách ale asi to půjde zachránit no a teď jsem si sednul ještě musím chvilku vydržet při životě protože mám volat ještě jedné zákaznici kdy se může dát auto a pak zalehnu protože ráno je budíček opět brzký. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No průser jsou tam ty dveře ty jsou zmačknutý dovnitř a tam to bude asi tak tři polívkový lžíce tmelu aby se nemuseli dávat jiný a celkově je to pod tím blatníkem dobitý jak samice takže tam bude muset Honza asi trochu zapojit fantazii aby to vysochal aby to fungovalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

No průšvih jsou tam ty dveře ty jsou zmačknutý dovnitř a tam to bude asi tak tři polívkový lžíce tmelu aby se nemuseli dávat jiný a celkově je to pod tím blatníkem dobitý jak samice takže tam bude muset Honza asi trochu zapojit fantazii aby to vysochal aby to fungovalo. 

Tak to jsi neviděl dveře na našem bývalém Áčku,když mamině mladá holka vzala celý bok,repliky nejsou a když mi @Pe.Tr řekl cenu origo dílu,tak jsem se sakra snažil a to nejsem klempíř, stříkal to kamarád a kdybych nepřiznal při prodeji,že to je po opravě,tak to jejich přizvaný mechoš nepoznal. Ten se hlavně zaměřil na napravnici na předku.Zadni dveře byly všude , přední černé, jelikož jsem nechtěl sundávat nebyly ,tak jsem trošku zabral. A to nejsem klempíř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi v kanclu válely nějakých 8 let dva odstavený 24" monitory ... jak jsem psal o víkendu jedno dvojče chtělo jeden na přehrávání DVD, dneska přišlo druhý že by teda ten druhej jako externí k notesu a jestli půjde pověsit na zeď. Tak říkám vem si ho, no za půl hodiny už jí tam visel, ne nadarmo jí říkám moje dvorní montovidlo, povesila si ho sama i bez držáku. A pointa? Za hodinu mi volá kolega; čau, odešel mi monitor, můžu si vzít jeden z těch dvou co se ti válí v kanclu? TVL to nevymyslíš ... 🤣

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu vyměněno vyklápěcí okno pátých dveří, protože těsnění tam už skoro nebylo a lakýrník objevil vhodného dárce za rozumný peníz s těsněním jako novým.

A dnes zbytek zaparkován do garáže kdyby se náhodou někdy něco po...

"těsnění" na mém původním skle 😞 

20211025_170753.thumb.jpg.b8c0f627f60233780ab80eadf94c69a4.jpg

a nyní 😄

20211025_170735.thumb.jpg.25b35bcbf0f1e5958ebdb9d23d72f071.jpg

a pár "zbytků" do garáže

20211025_170716.thumb.jpg.a77faf5a1779fc000784fbc19e5d9e4c.jpg 

Upraveno uživatelem RichVa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jseš si jistej že to budeš někdy potřebovat? Teď máš svoje auto v cajku a tyhle krámy se ti budou válet v garáži x let a pak to stejně vyhodíš protože to začne překážet. 

No dneska jeden den kdy jsem si mohl přispat protože první zákazník je až na 10 no a v 7 mě vzbudil telefon a saniťák hele potřebuju se u tebe zastavit něco je s VRZem nehouká to a já a to potřebuješ teď hned a on ne kolem oběda až budu končit. Nepraštili by jste ho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...