Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak já byl dnes testnout https://www.yamaha-praha.cz/moto/tricity-300-detail-613 a to přímo zde v odkazu . :mrk   Jednání absolutně v pohodě, domluvený pronájem na hodinu od 10-11 za účelem seznámení se se strojem.  Před 10 jsem dorazil , cca 15-20 minut bylo školení a hlavně odpovědi na dotazy a pak jsem vyrazil za svým lektorem @Pe.Tr  :super   Yamahu jsem vracel krátce před 12 hodinou , ale i přesto mi byla účtována pouze domluvená hodina. :potlesk  Pro šťouraly - opožděný návrat stroje byl domluven preventivně již při převzetí . . .  🙊 .

Bylo to trošku náročnější , neb jsem řidítka třímal v ruce poprvé v životě.  Tedy pokud nepočítám moje výlety na Triku , ale to je úplně o něčem jiném . . .

Ze začátku jsem se musel opravdu přemlouvat , abych zatočil . Hlavně na levou stranu tu hlavu ne a ne přesvědčit . Nicméně lektorovy rady byly opravdu konstruktivní a hodně to pomohlo . Jsem rád, že jsem si tu testovací jízdu dal , protože až ji budu brát na víkend budu už klidnější. V závěru už jsem párkrát dokázal i zastavit na křižovatce a opět se rozjet aniž bych sundal nohy na zem :papa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PRÁVĚ JSEM SE VRÁTIL Z HRADU :D

Teda od Péti, který veškerá data z mého stařičkého a vyhození hodného PC stroje přenesl do stroje podstatně mladšího. Začali jsme včera kolem 18 hodiny, Pé´ta makal a já žvatlal rozumy asi do půlnoci a ráno od devíti do 12ti jsme ve stejném duchu pokračovali. Děkuju tímto střemhlav ještě písemně

P.S.
Skoro jsem nedojel, páč kousek za ČS ARKUS (před Jaroměří) mě WAZE posílala vlevo, ale proti mě letící dodávkář (IVECO Daily Maxi se rozhodl, že naprosto ideální trasa k předjetí osobáku vede přes tenhle odbočovací pruh. Já jel jako druhý auto za kamionem, levý blinkr blikal a kdybych vystrčil čumák, tak by to byla čelní řachanda, po který bych toho už asi moc nenamluvil (letěl tutově přes kilo, já dejme tomu 70 km/h.....). Péťa dneska video z kamery viděl (bohužel hrozně přesvětlený) a kroutil nad tím taky hlavou.

P.P.S.
Pro Pe.Tra mám u sebe nějaký šanony, jak si to předáme?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes skoro nic,ráno jedu do města,natankovat služební,něco oběhat a volá kamarád co má stavební firmu, potřebuji vytáhnout zlomený šroub z převodovky hydraulické,přestrojil jsem se a stavím se,bylo 10.10hod, šroub se vyndal a říkám s kým to budeš montovat zpět, povídá no jsem tu sám,což jsem pochopil,jen jsem tam přijel,takže jsem dorazil domů na čtvrtou. Takže si to odmaká na stáních pro auta vedle baráku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska zlehka v kooperaci s Pepčou výměna homo kloubu na jedné škodovce pak jsem Pepčovi obul " nové " pneu na "nové" ráfy a dali jsme je na jeho " nové " Pólo. při té příležitosti jsem zjistil že 10 dní po konci záruky zkolaboval přimazávač na zouvačce. No zprovoznil jsem to aby to fungovalo a po neděli musím zkusit zavolat dodavatelské firmě jestli to dodávají jako ND nebo jestli se tam může implantovat jiný podobný bazmek.  Teď jsem se štrachal diagnostikou v tý škodovce a zjistil jsem že se nedostanu kam bych potřeboval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odjezd na třetí týden dovolené, tentokrát po D4, 29 a 159. Autí po výměně dvou prasklých hadic podtlaku turba a s vyčištěným FAPem zase šlape jako hodinky, 160 km za čisté 2 hoďky 4 dospělí + pes v boxu a plná nálož na týden za 7,2 litru na 100 a podvečerní půlhodinka na kraji lesa slibná.

IMG-20210717-WA0007.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No hezkej sběr za půlhoďku. Taky budu muset letos máti někam vyvézt co jsme měli nasušeno z minulé výpravy už se zpracovalo a není nad to když jsou v bramboračce sušené houbičky. 

Jo a ještě jsem tu měl teď jednu konzultaci stavu auta a příští týden tu bude na ortopedický zákrok prasklé levé přední pero na 407 SW. Už se na to těším. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...