Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

@machulda jako o testování to je asi o tom jak to je nastavené v rámci firmy. Ale vím že jak v DP tak na SÚS kdo se nechal očkovat automaticky po těch "záručních" lhůtách z testovacího kola vypadával. 

Co se týče těch výhod no je to jak jsem psal když slibovali že nebudou dělat rozdíly tak těch výhod moc nebylo ale teď když se snaží donutit co nejvíc lidí k očkování tak se nějaké ty výhody rýsují. Od začátku září kdy erár přestane proplácet testy to bude asi ta největší výhoda že nebudeš muset platit testy jako neočkovaný. Samozřejmě jsou tam výhody co se týče cestování ale ty já osobně jelikož nikam v této době nikam necestuju nevyužiju.

@Lihous včera jsem zahlédnul někde na internetu že snad lítali v Praze ale nic víc o tom nevím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak u nás je to následovně.V loni v listopadu brácha cca dva dny zvýšená teplota,tak si vzal paralen a normálně chodil do práce.Máti čtrnáct dní teplota 38°C a těžká únava.Byla u doktorky a ta ji řekla,že je to asi nachlazení a na žádný testy ji neposlala.Jinak v baráku nikdo nic.Takž jsme normálně fungovali.Teď,když začali tlačit očkování horem dolem,tak jsme si pro tu srandu,nechali udělat protilátky.A co myslíte.Měli jsme ho tam.Všichni jsme to prodělali a ještě po osmi měsících tam jsou nějaký protilátky.

No a teď tlačej očkování horem,dolem a tak nějak v tom nevidím žádný výhody.Očkovaný musej dodržovat stejný pravidla jak neočkovaný a ještě se mi nestalo,že by po mě někde chtěli potvrzení o očkování,nebo test.Takže kromě roušky v obchodě by se dalo říct,že funguju stejně jak před covidem.

Rozhodně nejsem popírač covidu,nebo odpůrce očkování,to ne,ale prostě mi na tom něco smrdí.V hlavní vlně doktoři neposílali na testy a teď nutěj experimentální očkování.Znám osobně dost lidí,kterým je po očkování dodnes blbě,dva který skončili ve špitále a jednu( sice už starou) paní,která zůstala po očkování úplně mimo a po měsíci zemřela.Jenže všichni Vám budou tvrdit,že to nemá s očkováním nic společnýho.No a teď už začínaj vymějšlet,že budou do lidí cpát bezhlavě třetí dávku.

Prostě asi jen nemám důvěru v tohle očkování.Takže dokud mě nedonutěj,tak asi odolám.A když,tak tou jednodávkovou,tam je totiž ticho po pěšině.(zatím).U ostatních to zatím vypadá na očkování pomalu každýho půl roku,nebo do vyčerpání zásob.

No a abych nebyl :xvul  ,tak včera jsem odvez železo do sběru,když sou more ty ceny teď tak vysoko.Jo a nabízel mi tři litry,když tam nechám auto jako vrak.😂 No a dnes pojedu asi doplnit ledničku a večer hodím něco na gril.😀:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 52 minutami, *nohafuc* napsal:

Rozhodně nejsem popírač covidu,nebo odpůrce očkování,to ne,ale prostě mi na tom něco smrdí.

Prostě asi jen nemám důvěru v tohle očkování.

Tak přesně takhle jsem myslel ten svůj původní post. Mně to trošku smrdí. Nikoho nepoučuju, nepřesvědčuju, jen jsem se nahlas zamyslel a hodil to do placu. Od samýho začátku to celý pečlivě sleduju a celou dobu jsem zastánce opatření, všichni odpírači z principu i zastánci všech svobod za každou cenu mi pili krev i ty zmatky jsem omlouval bo extrémně výjimečná a neznámá situace po sto letech atd. atd., ale teď už to fakt smysl nedává, viz neuznávání protilátek.

