Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dnes jsem byl podat vysvětlení na odboru dopravy protože jsem spáchal společensky nebezpečný přestupek a to že mi bylo MP změřeno v obci  55Km/h  přišel jsem tam podal jsem úřednici předvolání vyžádala si občanku vyhledala spis v PC otočila se na mě a " teď Vás poučím " a začala ze sebe sypat § který jsem porušil a podle kterých jsem byl předvolán atd. a skončila " rozuměl jste poučení " já  jo a ona " od teď nemluvte " tak jsem byl zticha  datlovala do PC vytiskla papír podala mi ho a " tady na první straně jednou podpis to je že jsem Vás poučila a na druhé straně podruhé podpis to je Vaše vyjádření k přestupku " tak jsem to jen tak letmo přečet a podepsal. A ona " nashledanou a už Vás tady nechci vidět" já nashledanou a odkráčel jsem jak v jiříkově vidění.  

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr něco podobného se mi stalo za přecházení cesty pár metrů od vyznačeného přechodu asi před 10 lety, neměl jsem u sebe hotovost na pokutu (200 Kč), tak lustrace a pak pozvánka na místní MP, velmi strohé chování příslušníků, celkem to vypadalo, že mě nechají rozloučit s rodinou a pak zastřelí... 😥, ale asi neměli ostré patrony, tak mě po zaplacení pokuty  pustili :super

už NIKDY v životě nepůjdu mimo přechod, přísahám 🤠😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si o tom myslím svoje ale nebudu to řešit veřejně aby se to někdy náhodou neotočilo proti mě. každopádně jsem rád že to takhle dopadlo. A můžu říct že výchovnej účinek to mělo možná lepší než pokuta páč tady v těch místech kde mě změřili už jezdím opravdu v limitu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to vyřeším za tebe bo proti mě se to votoci těžko: paní si o odchycení za 55 myslela svoje ale holt už musela konat. Tak vykonala to nejnutnější co musela. Připomíná mi to scénku z Hospody s ukradenou zabijačkou pana domácího.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý (dost deštivý) víkend jsme prožili v Jeseníkách. Ubytováni jsme byli v sudu v areálu penzionu Stonožka https://www.penzionstonozka.cz/ mezi Karlovou Studánkou a Vrbnem. Sud jsme zvolili záměrně, páč jsme si chtěli ubytování ozvláštnit a hlavně nabídnout synovi něco jinýho - na víkend v pohodě, ale týden bychom asi na prostoru 15 m2 bez skříní, kam by se dalo uložit oblečení, nedali. V penzionu jsme měli domluvenu polopenzi - obě večeře (v pátek hovězí na žampionech s rýží / smažený sýr s hranolkama, v sobotu smažený řízek s bramborovou kaší / losos s bramborem) i snídaně formou švédských stolů byly v naprostém pořádku - jen byly trochu nervy stihnout v pátek dorazil do 20,00, kdy byl původní nejzazší možný čas výdeje večeře, ale nakonec na nás do těch 20,45 počkali (když jeden vyjíždí z Prahy až v 16,00, tak se takové limity těžko stíhají :D ).
V sobotu jsme vyrazili autobusem na Rejvíz (s hodinovou pauzou v Jeseníku - aspoň jsme si mohli koupit pláštěnky :D ) a po výborném obědě v tamním penzionu http://www.rejviz.com jsme v silném dešti vyrazili na 12 km túru směr Vrbno pod Pradědem (https://regiony.rozhlas.cz/udolim-lapku-z-drakova-v-jesenikach-vede-naucna-stezka-pripomina-temne-casy-v-7943277 ). Cesta vede z 80% po asfaltu (cyklostezka) a přiznávám, že vzhledem k počasí jsem byl za ten asfalt i rád (i tak jsme na těch cca 2 km po nezpevněné cestě /spíš potoku/ neudrželi boty suché). Cesta vede údolím Černé Opavy, což je asi za normálního stavu příjemný potůček - v sobotu tu ale byla asi 4 - 6m široká hučící masa vody - byl jsem v šoku, když jsme ve spodní části potkali už na pevnině na odvoz čekající vodáky (prý dostali ze síly vody strach - naštěstí). My jsme tak akorát stihli v Mnichově autobus a s přestupem ve Vrbně se pozdě odpoledne dostali naprosto promočení na penzion, kde nám za chvilku přistála na stole večeře. V sudu jsme si pustili přímotop a za chvilku už byli v teplíčku.
V neděli zase pršelo a tak jsme VZDALI plánovaný výlet z Vrbna na vyhlídku na Praděd (holt někdy příště) a přes Polsko a Náchod vyrazili směr Praha.
Bohužel tenhle víkend měl pro mě dost šílený závěr - a tím byl oběd v motorestu U lípy ve Svinišťanech = strašnější guláš jsem snad v životě nejedl. Manželka z polévky snědla 3 lžíce (naštěstí nám jí nepočítali), klukův kuřecí plátek s hranolkama byl poživatelný, jen ty hrany měly na sobě soli asi tak 2x víc, než by se hodilo. Pokud někdy budete mít mezi Jaroměří a Českou Skalicí hlad, tak Svinišťany fakt ne

sud.jpg

rejvíz.jpg

vír kanálový.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Noo blinkry jsou pro ceske ridice spis pojem jako ze neznam nevim :( ale v autoskole alespon ktere potkavam tak v tech danych je to uci - osobne kolikrat jsem na rozpacich proc mam "blikat" kdyz je krizovatka uplne jina
nez ktera je na dopravni znacce :(

A aby se to odlehcilo tak na nasi "plantazi" prvni male rajcatko za cca 400Kc je fuc .... 😂

230620205028.jpg

220620205026.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...