Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

No jasně, popelníky si pamatuji. Ale už se asi nekouřilo. Na vandry jsem jezdil opravdu hodně a když ne na kole, tak vlakem.

 

Edit, tak nekouří se od 9. prosince 2007 😮

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ve-vlacich-si-nezapalite-drahy-zrusily-kupe-pro-kuraky/r~i:article:495200/

Upraveno uživatelem Péťa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako dnes jsem se opět přesvědčil že co si člověk nezařídí sám tak to nefunguje. Lehký nástin Honza klempíř a foliovač byl jeho bejvalkou požádán aby opravil těsnění okolo okna na LZ dveřích na jejím Golfu. Jenže Honza je svým způsobem úchyl tak místo toho aby koupil tu gumu a přestrojil ji do dveří tak jí nakukal že ta guma stojí skoro 4000 Kč což se jí nelíbilo tak jí přesvědčil že sežene dveře z jiného auta a přestrojí celé dveře protože ty její že jsou rozbité ano dveře měli parkovištní lišej který ale neměl na funkci vliv a tím spíš u auta které má na hrbu skoro půl milionu km ale ona mu to odkejvala tak za 1000 koupil jiné dveře za 2500 je nechal nalakovat a za přestrojení si řekl 500 s tím že si nechá všechen materiál který zbyde. Já jsem potřeboval od Honzy nějakou práci na bráchovo oktávce tak jsem teda řekl vem si to sem uděláš bráchovy co potřebuje a pak si přehoď ty dveře. A na dnešek bylo domluveno víc práce takže jsem si to všechno naplánoval s tím že v 9 začneme a kolem 14 že bude všechno hotové a já budu mít klid se věnovat svému autu abych si mohl zítra dopřát neděli.  A v 9 hodin SMS od Honzy přijedu déle Golf je volný až na 11 tak mu píšu přijeď na 10 popoženu bráchu aby tu byl uděláš jeho a pak bude klid na Golfa dobře dojedu píšu bráchovy aby si pospíšil že potřebuju aby tu byl v 10 místo 10,30 jo budu se snažit no dojel 10,10 takže dobrý Honza dojel chvilku před ním takže pohoda a začal se věnovat své práci ješte byla dodávka na polep ta co se mi tuhle nepovedla taky že na 9 majitel mi nebral telefon když jsem si chtěl pro auto jet pak píšu Pepovy který řezal nápisy jak jsi na tom a doříznu nápis a jedu přitom to měl řezat už ve středu no nakonec se teda udělalo téměř vše co bylo v plánu a ještě vlastně navíc jsem byl s Pepovo Vendulkou v Kolíně na pohotovosti protože loupežníci jim dotáhli opět nějaký moribundus ze školky a ona to odnesla že se jí udělalo špatně a Pepa nechtěl tahat děti když chcrchlají po doktorech. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jednou prisednul do kupé k mladé slečně... Celkem pěkná.. Tak mi bylo divné proč sedí sama... Brzy jsem se to dozvěděl... Jakmile se vlak rozjel, hulila jednu cigaretu za druhou... Z tábora do benesova krabičku a půl... Byl jsem jak uzenac 😁 

Jinak jsem dneska zasadil tulipány, narcisy, udělal kopeček pro lilie... Po obědě vyřezávání dýni v místním zahradnictví... Opékání burtu milé překvapilo, 30 kaček za burta se vším příslušenstvím jsem dlouho neměl.. A kupodivu byl i chuťově výbornej...a kupodivu to byl burt a ne buřtík... 😁 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noo dnes opet naprosto odpocinkovej den
Dopoledne drobna zavada na nasem auticku - vlozeno do sekce modely

Nasledne do prahy za klukama na geo. zlepseni vic nez dobre ale i tak tam mame nejakou drobnou neplechu na limitu je citit neco co tam nepatri.
Pak pro par prazdnych soudku od piva
dale Liberec pro kresilko pro kolegu do naseho "studia" - pratele nedokazal jsem zareagovat ale videl jsem na vlastni kukadla BMW 850? ve stribrne barve na ceske SPZ
a hned nasledovalo R clio v provedeni 3,0i V6 take ceske SPZ - prvni jsem videl ve svem zivote po treti a druhe po druhe - zazitek nasich mladych let :)
No a kdyz jsem byl kousek od Nachoda viz foto tak jsem se zastavil pro naftu v Pl a pak pro veceri pizzu u znameho ....




 

20211009_175449[1].jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to já samozřejmě vím.  Vím že když si na svém Lumixu nastavím formát fotografie 16:9 , že je to vlastně oříznuté 4:3 (z velikosti snímané čipem) , ale padá mi z foťáku nejběžněji prezentovaný fotmát na digitálních technologiích = TV , PC , NTB i mobil . . .   A vlastně si rovnou fotím obraz tak , aby byl co nejlépe situovaný !  Pokud jej vyfotím fotograficky správně , tak mi padá 4:3 , kdy pak v podstatě musím oříznout něco, co tam patří. 

Vnímám ten to svůj postup za logický úplně stejně jako, když náhodou něco natáčím ( na fotoaparátu či na mobilu ) , tak VŽDY na šířku a ne jak hromada stupidů na výšku a podle toho to pak při prezentaci na TV , či NTB vypadá . . .   :bacha     Jen na závěr poznamenám, že můj postup je uživatelský, ne postup profi fotografa . . .  :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I muj je jen amatersky ale prave pri predelavani tu a tam pro fotolab me prislo mensi zlo fotit do formatu ktery tento zpracuje - trosku lenost.

A k videu na stojato - nekdy to delam taky mobilem ale pripoustim ze to min rusi

A pridavam ze vcera slibene video BMW a R Clia - pokud by vadil velky balik dat predelame ale uz tak je to spatne ze zadni kamery auta.

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008

S bídou jsem se zmohl akorát na posekání zahrady. A ještě jsem si musel dojet pro bus abych byl na ráno připraven 😆. To se mi teda chce 😆. Nejdou ostřikovače, ale hledat to nebudu, ani se na to ... , ať si to najdou soudruzi na dílně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...