Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Návrat z maturitního plesu , sakra vždyť nedávno jsem jí vedl do první třídy. Jsou chvíle kdy mám co dělat, abych tu slzu dokázal zamáčknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,sem to moc nepatří, ale nedaří se mi najít nějaké vlákno kde by se to řešilo.Mám problém s bezklíčkovým odemykáním.Zamknout jde ale odemknout ne.Proto prosím o nějakou radu nebo link na vlákno kde se to řeší.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však ozzy56 zase jsme u toho. Nic není jako bývávalo. Za mě byli Jů & Hele pak byl nějakej ten Mufsupermuf  Žížala Jůlie s Dádou a nevím co ještě  Nějaký to Studio Magion a většinu tehle pořadů uváděli normální lidi a jim do toho jak to dělají nikdo nekecal. Pohádky vycházeli opravdu z těch starých a nikdo je neupravoval do moderna a když tak že to mělo smysl. Jo ještě v tý době z těch imperialistických frčeli Kačeří příběhy, Rychlá Rota  a jiné animáky od Walt Disnei a ty čtyři želvy s krysou to se dalo koukat mělo to něco do sebe. Ale dneska princeznu nesmí zachránce probudit polibkem protože je to sexuální harašení navíc aby to bylo genderově vyvážený tak v půlce pohádky musí bejt padouch kluk a v druhý holka a nejlíp když jim to píská 4% rádce nebo rádkyně. Loupežníci musejí mít partě půl na půl holky a kluky aby si jedny nepřipadali ublížený a zase půl na půl musí přepadat holky a kluky. Vysloveně chytrej v pohádce nesmí bejt nikdo protože by ty haranti co na to vejraj mohli přijít na to že se jim pokouší vymejt hlavy. Zrovna tak úplně " blbej " to aby se v tom některej z těch smradů nenašel nebo ho nenašli kamarádi a ty ho pak nešikanovali. 

Tuhle jsem byl vyzvednout Pepču ze školky a jak tak tam na něj čekám v tý šatně než se milostpán rozloučí s těma svejma kumpána tak tam došel tatínek ale fest 4% tím kecafonem si zavolal do třídy pro dítko a začal přerovnávat ten budníček jak v tom maj ty smradi ty svoje poklady. Vytahal z tama nějaký kameny šišky a bůh ví co si ty smradi z procházky natahají přišla holčička maskáčoví triko i legínky a ten se chytal za hlavu co to má na sobě a co prej jí to ten tatínek ráno oblíknul že ona přeci je princezna a že jí měl dát šatičky atd. A holčička mu něco odpověděla on se zase chytal za hlavu asi mu řekla něco v tom smyslu že někdo doma gatě musí nosit. Pak přišel Pepča a já mu říkám makej ty tepláky si nech na sobě vem si jen bundu a čepici auto mám za plotem to přeběhneš a u nás si vezmeš montérky a máme nějakou práci A Pepa začal něco vyprávět a když jsme odcházeli tak na tu holčičku něco povídal a ona mu odpověděla stejným stylem a ještě si bouchli pěstičkama jako velký mazáci a ten chudák tatínek šel do kolen po třetí a v autě říkám Pepovy co to bylo za holčičku a on " ta byla se mnou ve třídě ale má dva tatínky a byla v našem gangu měla moc dobrý nápady na lumpárny ale u nás ve třídě je 12 kluků a 6 holek a ty tatínkové ji nechali dát do druhé třídy tam je 15 holek a 5 kluků takový srágory ani se neumí prát a ta holčička když jsme venku na zahradě tak se kamarádí jen s náma a s těma ze svojí třídy ne.  A pak se přiznal že to okno co si na jeho opravu musel vloni vybrat z kasičky tak to že udělali s touhle holčičkou že zkoušeli jak velkej kámen to vydrží ale že on to nevymyslel protože sice nemá tátu ale má normální mámu a jinak že všichni v rodině jsou normální akorát druhej děda že má rád rum ale s tím se nedá nic dělat protože už je starej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Veno to se ti povedlo, hned po ránu se tlemím a bude prima den, dík !!

Jinak jak píšeš  "... Za mě byli Jů & Hele pak byl nějakej ten Mufsupermuf  Žížala Jůlie s Dádou a nevím co ještě  Nějaký to Studio Magion ..."  to už jsou nějaký osmedesátky ne? .... to fakt za tebe jelo ??

