Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

rano telefon ze ten COVID nemame - bohuzel tchyne ktera muze byt prenasec byla dnes na testu cislo 2.
nevim jak jinde ale tady strkaj spejli do obou nosnich direk - fakt prijemny zazitek

kdyz jsem se o tom bavil se zakaznikem rikal ze v Koline do krku --- na konci jizdy zakaznik pronesl neco ve smyslu " sem zvedava co a kam mi strci !! " odpoved ponecham bez komentare

takze v patek v plne polni do auta :D
muzu byt rad za prispup sefove ze reagovala skoro okamzite a dokazala sehnat na 4 smeny ridice behem par hodin

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, pavelu96 napsal:

Bože, kde jste to vysypali?

Já ne, já jel na té žluté a jsem OK, ale kamarád ( skoro brácha :super  , kterému jsem to z lásky zařídil 😟  ) v zatáčce u parkoviště pod Frýdštejnem !

Asi získal pocit, že když já s tím umím 140 km/h po dálnici a 40 km/h v serpentinách, tak že to taky dá ! Jenže Rewaco má na sedačce řidiče malé boční vedení , ale ten Streamer má sedačku plochou a tam se musíš v zatáčce fest zapřít protilehlou nohou. V té levotočivé (směren na Vranov) ho to vyšouplo ze sedačky, ztratil stabilitu, a chytil se víc pravého řidítka a poslal to doprava. Naštěstí, jak to šlo přes příkop, tak ho to vykoplo úplně, udělal pár "paragánských parakotoulů" dostal rámem přes nohu, Streamer pokračoval dál už bez něj. Takže se mu naštěstí nic nestalo, jen ho bolí trochu záda . . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je doma nova bunda na moto. Takze jsem si udelal vylet do SPY na Nachodsku. Uz jsem nechtel jezdit v normalni kozene. Jeste tam nejak musim narvat chranice 🤣🤣🤣🤣

IMG_20200522_204108.jpg

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cca tri dny zpatky se udelo neco malo kolem baraku.
Drzaky pro zebriky na pude a v garazi - prekvapeni pro me ze pred deseti roky jsem cestu na "hambalka" daval bez zebriku a dnes prekvapive uz ne :(

Utvrzeni se ze v CZ neco koupit je spis loterie bez vysledku - opet jsem se nekolikrat nedohodl - nastesti jsem nikam nejel tak ze jen mail a sms pripadne tel.hovor ktere mame gratis.
Dalsim prekvapeim je "ne" vykup papiru tak ze asi pujde na hromadu kterou nekdy podpalime  - noviny a casopis jeste ANO ale karton uz NE ....???
Nechapu toto reseni naseho statniho zrizeni - asi je hodne dreva tak proc vykup papiru ???

A zeptam se kam hlasit poskozene znaceni ci nebezpecne misto na cestach ....?
Na linku 158 ci jen na MP ....??Pripadne nejake "sprave komunikaci" ??

Jen namatkou Vrchobiny kruhac od Novace zarostle travou ze ikdyz zastavim nevidim ....?
Dobruska krizeni "14" s silnici na Opocno "298" znacka otocena asi vetrem DEJ PREDNOSTV JIZDE
Par krizovatek tez asi vetrem otocene .... bohuzel vse si nepamatuji ... ?


Nechce se me verit ze hlidky tudy neporjizdi a nejsou schopni toto napravit ....??
Nevim ale snazim se koukat po znackach ikdyz tudy jezdim den co den vice mene po pameti ... .?

Diky a pekny vecer :) VSEM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny tady ty věci jsou tzv. závady ve sjízdnosti (nebo tak podobně to bylo když jsem před 20 cestářoval). Mělo by stačit to nahlásit správci komunikací což je kraj nebo ŘSD.  Pokud je chceš hlásit ale nehledat kontakt na správce komunikace tak by mělo stačit na 158 (PČR) ty by to měli předat správci komunikace. 

Já jsem dnes asistoval kámošovy klempířovy který prováděl plastiku na C2 na pravé straně totiž na podzim při přezouvání projel zvedák prahem dovnitř tak to na zimu jen provizorně zakryl aby to nebudilo pohoršení a na dnešek bylo naplánován velký operační zákrok. Ale asi jsme se na to měli vykašlat protože naplánovali jsme to že ráno na 9 začneme a kolem 15 že budeme mít hotovo i s finalizací. Výsledek je že jsme skončili v 19 a hotová je jen klempířina tmelení a barvení zůstává na dny příští a dnešní pracovní boj nepřežila  flexa, nýtovací kleště, a jedna " píšťala" na svářečce takže nevím jestli vůbec to mělo nějaký ekonomický efekt ta oprava když u toho umřelo tolik nářadí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sawoy Lidi s tema hornbachama jsou jako magori. Kazdej druhejbdebil si tahne bud 1 kytku, nebo hnojivo, nebo 2 stetce... A dalsi.... Proste des a bes.... 

@Péťa chvili jsem to zvazoval, ale dost jsem sledoval radar. I tak jsem prijel domu 2x splavenej a de facto odhodil motorku pod strechu a zaclo celkem slusne prset. 😒

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem konečně vyrobil stříšku na filtraci a podobné blbosti k bazénku a dnes jsem si hrál na dráteníka 🙂. Několikrát přišel déšť dokonce i průtrž, ale díky včera hotové stříšce se mohlo vesele pracovat. A pokud nebudou padat trakaře, tak v pondělí bazénář zprovozní zařízení a od úterka konečně filtrujeme.

Pro rýpaly: K zídce přijde ještě cca 30 cm zeminy aby se trochu srovnala nahoře zahrada, pak se zkrátí folie a co zůstane vidět bude obloženo kamenem (jako druhá strana a plocha kolem vody). Pak se vytvoří boční stěny stříšky a dvířka. U filtrace to nechám "rustikální".

IMG_20200523_142334.thumb.jpg.454f88340eecf28572b2cc7c582844bb.jpg

IMG_20200523_151155.thumb.jpg.d350ca26b9abe2279891348257cd9746.jpg

IMG_20200523_173426.thumb.jpg.9bda97f754233f9c578b1b365f649d1f.jpg

IMG_20200523_174111.thumb.jpg.5008aa816f12b47685ef1f45d854e472.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@RichVa Pěkná práce :super Neber to jako rýpání, jen se chci optat a poučit (jelikož já nemám tak velký bazén), proč je skimmer na druhé straně bazénu než filtrace? Nejsou pak zbytečně dlouhé trubky a nenamáhá to víc čerpadlo filtrace? A jak máš řešený ohřev? K filtraci se vejde tepelné čerpadlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Lihous trčí nám tady do cesty větev stromu, asi tak dva roky--když o tom nevíš (nebo v noci) narazíš do ní pravou stranou kapoty, světlem..., hlavně když budeš uhýbat kamionu s vlekem, co tady lítají s kulatinou-dřevem), samozřejmě po té cestě v lese jezdí i myslivci, policie, hasiči (mám pokračovat??), ale nikdo NIC, včera jsem vzal pilu a větev uřezal, zrovna jel kolem maník z Lesů ČR a něco cypoval, tak sem mu řek ať zmizne, nebo mu uřežu hlavu 😉, jak jsem byl v tom fofru nas.raný, že s tím nikdo nic nedělá, ač všichni vědí...

napsal si číslo a odjel do prd.ele, uvidíme, co bude dál, možná pak napíšu z kriminálu 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...