Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

@Fruktis a já Tě měl za takového slušňáka kterej  vypadá že by mouše neublížil. A ty jsi tím jak jsi odešel z toho velkoměsta tam do těch lesů nějak zdivočel není to tak dávno co jsi si postesknul že se švagrovou jsi skončil a teď Tě rozpálila tchýně jestli ono to nebude tím že jsou z jednoho hnízda😉.

Udělal jsi kardinální chybu kdyby jsi se se svým nápadem (přibalit si tchýni) svěřil tak by jsme Ti to tady určitě kolektivně rozmluvili. Já osobně jsem měl jen skoro tchýni a nikdy jsem nedospěl do stadia že bych ji rád viděl dokázal jsem ji tolerovat ale víc nic ona se teda snažila o jakési " sblížení " ale já jsem to nedokázal. A popravdě dodnes si vyčítám že jsem bejvalku tehdy přesvědčil aby se s ní usmířila. Možná že když by se s ní neusmířila tak dneska mohlo bejt všechno jinak no ale to je jedno to je jiná písnička.  A jen doufám že když bude tyhle příspěvky číst někdo kdo se požene do podobné situace tak že mu pomůžou se nad tím nápadem alespoň ještě jednou zamyslet když ne ho zavrhnout. I když z vlastní zkušenosti vím že taková rozhodnutí jsou těžká a že kvůli klidu v rodině si to člověk maluje jakože žádné zásadní problémy to nemůže přinést ale v určitých věcech zkrátka musí člověk v sobě najít tu svi.ni která sobecky řekne že takhle to být nemůže a která se pokusí sobecky vykreslit možná úskalí budoucího soužití v těch nejhorších scénářích i milované manželce aby to pochopila že ano teď se já chlap chovám jako sobecká svi.ně a myslím jen na sebe ale že to tak bude dobře pro celou tu mojí nejbližší rodinu.  Čímž nechci napsat že to takhle funguje ve všech rodinách a že společné soužití více generacích musí nutně plodit jen žaludeční potíže a migrény ale bohužel znám jen málo rodin kde to funguje. I když v dobách dřívějších to bylo normální že na jedno statku žili i tři generace. 

A já jsem dnes posekal trávu a vyvezl ji na sběrný dvůr a po návratu jsem byl Šípková Růženka protože jak jsem tam zacouval na hromadu toho bordelu tak se mi na  nápravu zachytnul kus jakéhosi šípku a když jsem to chtěl sundat tak jsem se o to popíchal a doma mě přepadla dřímota tak jsem se natáhnul a usnul jsem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Fruktis napsal:

Takže @Hafity, abych dostal své nové pověsti... Tu lednici si naložíš sám a ještě ti k ní připočítám vzduch v ni😁 a to uskladnění samosebou...a na to abys nezdrzoval dohlednu s bičem

O své nové pověsti nic zatím nevím.... Možná asi tuším.... Ale úplně jako první jsem ti odpověděl na SZ.... Asi jsem tak neměl činiti, neb z výše citovaného slova jde na mně úzko a v gaťách se mi tvoří pohlavní jamka.... Asi si tu pidilednici nabouchej, když na mně vrčíš.... A to jsem ti chtěl původně pochválit tvé snažení na baráčku.... :roker

 

Blik.... Tvoje nová pověst, ne moje.... :mad:  Ale ta brusinková tak dobře voněla a ještě lepší byla na jazýčku....

Upraveno uživatelem Hafity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 25 minutami, Radek Hurvajz napsal:

2015, ty seš fakt vtipnej

Proč vtipnej? Víš jak mě to sejří? Pokaždé když se podívám na svůj profil, tak se musím stydět že nemám "čistý štít". :fnuk :mad:

Proč se to třeba po nějakém čase nemůže smáznout? :myslim :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tys měl pocit že by to šlo vyřešit? Já teda ne... Stalo by se pouze to, že bych byl ve škatulce v které být nechci. Chodím sem za zábavou a pohodou a ne se dohadovat... 

Končím s OT, když tak SZ :papa

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem dnes udělal? Přečetl jsem si diskusi o citacích. Z některých vyjádření jsem měl smíšený až nepříjemný pocity, a ... mám na to názor, ale byl bych OT ... Možná je škoda že u příspěvků není čas přidání, stejně každej většinou píše na koho reaguje, takže místo citace by tu teď třeba bylo @HanysR 22:49 - mám k tomu tohle a tohle ... případně by tlačítko - nazvěme ho třeba Reakce - mohlo rovnou vložit autora a čas příspěvku na kterej se reaguje ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Vena garážmistr napsal:

I když v dobách dřívějších to bylo normální že na jedno statku žili i tři generace. 

No jestli to nebylo tím, že to bylo na statku a ne v 3+1 . Ono na sebe narážet každých 5 minut a nebo každých 5 hodin je docela podstatný rozdíl . 

Teď asi klesnu v očích 95% lidí co si to přečtou :  Ano mám v bytě celý volný pokoj po tom co se děti odstěhovali (tedy když pominu , že tam mám 6 letadel) , mám svoji mamku opravdu rád , vím že je hodná , ale po každé návštěvě se vždy utvrdím v přesvědčení , že je opravdu výhodnější jí přidat  2 000,- na nájem , než ji mít doma trvale. Zatím je ale zdravá až tak, že se si přivydělává a zabavuje se hlídáním dětí či různými úklidy, žehlením atd. podle toho co ji zrovna baví - střídá to. Až bude nemohoucí , tak to bude asi jiná situace , ale zatím jejím návrhům o sestěhování a ušetřeném nájemném odolávám ikdyž někdy je to psychicky náročnější . . .

No a teď házejte to kamení . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlasto nevím proč by měl kdo házet kamení. Je to to co jsem psal já v určitých věcech a situacích je potřeba být sobec.  Však výš jak to tady mám já naši jsou vedle na parcele a kolikrát to mám na vyskočení z kůže.  Tím spíš když tatíka chytnou ty jeho nálady. Jasně je paráda že mají někoho po ruce když s něčím potřebují pomoct odvézt k doktoru nebo na nákup, stejné je to i u mě taky kolikrát jsem rád že ten tatík dopajdá za mnou na dílnu a něco přidrží nebo podá a když nic  jiného tak díky svým zkušenostem navrhne řešení problému protože já horká palice po chvilce se vším házím do všeho třískám atd. A třeba nabrousit vrták ano na učňáku jsme se to učili ale nemám v těch pazourách ten grif a ten cit tatík dík tomu že se strojařinou zabejval celej život tak tohle všechno umí a kolikrát je na něm vidět že je rád že ty zkušenosti může použít. A co jsem si užil kvůli vercajku na co to kupuješ tady je vercajku a teď do dílny chodí jak do výdejny ani svoje nářadí nehledá protože v dílně je to po ruce.  Ale jako nedovedu si představit že by jsme byli pod jednou střechou i když třeba naši mají barák velkej a dalo by se třeba fungovat každej na jednom patře ale neumím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...