Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Pánové dokud jde o plechy tak jde o h.v.o. Myslím že Jirka to ze své osobní zkušenosti zná dostatečně. Netvrdím že to nemrzí ba přímo může to i zkazit den, ano tyhle záležitosti že spousta lidí auto používá při přesunu z jedné schůzky na druhou jako kancelář a snaží se využívat čas který by podle nich byl zabitý kdyby jen řídili na 200% je velký nešvar. 

Včera volno po dvou nočních kdy ta z neděla na pondělí byla nejspíš poslední. Od zítra budu chodit cestářovat do konce března asi tři dny v týdnu jen od 6 do 14,30. Včera jsem dotáhnul  Pepčovo Fábii rupnul vlnovec na výfuku. A pak jsem zjistil že mám jakéhosi šotka v elektrice v garáži jen tak trochu to někde probijí a když se sáhne na opláštění tak to trochu vrní do ruky takže to budu dnes řešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, HanysR napsal:

I taková blbost jako vykecávání po telefonu kdy se člověk nachází uprostřed ucpaného města během špičky nemusí dopadnout dobře.

Já bych za ty zkroucený krky s mobilem pod ramenem při dnešních cenách handsfree sekal ruku . Jen si představ , že by mezi nima chtělo přejít / přeběhnout díte (vypadá to na Palmovku) - tak má rozdrcený obě nohy a možná i záda. A proč ? Protože nějakej hňup nečumí na cestu a telefonuje ??? Nebudu to radši více komentovat . . .  Jen pod čarou - úplně stejně telefonuje takto můj nejvyšší šéf - auto za 1,5 mega(handsfree z továrny), ale ze jízdy má telefon pod krkem a ještě si píše na volantu za jízdy poznámky do diáře - ve městě.  No coment :bacha     Po tom co jsme si o tom v klidu pokecali, já řídím a on úřaduje a oba jsme spokojení . . .  :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Petr 3008 napsal:

@KlemoňTo bude asi nějaká úchylka 🙃..  Náš generální to má zrovna tak. V autě jedině telefon u ucha. To jsem nepochopil nikdy 

To pochopíš až budeš generální.😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A což teprve děti . . .  jak jsme jako děti mohli přežít bez founů , tabletů a pod . . .

Já jediné co jsem potřeboval , byly hodinky , abych byl na čas doma !  A toho smlouvání do kolika můžu být venku a dnes . . . ........   a toho smlouvání , aby vůbec šli ven !!!

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si vždycky říkal, že když mi někdo nabourá auto bez mé viny, tak ho snad sejmu na místě, ale když se stalo, tak mi manželka řekla, že se chovám, jako by to auto nebylo naše 🙈😂, zvláštní to posun..., šel jsem se zeptat viníka, jestli mu něco není

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

kdybych se nedíval na přijíždějící auta, když jdu po přechodu pro chodce, jsem stokrát mrtvý muž :roker, a

Nechci rejpat, ale neni tohle naprosty zaklad pohybu na prechodu? Kontrolovat si, co kde je? To je snad uplne automaticke a nedela to jen sebevrah nebo pitomec "s pravem absolutni prednosti", ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a já k tomu dodám, že si @Scratch toho "žraloka" kupoval pro radost a ne jako otloukánka pro "hňupy" .    Já osobně bych to asi (asi určitě) rozdýchával hodně dlouho a ještě by se mi to dlouho (měsíce) vracelo i po prodeji auta .

Když si něco koupím jako spotřební věc , tak k tomu mám jiný vztah než k tomu co mám pro radost.   Pro rejpaly - teď zrovna nemluvím o 🦴    😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro odlehčení jsem si vzpomněl na známou perličku : " To druhé auto do mě narazilo bez předešlého varování" :D

Ale taky to (bohužel) vidím jako totálku, což v kombinaci s tím, jak @Scratch vychytával problémy po nákupu, tak to fakt mrzí. Měl jsem to před dvěma roky, když mi v kufru zastavila fabie - ta měla čumák jak boxer, ale  u mě nešel zavřít kufr a bylo to zmačkané v prolisu rezervy... tak  mám opravenou totálku.

Jinak v minulých dnech vyměněné svíčky na plynovce, tak jsem zvědav kolik vydrží - předešlé Bosch FR6... daly asi 25tis, jenom nevím, kde se kolem nich bere olej....

a na baráku jsem musel spravit zapojení krabice, co udělal elektrikář ještě za strýcového vlastnictví... - na fotce je původní stav jenom jsem ty dráty vytáhl ven, aby to bylo líp vidět (přechod měď - hliník je jedna věc, ale zbytek ať okomentují odborníci) Je to poslední kus staré instalace, který budu ještě předělávat, ale teď jsem potřeboval na schodech svítit.

IMAG1001.jpg

IMAG0998.jpg

IMG_20200930_103521.jpg

IMG_20210221_125050.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Doplnění foto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes, krom toho, že jsem byl do 15:30 v práci, jsem v 16:00 naložil zákonitou na motorku a odfrčeli jsme si až do šera cca 100km. Sice jsme zmrzlí jak psí oné, ale není to komplikace, již by sklenka bílého, horká vana a termofor nedokázaly napravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...