Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Včera vůbec nic. Dokonale proflakany odpočinkový den. Ještě že ty víkendy máme. Dneska se snad dostanu k pár drobnostem v domácnosti stejně jako ke kontrole dotažení kolových šroubů na Superbu a výletu na benzínku kvůli kontrole tlaku v zimních pneu - přezutí bylo minulou neděli ale nějak výrazně vizuálně podhustene pneu nebyly. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já včera dopoledne před odjezdem na "dovolenou" velký úklid malého akvárka + nějaké odpočinkové šmrdolení a po obědě u @Vena garážmistr malý servis na velkém autě a malém letadle :D    Na autě oleje + všechny filtry, poctivá výměna brzdové kapaliny včetně kontroly stavu brzd. Po té ještě vzduch do pneu před cestou a následně výměna hřídele elektromotoru z letadla.  Večer nějaké přípravy na AT6 Texan před stavbou a pak úklid.  Dnes mne ještě čeká malý úklid na velkém akvárku, dotažení kol a nanosit pár věcí do auta před odjezdem + samozřejmě sbalit nějaké oblečení.  No a na víkend 22 - 24/11 mne ještě čeká 2 denní plavba kajutovou lodí. A zřejmě to skončí stavem jako má @radim.1008  😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda nevím to že dokážu bejt línej jak to prase a sotva se z gauče odvalím na záchod a jídlo si vezmu na gauč tak to přece vím i bez nějakých elektronických serepetiček však se sebou žiju tak se znám. 

No včera dopolčo byla trochu příprava na @Klemoň pak jsem si něco málo poklidil po dvoře a odpoledne jsem se věnoval jeho červené karkulce.  Protože mi včera ráno havaroval podavač na kotli a chtěl jsem to opravit včera večer ale bylo to ještě horké tak jsem to nechal na ráno ale v baráku bylo chladno tak jsem šel do peří ještě dávali televizní noviny. Ráno jsem opravil ten podavač a v 9 přijel skorobráška Pepa se Sharanem kterým jezdí jeho dvojčata a žena na přezutí podotýkám že dojížděli zimní takže žádný velký problém v tom nebyl aby někde dostali flastr od četníků. S Pepou jsme ještě podrbali odjížděl kolem 11,30 pak jsem byl na obědě a dnes už budu jen odpočívat teda zapnu pračku a pak to prádlo pověsím ale nic jiného dělat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vytahání řepy , očištění a odvoz z pole, trochu porovnání dřeva před řezáním aby se kolem něj dalo chodit 🙄 potom na chalupě umytí 508 a dnes už na vše házím bobek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud mu to nejde sundat silou , tak má něco samo doma , protože tyhle kupované krámy fakt nejsou  na pevnost. V sobotu jsem to montoval  , daj k tomu 8 hmoždinek na metrovou polici a ty trubky tam sotva drží .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Sawoy napsal:

A povolil jsi zespodu ty šroubky?

Jak pise @Péťa, zadny sroubky tam nebyli. Nakonec jak se rika, kdyz to nejde silou pujde to jeste vetsi silou. Jednu se mi podařilo sundat... do poličky jsou zavrtany dlouhy trubky cca 35cm, do zdi to bylo dáno do nejakeho lepidla... no mam dost, s jednou pokličkou se srat takhle dlouho :D uz jsem byl připraven ze se bude řezat...

 

před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

To je barva? Tak to jsem se pěkně nachytal. :D Vypadá to jak orvaná tapeta. :D

Jj jedna z vrstev :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...