Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

 Na 11 jsem měl být na Zličíně vyřídit jakési pracovní věci z domu jsem abych nepřijel pozdě vyrazil v 9,30 tam jsem dojel s odřenýma ušima v 10,50 a to když jsem včera zkoušel podle navigace tak to házelo max. 45 min. Cestou zpátky jsem musel konstatovat že některý lidi by měl být vjezd do Prahy zakázán protože to co dokážou předvádět to je unikátní. Zastavil jsem se v Globusu na ČM a pak u Klemoňe v HP domů jsem dojel po 14 hodině sotva jsem zacouval auto do dvora tak telefon a moje účetní " Václave neruším? Hele naše mládež za náma jede na Lipno teď zapřáhli vlek s lodí a nějak to prej divně svítí nepodíval by jste se na to? já tak ať se tady zastaví teď jsem dojel domů jen se převlíknu do pracovního a můžu se jim věnovat. Za 15 minut znova telefon Václave oni jsou hrozný teleta oni netrefili k vám do ulice a jeli se otočit do Tlustovous a někde tam na tom vleku píchli kolo nemohl by jste se tam zajet podívat ? Já dobrá hodím vercajk do auta a jedu. No lámal se do zatáčky jenže vlek dlouhej jak tejden před vejplatou on se bál si nadjet a vzal ho škarpou a tam tu gumu prorazil a to tak jako že na dvou místech a škuba dobře 6 cm dlouhá a zastavil hned za tou zatáčkou. Tak říkám potáhni to do tý zastávky tady nás někdo sebere a on ale ono to je nějaký divný  se to zabrzdilo říkám na to s.r a jeď tak to potáhnul asi o 30 metrů no na silnici nagumováno statečně. Naštěstí se tam objevil Pepa skorobráška tak mi pomohl to kolo vyměnit a rozpojit táhlo od brzdy a tak to odbrzdit aby se to dalo stáhnout zpátky k nim domů. Takže mládež odjela na Lipno bez lodě a až se vrátí z dovolené tak se bude řešit co s tím.  A to ještě dopoledne volal brácha že dneska přiveze motorku protože parťák u kterého to má ustájené jede na dovču a brácha by se 3 týdny nedostal na motku. Takže jsem ještě dělal v gumárně místo aby to měl kam zaparkovat a pak jsem ho vezl domů. Jako za jeden den přes 150 km po praze a mám dost už jsem tomu odvyknul. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nooo, ono to bylo s tím termostatem trochu složitější. Při výměně rozvodů se zjistilo, že prosakuje. Po rozebrání bylo vidět, že se ho pokoušel někdo přetěsnit a víc dotáhnout a tím prasknul... Takže se tam dal provizorně tenhle, s tím že je z vraku a ne zrovna v top stavu. Proto raději ještě ten těsnící silikon :aut  Účel to splnilo - kapalina se přestala ztrácet. Nicméně to bylo fakt jen provizorní-dočasné řešení, než se pořídí nový ;) Jinak před montáží nového jsem to samozřejmě pořádně očistil-odmastil, tak by to mělo být už OK ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne doslo odpoledne na komplet vymenu vstriku po GO a kdyz ma "rolsrols" minci na "krasnu" u nas byla primo na motoru :)
Vyfuk nedokazu natocit ale v podstate se vzadu nehne jen lehounce "vybruje" Jinak na volnobeh motor pri mereni ukazal dalsi pokles tedy jsme na cca hodnote 54-55dB ale je to merene mobilem :(
Nekdy si to zmerime merakem ;)
Korekce udelame tez az se najede rekneme 500km ... Zitra uvidim ale asi dodelame tlumeni kufru mame par desek nejakou lepenku ... ma byt pekne tak mozna budeme dodelavat.
Jinak motor ma 360tis a myslim si ze min 150/200 stazeno dle opotrebeni interieru vuci nasi stare P405


Video prehrano v mensim rozliseni snad to ted uz pujde.

 

 

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...