Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

V 17. 11. 2019 at 15:50, ozzy56 napsal:

dnes jeseníky-ostrava a jízda v pohodě, žádný divoký debil na cestě, asi jsou na demonstracích, kéž by to tak bylo vždycky :super

divný, že sis mě nevšimnul :D:D:D ,ale v tom Komárově jak se cesta zužuje do jednoho pruhu před tratí , v so i v neděli tam teda každej hrozně zmatkoval , kkti :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Davidak79 napsal:

pokud mu to nejde sundat silou , tak má něco samo doma , protože tyhle kupované krámy fakt nejsou  na pevnost. V sobotu jsem to montoval  , daj k tomu 8 hmoždinek na metrovou polici a ty trubky tam sotva drží .

To co dál odkaz @Péťa, tak to drží, pokud jsou k tomu adekvátní hmoždinky, snad na to nechceš dávat 20 kil. A na metr stačí 4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No protože spousta z těch vozejků co se prodávaj nemá technickou a protože je to většinou výroba  " made in koleno " případně made in fabrika kde stavitel takového skvostu pracoval tak bývá problém s tím že tomu nechtějí i když to bylo schválené do provozu technickou prodlužovat a třeba jen na základě toho že to nemá výr. číslo nebo číslo rámu.  Nebo prostě tomu jen technická propadla a používali to jako vlek za traktůrek a teď už ani to nepotřebujou tak to zkusí za nesmysl prodat ona se kafka vždycky najde.  Bejt Tebou tak koukám po vozejku fabrický výroby protože na rozdíl od těch " made in koleno" bude jistota že budou bez problémů procházet STK a že se na ně seženou ND.

doplnění :

Nebo kdysi se prodávali stavebnice vozejků a byli tuším dva typy. Kompletní stavebnice kdy jsi koupil vozejk v " demontu" a jen jsi ho poskládal nebo to byla jen oj s čubou a uchycením k nápravě a náprava s kolama a zbytek už byl na tvůrci. Taky se prodávali i hotový z těch stavebnic. Tuším že se to prodávalo pod značkou Sport jacht  a většinou to mělo takový ty malí kola. Měli jsme ho tahával jsem ho ještě s Berlingem ale měl spoustu úskalí sám o sobě byl těžkej a nosnost nebyla nějak zázračná. A ty malí kola taky žádná hitparáda. teď tahám " Handy 14 " tuším ten je vcelku na to co potřebuju dobrej.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dřív se vleky stavěli normálně doma, mám taky na malých kolech 2 vleky v TP vlastní výroba (vyráběno komplet včetně spojovacího zařízení - na excentr po otočení rukojeti, jen se koupila holá náprava a disky s pneu. I osy kol se dělali) a na STK teda žádný problém, koukne na číslo na oji, vezme za kola, za oj jestli na kouli nevaklá a koukne jestli svítí. Najeli už desetitisíce kilometrů a pohoda, jen je třeba dávat pozor na váhu, přetížené rádi bouchaj kola.

Dneska ale v akci za pár šupů koupíš nový vlek na velkejch kolech a na takové to občas něco potáhnout to stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně ale i fabrický můžou bejt bezpapíru protože byli určený třeba za traktor a ty mít papíry nemusí/nemusely.

 

Jinak dnes jsem zaplatil 700 Kč výpalného MěÚ  Říčany za pirátskou jízdu na " obchvatu" 59 na 50 . Bodejť by se všude neplkalo o tom jak dobře se v Říčanech žije když od okolo jedoucích vybírají takové mítné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem dostal pokutu za 56 km v obci a dva body k tomu, je to už pár let a policista byl šťastný, že někoho konečně chytil, no jasně--nakaká to , ale když si spočítám, kolikrát tam jedu i 90, tak furt OK

představte si, kdybychom platili za všechny přestupky, které běžně děláme 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56 No to by byl pru..er. 
A chodilo by se pesky a ne jezdilo  :)
Ja to tak taky beru a vetsinou se ani nejak nehadam - pokud jde jen o penize Ok pokud jdou body je to horsi - prec me to "zivi"
Ale jednou jsem o papiry uz prisel a vsude kde je nejake omezeni jen do +20 ;)  jako vychovny pohlavek u me toto funguje. :D

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dohrabal jsem zbytek listí na zahradě,navozil 4 kolečka dřeva ke kotli.Dodělal jsem odkládací podložku pro levou nohu do svého Pážete 2008.Nepochopil jsem,na čem šetřili.I u R19 z roku93 byla plastovogumová.Mám automat a po dušičkách jsem nemohl koberec ani vyčistit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...