Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

teď jsem mého nového draka prohnal na trase OPA-OVA, ale jen do 130 km/h, protože mám najeto zatím cca 800km a nechci to ještě přehánět, při té 130 točí 3500 ot., což je z jedné strany dost (motor je v autě dost slyšet), na druhou stranu jsou všechna  auta se základním (relativně slabým) motorem takto zpřevodovaná..., je jasné, že tento motor není na dálniční provoz určený 😉, ale nevadí mi to, protože po dálnicích už jezdím málo..., jinak do těch 110 je v autě ticho :super, ale stále mě udivuje spotřeba, při odjezdu z chaty bylo 6.3, doma na parkovišti 6.1 😯, tak nevím, jestli mi někdo dolívá do nádrže bez mého vědomí, nebo to ukazuje na pikaču..., nepíšu to proto, že bych se nějak chlubil spotřebou nebo co, na spotřebu celkem se.u, důchod mám slušný, jen mi nejde do kebule, že motor 1.6 benz. jede za tak málo 😮, přitom důchodce určitě nejezdím :bojim, musím taky napsat, že pohodlí je nesrovnatelné s bývalým pežo 2008, což je pochopitelné--tucson je větší, těžší a hlavně o dost měkčí, možná je to i tím, že má kola 17 palců..., na jednu věc si na pežota postěžuju, měl jsem automat. převodovku, ale odkládací plocha na levou nohu NEBYLA z plastu (hliníku) atd., ale jen KOBEREC :grr, což mi připadá hodně NENORMALNI u automatu, tucson má manuál. převodovku a origo odkládací plochu plastovou, lehce udržovatelnou :super, mno, už jsem se vybečel dost, myslím 🤠, tak zas příště...

DSCN1630.JPG

DSCN1711.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No myslim ze prevodovka dela hodne - pak samozrejme "areodinamika" ale predevsim pokud se jezdi rozume tak to proste jede taky rozume - ikdyz "objem" nahradit nejde.

Zkusil bych klasickou spotrebu merit vuci litrum dotankovanych do nadrze vuci km ujetych / nebo obracene   :myslim  

No ja si  byl dnes konecne udelat jednu fotku na prehrade Les Kralovstvi  - pravda lidi silene skoro se nedalo projet natoz zaparkovat "ale" kdyz jsem musel najet na chodnik protoze
tele za volantem v SUV jako kjava stoji 30cm od obrubniku a ty si porad ... Boze na co si to kupuji kdyz se pak boji najet na 10/15cm obrubnik ?
A ohad to ma jako "blondinka" pri prvni jizde v autoskole a myslim si ze jsem nektere ted i urazil ...!

No vyfotil jsem ale neco jineho ale moc pekne udrzovaneho a nebo dobre zrestaurovaneho :)

 

DSC07281.JPG

DSC07285.JPG

 DSC07284.JPG

 

Za to nehezke znehodnoceni SPZ tedy komplet fotky se omlouvam ale si tu narizenou / doporucenou dobrotu budu ignorovat ...

 

 

 

 

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 9. 2020 at 8:33, radim.1008 napsal:

Včerejšek se vydařil

No mě také . . .   Grilovačka s oslavou 40 u kamaráda za městem.   Vyzkoušel jsem jaké to je se "ožrat" Republikou místo osvědčeným Fernetem no a výsledkem bylo , že jsem se ráno doma probudil bez auta , mobilu a brýlí . Doma nikdo a zkus si sehnat pomoc , když nemáš mobil 😞   Tak jsem pracně (připomínám že bez druhých očí) datloval v NTB o pomoc na FCB a . . .   a nic.  Všichni byli v lese na houbách nebo někde něco opravovali a mobil měli někde na stole . . .  No prostě pech 😟  Do toho se bojíš předklonit nebo udělat prudký pohyb.  Hlava nebolela , ta byla OK , ale žaludek dost jasně dával najevo že z něj "Republikán" nebude !    A to jsem mu dal tak 20 "volebních lístků" 🥃   pak už jsem to nějak nepočítal .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U vás se nedá objednat? Frontu obvykle tvoří samoplátci "z ulice". Objednaní resp. nařízení hygienou čekat nemají. Nebo nějaký Drive In není v okolí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TWL, po dvou hodinách čekání , jsme se nedostali na řadu a budeme v šíření pokračovat dál :D  Kurňa tomu říkám boj proti covidu :D Tak zítra už na devátou opět do fronty , přemýšlím zda si mám dát cedulku na záda že mám příznaky , páč mě dnes málem umačkal dav . (  příznaky opravdu mám úplně stejný jako na covid pozitivní dcera )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...