Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Návštěvník
před 41 minutami, Vena garážmistr napsal:

Pepča skorobráška má dvojčata kluky takže jsme jim sehnali každýmu jeden má mergla, druhej audinu ty mají na ježdění do vsi a po dvoře maj každej takovej nějakej verk. 

Každý trouba dnes touží po Merglu, Audi apod a na Peugeot Clubu se dočteš, že je to dobré max pro děcka na ježdění po vsi 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem začínal někdy v 10 o prázdninách u dědy. Děda byl takovej ten správňáckej raubíř kterej byl schopnej si kvůli nám vnukům i nechat vynadat od babky a kolikrát přikryl nějakej náš průšvih to se nedá ani spočítat. Děda měl dvě auta embéčka tisícovky když mě bylo těch 10 tak už ta starší byla jakože na vyřazení tak jsme ji za jedno odpoledne " vytunili " pro první jízdy po dvoře ale ježdění po dvoře i když byl velký nám vydrželo taky jedno odpoledne takže druhý den dopoledne jsme chystali trať i mimo dvůr no a druhé odpoledne už jsme jezdili na celém kopci okolo dědovo baráku. Babka hubovala nejdřív na dědu pak na nás. Za ty prázdniny jsme se s bráchou naučili jezdit. Pak bylo takové období kdy mi občas někdo nejčastěji opět děda volant půjčil. Když jsem si udělal papíry tak ze všech vnuků ( 5 ) jsem měl privilegium řídit dědovo tisícovku já. 

@HanysR no ono kdyby se dělali ty autíčka v licenci od peugeotu tak by se tady  o ně vedly bitky 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já pomáhal tatovi auta opravovat hlavně proto, že jsem je pak mohl řídit, nejdřív zajet do garáže a pak se to prodlužovalo..., v 17 jsem jezdil do učňovské školy skoro běžně , až mě načapal učitel autoškoly, co jsme dělali při škole--to byl velký průšvih, musel jsem mu slíbit, že do závěrečných zkoušek v autoškole jezdit nebudu, byl to super chlap tak jsem to dodržel, ale na závěrečné zkoušky a testy jsem už přijel autem--policejní komisař po zkouškách hned štemploval řidičáky těm, co měli na motorku..., takže první ofiko jízda byla ze školy dom 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, KoudaK napsal:

Já si dnes dodělal takový puzzle pro dospělý.. Zítra povrchovka a snad v neděli montáž na místo.. Pak sem zas hodím fotku.... 😉👍😊 

Krásná práce 👏 

@KoudaK zaujala mne podlaha. Právě řeším na chalupě co do stodůlky namísto stávajícího mlatu, kde je složené trochu dřeva, stojí tam štípačka a cirkulka a dřevěné špalíky mne nenapadly.

Čím jsi impregnoval špalíky a co je ve spáře? Jako podklad máš štěrk?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes Autosalon na telce (po cca půl roce) :)--novinka--jeden redaktor fousatý, jinak stále prezentují spíše sebe než ta auta..., při testu elektroskůtru: joo super, dokonce má i šlapadla :super, ale nakonec info, že na šlapadla ujedete jen pár desítek metrů 🙈, takže vlasně na houby, bo pár desítek metrů to půjde i odtlačit..., dále Fiat 500 E za jeden milion korun 👍, velmi užitečný test v ČR :potlesk, kolik se jich asi tady prodá ??  jinak stále polovina pořadu reklama, vlastně nic nového :(, tak hoši v autosalonu zase tak za půl roku čus :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Reklama je i ve všech motoristických časopisech - holt to bez ní nejde. Taky rád vzpomínám na legendární Auto - Moto - Revue, které jsem pravidelně sledoval od mých cca 10ti let - pořád s tak širokým záběrem (testy, rady dopravních expertů pro řešení dopravních situací, pranýřování kvality komunikaci a třeba i oprav automobilů) dnes asi nikdo nenatočí, páč by z toho mohla být i spousta soudů. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56 TVL asi po roce jsem skouknul pár dílů teď co ležím ... tam neuvidíš auto pro normálního smrtelníka. A těch hovadin co do toho cpou a který zvedají cenu o desetitisíce, všechny ty po..aný asistenty a infotejnmenty ... prodejci a značkový servisy si mastí kapsy a já si mám vzít hypotéku abych si koupil auto s půlkou věci který nechci a nepotřebuju nebo dokonce elektromobil? Bože koho dneska zajímá jak dojet na lyže do Bulharska? Pořad pro uspokojení choutek pár redakčních exhibicionistů a autogeeků a horních deseti tisíc ... bída a utrpení. Pro vlastníky desetitisíců aut z parkovišť ze sídlišť a před Lidlama, Kauflandama, Penny ... ani vteřina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna o Silvestru v Bulharsku dost přemýšlím. Letos na jaře byly pobyty v tamním středisku Bansko za celkem dobrou cenu a byť já ani Hela nelyžujeme, tak bychom tam s juniorem mohli zajet. Za podobné kačky jezdím na týdenní Silvestrovský pobyt do Jeseníků. 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 50 minutami, Sawoy napsal:

@ozzy56

.... A těch hovadin co do toho cpou a který zvedají cenu o desetitisíce, všechny ty po..aný asistenty a infotejnmenty ... 

No tak za to asi Autosalon zrovna nemůže. Že ty všemožné asistenty vychvalují je logické - pokud chcou, aby jim automobilky poskytovaly auta na testy, musejí jejich produkty chválit, jinak by příště žádný auto nebylo. Kdo od podobných pořadů čeká relevantní informace, musí být tak trochu naivka. Ani ten mnohými chválený Top Gear není jiný, tomu ale zase nehovím já. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 44 minutami, Klemoň napsal:

jedu s Váma . . .

Uvidíme, zatím je to ve fázi úvah. Přeci jen potřebné investice (teď koupená myčka nádobí, letní gumy, čeká nás ta výměna sedačky, příští rok bychom rádi ekektrokola....) se jen hrnou, tak uvidíme, jak dopadne nastavení priorit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...