Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dnes u LTM jsem na silnici zahlédl prase , dvoubarevné :D  couvl jsem a tam dalších asi 9 jedno černé jedno růžové prostě takovej mix . Volám MP že tam na silnici běhají prasata , operátor říká řidiči musí přizpůsobit rychlost . Já na to je jich tam deset a jsou na silnici a nejsou to divočáci je to docela nebezpečné , on mi zase povídá ale nám nikdo nehlásil , já no to ale já vám to k.u.r.v.a hlásím . Tak já tam prej pošlu hlídku :D   

Jinak jsem se dnes objednal na výměnu oleje v automatu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stojim na parkovisti ve meste a cekam na kolegu az prinese obed. S tou zimou bych to tak cerne nevidel , jde proti me chlap v triku kratasich a uplne bos je 6 stupnu a prsi . Vyklada a nosi zbozi do kramu  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi když jsem jezdil na kamionu tak jsem taky chodil ještě koncem října v kraťasech pantofle jsem nosil celoročně triko s krátkým rukávem taky přes to zateplenou vestu a stačilo to no jo jenže to bylo skoro před dvaceti lety a dobře před padesáti kily. Jenže ráno jsem vyběh z baráku skočil do auta přejel 8 km do práce tam jsem přeběhnul dvůr skočil do tahače a tam v týdnu běžel bufík na nejmenší teplotu pořád ani když jsem jel tak jsem ho nevypínal vypínal jsem ho jen na víkend nebo když jsem věděl že druhý den auto nepojede. Takže v kabině nebyla trenírková teplota ale žít se v tom dalo. A když jsem skládal nebo nakládal tak jsem se zahřál prací. 

Jinak dnes jsem se byl svézt s busem ještě jdu zítra ale nějak mi to tentokrát nesedlo. Jsem takový rozlámaný a nachrchlaný asi už se fakt blíží zima páč ty kaštani chrmlaj víc a víc a nejlíp lezou prvníma dveřma a dávěj se a chrmlaj to přímo na mě ještě že na všech busech je ta zaháňka ve který jsme před nima schovaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...