Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

před 14 hodinami, Fruktis napsal:

Slupka nemocnice prave skryva i tu peci odpovidajici slupce nemocnice...

V praze to taky nebylo nijak ruzove...ani zrekonstruovane...ale personal to pristupem, elanem a pomoci naprosto vyvazil a mozna i prevazil...nic nebylo problem...navstevy kdykoliv...at moje nebo zeny...tady wtf 30 minut....behem 4 hodin odpoledne...

proste neeee....takhle ne...ozval jsem se a najednou vsechno jde...takze rada pro vsechny...nedejte se:)

Jinak jsme se narodili jako u radima 32 tyden...ve tri rano s plnou paradou prifrcela sanitka...modra hlucna diskoteka...😂

Tak at tez roste a brzy zacni stavet stodolu na opravdovej traktor😋

 

My byly v na jirpu v motole a chodit jsme za mladym mohli pres den kdykoliv, zena jezdila klokankovat kazdy den a ja vikendy. 
 

Mladej sel 24t, vazil 660g a ted ma 3 roky a 16kg. Meli jsme z prdele kliku, az na trochu slabsi plice je zdravej :)

8831D559-EB07-4AA7-976E-31B3AFCE3F01.jpeg

Upraveno uživatelem Ajdamek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plice se budou pry hojit a dovyvijet cca do 5 let, pak se uvidi, jakou budou mit kapacitu, po me to stejne sportovec nebude 😀 fyzicky aktivity zvlada v pohode. Spis je to znat pri nemoci, to je vzdycky chciplej 3 tydny, more jezdime kazdy rok + plus mame brdy za barakem. Byl i v laznich na 4 tydny a z toho byl pulku pobytu nemocnej, vlhkej plesnivej barak plnej chcrchlajicich deti mu moc neprospel. V nemocnici byl 103 dni po narozeni.
 

Oci ma nastesti v poradku, ty sledujou pravidelne, protoze mame v rodine tupozrakost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Péťa napsal:

To je opravdu hloupé, až divné. S takovým omezením bych se na dětském NJIRPu také nesmířil. Tak my naštěstí mohli ke klukům kdykoli během 24 hodin, jen při některých zákrocích nás buď vyhnali na chodbu nebo s tím počkali, až my pojedeme domů. Je to (jako obvykle) o lidech. Já se tedy raději snažím domluvit, než dělat dusna. Prostě kluk z vesnice, ne pražák ;)

Ja dusno nedelal...jen jsem se prostě ozval.ono je to mozna tyhle restrikce dozvuk viru covid

Upraveno uživatelem Fruktis
Opraveny preklepy aby se to dalo precist
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopřej mu taky trochu té otcovské pýchy a radosti. 

Já jsem dneska stvořil 4 kusy sloupků k révě vinné kterou jsem na podzim vysadil podle gumárny. Tatík mi teda svařil ty trubky neb to byli trubky původně určené jakože sloupky k plůtku a pro tento účel byli krátké takže jsme je nastavili vyvrtal jsem ručním vrtákem díry a trubky usadil a zabetonoval. A ráno jsem sebral jahody letos je teda úroda ničemná takže na podzim to všechno vyházím a založím záhonek znova a pokud to nebude fungovat tak záhonek zruším a zaseju tam trávu.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Pe.Tr  THX. Jedna gympl Mělník (chuděra neví, že si mě tam i po 40 letech pamatujou 🤣 , Brandýs zůstane bez využití), druhá Integrovaná střední Mělník (tam vzadu pod Ludmilou/Benzinou). A bonbóny stejně nepijou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakože princip "Lobko fuj"?😁

Taky bych je tam nedal. Stačila mi ta svoloč devět let na dvojce ... navíc to zavírají říkaly ty moje a ty bývají informovany dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes 8.30 odjezd směr Mělník předat osobně zápisové lístky na dvě střední (tohle teda poště fakt nesvěřím),  u Deichmanna koupit boty na školní akademii (kecky k šatům vypadaj fakt blbě),  pak přesun Breno  Letňany pro travní koberec k vířivce a 10.30 zpátky doma. Tak se mi to líbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem dnes zjistil, že jsem včera dobře koupil.... :D Mám dvě elektrické řetězové pily, u jedné z nich už byla, kromě řetězu, v čoudu i lišta.... Jelikož už je docela letitá, tak se mi moc nechtělo do koupě nové sady.... A tak jsem na Bazoši narazil na nefunkční pilu (dle prodávajícího) s dobrou lištou a řetězem za dvě kilča a na dostřel.... Tak jsem si jí odvezl domů a samo mi to nedalo a zapojil jsem ji do sítě.... Jak už asi tušíte, pila se rozeběhla.... Abych eliminoval i jiné nedostatky, tak jsem cvičně nakrátil caa půl kubíku silných větví bez ztráty kytičky.... No jo, ale přijde mi to jako vítězství starýho Pirhy, neboť mám tím pádem pily už tři, ale jednu pořád bez lišty a řetězu.... :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...