Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Od úterý u matinky probíhá rekonstrukce obýváku. Vystěhovat, sundat staré polystyrenové kazety ze stropu, opravit omítky, napenetrovat a dnes jsem to od dopoledne do půl sedmý maloval. Vymyslela si šedivou a to je za trest. Před tím byla barva taková písková. Vzal jsem to komplet dvakrát a je to pořád flekatý. Uvidím zítra. Případně v pondělí znovu. Potom je v plánu nalepit nový strop, sbalit starý koberec, vyhodit ho a nechat zrekonstruovat parkety. A sestavit nový nábytek. :roll Prý abych se nenudil. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

optika až 1000Mb  mám za 379kč v reálu mi wifina běží 50/50  5G běží něco kolem 150/100 , když tam píchnu kabel tak je tam něco kolem 250/150 . Soused má to samé a wifinu naměří 90/90. Neustále máme ale problémy , sekání Tv výpadky . Technika jsem tu měl několikrát , po výměně routru až za jiný typ se to zlepšilo ale pořád to není ono. Nakonec konstatoval že za to může můj noťas :D  Je zajímavé že když jsem tu optiku nechal instalovat do baráku , tak mi technik řekl ať už nenabízím připojení že na pokrytí více uživatelů nemají ( nevím jestli to píšu správně ) porty , dnes vidím kolem sebe mnohem více wifin od té firmy a taky se to více s.e.r.e . Zítra k nám bude Tmobile instalovat optiku , nechám si to na vyzkoušení a pokud to bude Ok přejdu k nim .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa jo to je výhoda bývalého poskytovatele...přístup na páteřní sít a bez agregace a hezky po kabelu...

A na co ty rychlosti 150-250 využíváte? 

Jojo..kde jsou ty casy modemu na kterým se obrázek nacital půl hodiny..A nad kozama vypadlo spojeni😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Fruktis napsal:

@PéťaA nad kozama vypadlo spojeni😁

Tak za tuhle větu bych tu zelenou šipku dal 10x ale jde to je jednou ...

Vrátil jsi mě o 25 let zpátky ... i tu fotku si dodnes vybavuju 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Davidak79 taky s přestupem na T2 jsme pořídili Tmobile tv , během mesice to slo dokytek, prej mnoho uzivatelu na nasem sektoru .prej mají v planu sektor posilit , prej max mi muze vyjit vstric 20% slevou nez to posili, coz mi je k prdu když tv nehraje. rychlost na to nemá vliv. na tv staci 5mb , hd 7mb

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdy ti tohle tvrdili? Jednak s tím nemají skoro co dělat, protože to technicky obhospodařuje Cetin, a jednak jsem totéž absolvoval vloni na jaře s Vodafonem.

Nejdřív to "nešlo", když jsem sdělil že s rámcovou smlouvou na osm čísel půjdu jinam tak se umoudřili. Fakt je, že s portama nejěký problémy byly, protože jsem si musel nechat souběžně měsíc původních "20" Mbps (ve skutečnosti 5-6, na kterých se IPTV od Digi2Go občas sekala), a nových "100" (reálně 40-50), porotože kdyby bývali zrušili těch 20 a zažádali o 100, v mezidobí bych mohl o port přijít.

Dlouhý léta to nešlo kvůli kapacitě ústředny na Vojtěšský, ale zřejmě to celý nějak překopávají, protože když mi z Cetinu dělali tech 100 tak říkal že se hrabal někdě v něčem v Růžový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rikali to v prosinci s tim ze technici potvrdili ze tam vidi cervene cisla jiz delsi dobu a ze je to zaplanovane do posileni  . coz prej znamena ze v terminu 3-6mesicu to bude posilene.

problem je ze nas sektor jede na bezdratu , pres den z deklarovanych 50 mam plus minus 40 coz je ok ale vecer jak jsou vsichni ze sektoru doma to je v riti a to uz se pak neda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On to je normální přístup. Ty poskytovatelé chtěj z něčeho žít takže se snaží aby připojili co nejvíc uživatelů od kterých půjdou pravidelné měsíční platby a teprve když se vyskytnou problémy tak jim nabídnou slevu na tom poplatku ale už je maj zaháčkované dřív než konkurence. 

Tady u nás když to vezmu vzdušnou čarou do 30 km z centra Prahy jede většina vzduchem a ješte tak před 2 roky i to byl dost problém protože my jsme v jakémsi ďolíku a na těch kopcích v okolí jsou  antény všech operátorů jenže ty signály se mezi sebou trochu perou. Takže teď mám od O2 předtím byl dlouhou dobu spolehlivý UFON jako jeden z mála a když třeba volali od těch jiných operátorů že by nabízeli svoje služby tak to většinou skončilo tím že hm jsem si to zkusila na té naší mapě pokrytí a tam jste opravdu ve stínu. 

Zatím jsem neudělal nic chystám se že pojedu vyřídit nějaké záležitosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...