Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Nebyl u toho toaleťák? Vím když někam jedu dálkovou a náhle Hle! 🤣🤣🤣🤣

Jinak musíš být oblíbený spoj, když si to drandíš přes les a zařveš na cestující - Děcka, stojíme! Jdu na houby! 🤣👍

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ad 206: Já teda nevim a v autech jsem docela lama a proto dost dám na názory některých lidí tady, @Vena garážmistr zvlášť, bo to je jeden z mála, který jsem poznal osobně včetně jeho práce, ale selsk selskej rozum blbýho uživatele se ptá: tak autí bylo do 40, oprava 30 se nevyplatí. To jako teda dotyčná za těch 30 co by stála oprava pořídí jiný minimálně stejný jako tohle, do kterýho asi ještě něco vrazila, trochu si ho třeba vymazlila, o kterym ví co všechno mu je a hlavně co mu není (na rozdíl od jakýhokoliv jinýho, který bude po všech čertech bůhví kde shánět, zatímco u tohohle by měla za 14 dní novej předek se zárukou poctivý prace)?

Jestli vono to nebude až zas tak úplně jen o těch kačkách ... ale vlastně ono je tam psáno že by oprava byla mimo ekonomičnost, což ještě neznamená, že je to blbý řešení ...

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Pepito napsal:

@Scratch, holkám to moc sluší. :super Adélka se může znovu vdávat, hotová nevěsta. :potlesk A je vidět že jí ty šaty stále padnou. :super A teď sem hoď fotku v čem ses ženil Ty. 🤭 :papa

ja jsem ty saty uz znicil za ta leta tim, ze jsem chodil v praci v obleku :) ten uz se nedochoval, ale nevesel bych se :D 

Před hodinou, Péťa napsal:

Ale aktuální ;) Jak to na sebe natáhneš ;)

no, takhle to bylo lepsi, dnes bych oblek asi nedopnul :D 

1916784_102871166398438_2236191_n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sawoy Medvěd psal že když auto sháněl tak limit byl 40 nakonec bylo pořízené za 30. A ty ceny  to jak jsem psal jen toho co je vidět tam může být ještě x věcí špatně a může to být za xx tisíc navíc. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr Jasně, o tom žádná. Jen jsem se nahlas zamyslel nad volbou cena opravy versus shánění jinýho auta a vyšlo mi že já osobně bych toleroval opravu možná až do 40 kKč protože bych furt měl svý auto a ještě kus z něj dobře opravenej.

Z jinýho úhlu pohledu: Pojišťovny (některý) tomu říkají zvýšení hodnoty (nabouranýho) auta 🤣 hajzlové :bacha .... to když na mě zkoušeli tak jsem přemejšlel co by pojišťovák říkal kdyby mu někdo zbouchnul starou a chtěl dvacítku za zvýšení její hodnoty ....

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, tam jde trávit den a pořád to bude málo :) . Kdo tam pojedete, kupte si tam triko, nebo vás to bude mrzet jako mě :( . Už před muzeem byly půjčovny aut ferrari (s muzeem to nemělo nic společného, byly to soukromé pujčovny) a ten zvuk projíždějících aut kolem byl nádherný. V okolí muzea jsou i nějaké továrny ferrari, viděl jsem chlapy v montérkách...takových hezkých montérkách :D .

f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Scratch napsal:

jako ve 30 na dlazbe jo a takhle to zdemolovat? To mi uplne neprijde, to bych na takovem povrchu musel motorku tlacit...... no ale hlavne ze je cela.....

Jak píše Jíra,to 30 nebylo,ale hlavně,že se nestalo nic jí ,či někomu v autě. Když nepraskají kosti,tak o prd jde. 

Zase na druhou stranu v těch letech co ji je ,jak píšeš,tak mě překvapuje, že není na to pořídit jiné. Než čekat na opravu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyl jsem u toho a nemám důvod jí nevěřit a v podstatě ani to řešit. I kdyby tam jela 150 (což na dvojku do kopce asi 1,1 motor neumí), tak je to její auto a její boj.

O tom zda má pod štrozokem půl mega na novou káru nebo jak je na tom finančně nemám páru a ani mi do toho nic není (tím míň by mělo být Tobě). Chtěla auto za tolik z nějakýho důvodu, já jí pomohl a sehnal v daném limitu relativně slušný auto. Měla ho cca 2 měsíce = sotva se s ním nějak sžila a teď to bouchla a řeší zda nechat opravit tohle původně dobrý nebo riskovat, že za těch 25 -30 koupí nějakou ludru.

Momentálně to vypadá, že se auto opravovat bude - pokud se po odstrojení neobjeví nějaký nečekaný průšvih.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Medvěd napsal:

Před časem jsem tu pro kamarádku hledal levný auto do 40 tKč. Nakonec koupila 206ku od Huga - a ..... (klouzlo jí to ve 30 km/h na mokrých dlažkách)


image.png.d6fc0b0949f9fdf77121f875252d75ac.png

image.png.825db9b775af83f5e010b3dd699cbfec.png

Takhle dopadla v neděli. Teď řeší opravu, ale levný to nebude

Airbagy jsou venku nebo ne? 

Koupit celý auto bez papíru, prehazet a jede dál... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Medvěd

Nikde jsem nepsal o půl mega, takže tak,jináč jak na tom je ,je mi koule,to máš pravdu. Ale tohle auto  je to dnes jedna výplata. A bude mít zdroj dílů,když jí to pomůžeš s Pavlem trošku rozebrat. Pokud to má kde skladovat. A mladej když chce k autům,tak k tomu trošku čuchne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě k té 206. Na jednu stranu je pravda, že v této cenové hladině není problém sehnat jiné auto, ale opět vybírání, rozhodování, být "těsně druhej" a v případě nákupu řešit (znovu) rozvody, brzdy, oleje, doplnění klimy.... Já bych do opravy šel, zejména pokud je auto jinak v cajku, ale je pravda, že bych se do toho pustil sám a jezdím na vrakáč, kde si věci člověk odmontuje sám, ale ceny jsou jinde ( většina dílů je v řádu stokorun), takže i v celková částka by byla nižší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PaKr - tahle 206ka měla najeto lehce přes 100 tkm a měla za sebou servis jako jsou rozvody a oleje - tzn. že byla ve stavu sedni a jezdi, což ona přesně potřebovala. Bydlí v bytě na sídlišti, tzn. že opravy se musí dělat někde u někoho a tak se momentálně řeší, kde to nechat udělat (šance tu je, ale dohodnout se musí sama).

Jinak auto je náhrada za už se rozpadající Fabii a určeno je na cesty do práce cca 15 -20 km a zpět s tim, že stačí takové levné a snadno opravidelné prdítko co bude sloužit třeba 5 let, dražší je zbytečnost.

Auto v tomhle stavu v téhle ceně byla celkem náhodná a podle mě i dobrá koupě, sehnat podobné znovu by mohlo docela dlouho trvat a výsledek nejasný.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...