Pro všechny co nevědí co se musí a nemusí: aplikace Tečka funguje. Odzkoušeno na antigenu, PCR, prodělání nemoci i očkování. Mám v mobilu celou rodinu a například když rozkliknu ... zelená je manželka, červené jedno z dvojčat. Manželka měla myslím v úterý očkování červené, ve středu zezelenalo bo 14 dní od 2 dávky. Testy byly původně zelený, zčervenaly po 3 (AG), resp. 7 dnech (PČR). Ty řádky se dají rozkliknout a je tam QR kód čitelný aplikaci Čtečka. Průkazný je to bez vyjímky, kdyby to někdo nerespektoval, bez milosti volám 156 nebo 158.

IMG_20210731_092751.jpg

IMG_20210731_092823.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to totiž velmi složité. Pokud je někdo zdravý, chápu, že se zamýšlí nad tím, zda-li se očkovat nebo ne. Pokud máš v háji imunitu s chronickým onemocněním a nevíš co s tebou Covid udělá, je to celkem problém. Takže opět jsme u toho, ať si každý udělá dle svého uvážení. Ostatně každý jedinec je zodpovědný za své zdraví a rozhodnutí. Jinak ad příznaky po očkování - musí se brát v potaz množství lidí kteří to podstoupili vs množství lidí kteří měli špatnou reakci neb dokonce smrt. V mém okolí jsou očkovaní naprosto všichni a nikdo žádný problém. 

Omlouvám se za OT a končím s tím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já měl loni celkem lehký průběh covidu ale dlouho , dlouho se tělo potom vzpamatovávalo a furt to neni ještě ono a to bylo v září. (únava, bolest kloubů dolních končetin a velké zadýchávání i při lehké činnosti ) - určitě pronmne bylo velkým plusem že před nemocí jsem byl v kondici , hubenější, velká fyzička a nějaký ten sval. ted je vše pryč a bál jsem se, že další covid by pro mne teď už nemusel být "vpoho".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes návrat z dovči...auto provětráno, hurá na pivko 🤣

Teplota oleje šla za půlku na teploměru, což se mi ještě nestalo. :myslim No, jsem rád, že nejezdím na ekovodičky 🤣

IMG_20210731_122416.jpg

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Lihous napsal:

Jen se zeptam vcera v noci prislo par fotek od kolegu ... ,vedel nekdo o teto promo akci ?
Ja se priznam - nevedel jsem nic.
Sice jsem byl v praci ale zazitek to musel byt hodne povedeny toto se kazdy den na obloze nevidi - snad letela sme PL??
Fotky jsou z  okoli Trutnovska / tez bez zaruky :)

IMG-20210730-WA0009.jpg

IMG-20210730-WA0010.jpg

IMG-20210730-WA0011.jpg

IMG-20210730-WA0012.jpg

IMG-20210730-WA0015.jpg

IMG-20210730-WA0016.jpg

Teď viděno na Flightradar24. :papa

IMG_20210731_165139.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsem byl pozná každý, netřeba komentovat

 

IMG_20210731_171807.thumb.jpg.542461ffef6e47769bfa8b7a8fda8b16.jpg

 

cestou ale zastávka na obídek - restaurace Na Dole Chraštice. Slušné, čisté a dobré jídlo na trase Písek - Praha

 

IMG_20210731_121517.thumb.jpg.aab1213966b96dce6ef2fd90e3098a95.jpg

 

Upraveno uživatelem Petr 3008
chybný text
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno výlet pro materiál a od oběda do teď makačka. Hned je to hezčí. Plus jsem znovu pověsil a upevnil skříňky na klasické kování lištou, původní se časem vyviklalo a každá skříňka byla jinak vysoko. Pro představu co tam bylo předtím viz foto 2.

IMG_20210731_220501.jpg

IMG_20210731_220509.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Petr 3008 napsal:

Kde jsem byl pozná každý, netřeba komentovat

To musí být focený z nějaký vyšší budovy někde v oblasti holešovického přístavu, Libně, Karlína poblíž Olympiku ... nebo ...? Ještě dál ... svah pod Bulovkou, Prosecký skály .. to už je moc východně ... :myslim

Upraveno uživatelem pavelu96
Odstraněna divná citace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...