Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dnes od rána do odpoledne v lese pálení větví a trochu probírka soušek. Po příjezdu domů jsem konečně přezul 5008, vyluxoval, přeběhl plasty, umyl zimáky, přerounal kola v garáži a vytáhl nepoužívané, které jsem taky po pár letech umyl wapkou. :D Teď sedím na gauči a ani se nehnu. :D Jen pro pivo si dojdu. :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, HanysR napsal:

Já byl kdysi na operaci nosní přepážky

Tak to mám také  za sebou.  Mě to dělali v narkóze , ale zase bylo bezva , když jsem se probral a zvedl hlavu i s polštářem. Normálně jsem byl přilepený krví k povlaku. Přivolaná sestra byla trochu zaskočená . Polštář "odtrhla" od hlavy/vlasů , vyměnila a šla. A já seděl na posteli trochu zmatený co dál. Spolunocležníci na pokoji mne pak nasměrovali k umyvadlu , kde jsem tu krev z hlavy opláchl.

To byla si jediná špatná zkušenost, tedy kromě toho chroptění vedle ležícího po čerstvé "tracheotomii" , ale lidsky byli oba "spolubydlící" fajn . . . naštěstí 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Petr 3008
před 17 minutami, radim.1008 napsal:

jsem konečně přezul

Myslíš, že to mělo ještě cenu.. teď se to přehoupne a za chvíli  svatá Anna chladna z rána a máš podzim :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera navečer jsem dovezla moje finanční poradkyně svoji milovanou Fabii na " facelift ". Je to na ty roky hezký auto a protože měla v úmyslu pořizovat jiné jako že by si udělala radost novým vozem ale nakonec tuto variantu zavrhla a že by chtěla něco udělat se stávajícím vozem. Tak jsme na to ráno po 9 s Honzou vlítli a kolem 17.30 bylo dílo dokonáno. 

před: WP_20210507_17_51_46_Pro.thumb.jpg.6dbc9d147e2f1184e202f6dac9cb887a.jpg po WP_20210508_17_46_13_Pro.thumb.jpg.8488d68a13d2bd83256e445a47f45b4c.jpg

 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Polepy děláme s Honzou on se tím jeden čas živil když dělal u svého šváry. Já bych si sám na to netroufnul. Jako umím taky trochu přece jen za tu dobu co s Honzou spolupracuju už jsem se něco málo naučil. Ono ty polepy nejsou taková věda ale musí to člověk dělat pravidelně protože většina toho umu je v tom cviku kterej získáš jen tím že to děláš.  Honza je vyučenej klempíř karosář ve škodovce takže to je když to tak řeknu má pravá ruka na plechařinu a takovýhle ty kosmetický věci protože se snaží proniknout do tajů detailingu a leštění aut. Takže když  zákazník chce nějakou plechařinu ať opravu koroze nebo po nehodě tak Honza má poslední slovo ( však někteří zdejší už Honzu znají). Ale nemá svoje prostory, podobně  to mám nastavené s Pepíkem který je teda vyučený obráběč kovů ale dělal už ledacos a je šikovný na elektriku a takovou tu hrubší mechanickou práci jako výměny homokloubů atd. A hlavně Pepa je ďábel kterej se nebojí žádný práce a i za cenu že by pod tím měl ležet týden tak se do toho vrhne ale taky to má na pytel s prostorem takže já klukům když potřebují poskytuju zázemí a oni mi za oplátku pomůžou na mých zakázkách dá se říct že i díky nim je rozsah mnou nabízených služeb tak rozsáhlý Pepík si loni pořídil ploter na řezání samolepek a na rozdíl ode mně mu to jde se naučit v tom programu aby uměl i obrázek převést do těch křivek aby to mašina uměla vyříznout  takže jsme soběstačný i v tomto směru. Kluci mají oba svojí práci a mě tady pomáhají o víkendech nebo po odpolednech když maj volno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

@Vena garážmistrSuper spolupráce 🙂 👍

Mě v autě hrozně štvou místa která jsou lesklá, jakoby klavír lak. 1) totálně choulostivé na oděrky a 2) nepraktické kvůli viditelnosti prachu a otisků

Uvažoval jsem nad polepem z nějaké matné fólie aby to nevypadalo násilně protože nesnáším jakékoli dodělávky a kraviny. Je něco takového reálné? I když je to třeba složitý nepravidelný povrch? Udělají mi to někde? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zkusit to můžeš ale rovnou říkám že se do toho asi nikomu chtít nebude. Protože takovýhle různý lišty a drobnosti z interiéru to je hrozná piplačka a když se to naúčtuje tak jak to je tak to nikdo nechce zaplatit. tyhle týpci co se tím zabývají většinou ani nemají hodinovou sazbu ty počítají práci v rámci celé zakázky. Ale zkus to třeba tam u Vás je nějaký takový člověk jako Honza kterej by se tím zabavil na jedno odpoledne a nějakou kačku si rád přivydělal.  Nebo se můžu podívat jestli tu nemám zbytek černý matný folie a můžu Ti jí vzít na ZOO sraz a můžeš se tím zabavit sám. O to víc by Tě to těšilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

@Vena garážmistr Nee to jsi moc hodný a děkuji ale já vím, že by to asi nedopadlo jelikož to není nějaký pravidelný a rovný úsek a to je škoda jakéhokoli materiálu 😁 Někdy se tu u nás poptám lidí co se tím zabývají a uvidíme 🙂 Každopádně je to odporná móda a mají to snad všechny automobilky ve všech autech. Alespoň kousíček kam to musí nacpat.

@KlemoňNeboj, to se nestane 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...