Bóže .. už jsem zas zapomněl na čas .... to je úplná "ultramoderna".  Jó  takhle Štěpánka Haničincová, čertík Bertík a papoušek Lóra co tahala obálky s pohádkama, viď @ozzy56 ... to byly časy !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já spíš tu Štěpánku, robota Emila atd. 😉

jen ještě k té školce, jak píše Véna--na besídce vnučky jim pí. učitelka pustí diskotékovou hudbu 😯 a děcka se v kraválu motají po třídě (tančí)..., rodiče s prarodičma koukají po sobě co se děje, rodiče drží hubu asi ze strachu, tak říkám učitelce, jestli se to líbí i jí, néé nelíbí, určila to pí. ředitelka, tak jí říkám, že vnučka neumí za ty roky ve školce žádné říkanky, básničky, písničky pro děti, ale umí vyjmenovat všechny západní zpěvačky, co jim ve školce pouštějí, no nakonec jsem se hezky pohádal, takže když jdu pro vnučku, dává mi ji jiná paní učitelka :)

aby nedošlo k omylu, svoje puberťácké roky jsem strávil na diskotékách, čajích atd.,  do školky sem nechodil, protože mamka byla s náma doma, přesto všechny básničky atd. znám, prostě mi připadá na hlavu valit do tak malých děcek diskotékovou hudbu, kterou si užijí v pozdějším věku, nejhorší je, že dnešní rodičové jen nadávají, místo toho, aby udělali pořádek s tím, jak bude vychovávané moje děcko, druhá vnučka je v jiné školce, kde se pořád snaží o českou výchovu, prostě mě ten amerikanismus s.e.r.e., jako mě s.r.a.l. kdysi ruský tlak z Východu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bože jak jsem jen mohl zapomenout na Emila !!!

Pokud jDe o školku tak to jsem ještě stihli jakž takž 2007-2011 ... ještě se nešílelo s GDPR, děti měly jména .... ale potom :blicismajlik

Protože jsem měl dvojčata ve 40 tak jsem počítal s tím, že chtě nechtě poděDí trochu jiný hodnotový žebříček neŽ spolužáci s rodičema o generaci mladšíma, ale jak velký vidle mi do výchovy hodí nejen školní prostředí komplet, ale i škola sama jako taková, to jsem netušil v nejčernějších představách.

Například tento týden jsme se v rámci občanské nauky 9. třídy dozvěděli, že v ČR žije 12.000 Romů. Ne, nevypadla mi nula a paňčelce taky ne (děti, to správný číslo je úplně jiný, ale ja vám musím říkat tohle). Co mi to kua jen připomíná .... ? A to ja mi sakra u pr..le kolik tu koho skutečně je, protože lidi dělím jen na slušný a ty ostatní ... ale proboha PROČ  ???

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je přece úplně jedno ... kolik. Ale PROČ ve škole už zase LŽOU ?? Já vím ... brečím na špatným hrobě. To jen jak tady @Vena garážmistr a @ozzy56 nadhodili ty diskoškolky a genderově korektní pohádky .. že bude (už je) mnohem hůř.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky máme teď čerstvě juniora ve vesnický školce. Zatím se zdá být vše v cajku. Klasická výchova, normální pohádky, na 40 dětí 4 učitelky. Jen, co nepochopím je to, že kvůli GDPR nesmí rodiče informovat hromadnými emaily. Protože, co kdybychom viděli email Anči z horního konce... Takže když o něco jde, tak to buď ředitelka obvolává nebo jednotlivě píše esemesky. Prostě všechno, co fungovalo, se musí rozbourat a jednoduché věci dělat složitějšími. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sawoy však jo to co valí dětem ve škole je jedna věc a druhá je co chtějí někteří rodičové aby jim do hlavy valili. 

Jako když 4 letej smrad nemluví jen žvatlá tak je přece zbytečný aby mu ve školce valili do hlavy angličtinu. Nebo různé jiné zhovadilosti co maminky chtějí aby se učili. Podle mě by se smrad měl naučit nejdřív česky a pak ať se učí třeba deset řečí. Ale na to si myslím že je vhodná doba u některých ve 3 třídě u některých v 5 třídě některý lidi bohužel jsou jazykovou můzou nepolíbený a ty jsou rádi když se naučí obstojně česky. Netvrdím že by se neměli učit jazyky ale myslím si že ne za každou cenu. To samý je s IT  i když dnes je to o tom že ty smradi IT ovládají líp než rodiče aniž by se to museli složitě učit. Já ani nevím jestli jsme něco okolo IT měli na ZŠ na učňáku jo ale z tý doby si pamatuju maximálně tak že byl nějaký textové editor T602 a nic víc jo taky si pamatuju že bývali diskety který se používali jako paměťový medium ale jinak všechno co jsem se naučil s IT tak mám doslova vydřený po večerech samostudia a stejně je to tak jako že když přijde 12 kluk tak mě ve většině věcí strčí do kapsy. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...