Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak mám za sebou první "štreku" se třema kolama na kouli. Teda koukat se do zrcátka jak se to tam vlní .... to je o nervy. Až tak po 80 kilometrech jsem si začal bejt trochu jistej že se to neulomí a nakonec mě 30 km po rozmlácený okresce utvrdilo že to fakt drží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ulomit by se to mohlo tak v tom držáku. TZ musí vydržet nesmysl však si viděl jakej to je materiál. 

Dnes jsem rozbalil věci do druhé dílny a trochu jsem zkoumal jak to tam všechno nacpat myslím tím všechno co jsem si chtěl do té dílny dát. Teď mám pořízené to základní co budu potřebovat zouvačku a vyvažovačku. V plánu ještě bylo že bych tam nasoukal regály tak na 10 - 12 sad kol na uskladnění zákazníkům dál jsem tam chtěl nějakou menší stojanovou vrtačku a ponk na takovou tu hrubší práci se kterou si nechci až tak moc dělat bordel v dílně a stůl na úřadování . No a když to vidím kolik místa sežerou ty dvě mašiny tak budu rád když tam dám nějaký ten úřadovací stůl regál na 3 - 4 sady kol a možná tu vrtačku časem.  No a ještě mě přemlouvá brácha že by tam chtěl parkovat motorku. A to když tam bude motorka tak už tam ten regál nedostanu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes den blbec, prostě se tak nějak všeobecně nedařilo.... A v důsledku toho právě přemýšlím, zdali má cenu zanechat v butylce půlku Jagermeistera, nebo juknout, jak to vypadá na dně.... :roker To je skoro na anketu.... :aut

Upraveno uživatelem Hafity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to pomůže a nebude pak bolet hlava tak i takové bylinné řešení může být lék. 

Já osobně teda nebudu nejlepší rádce, protože já jsem si svůj rybník skoro vychlastal do 25 takže teď si to trochu co mi tam zůstala šetřím třeba na důchod abych pak měl nějakou radost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr Já taky myslel ten držák jak se to celý "vlní a kroutí" na tý kouli .... je to jen blbej pocit když si uvědomím tu páku a jak to na tý kouli drží. Udělat to nic nemůže - koule je na 80 kilo, nosic má 16 a unese 60 a kola maji 45 ale vysvětli to tomu mozku hehe ... Ta síla tý čelisti je prostě šílená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vono je to tak, že to musím zítra dokopat do finále, ale po tomhle mně nikdy tykev nebolela....

A jinak jsem moc rád, že už jsem hodně dlouho pryč z extraligy v tomto sportu.... V podstatě piju, co mi šmakuje, ale už se tak nějak kontroluju.... Jsem pivař, občas dobré víno, kořalce moc nedám, v podstatě jen ten "Jégr" a Jameson, možná Dimple....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera :) po seste nocni .... byla planovana cesta do Brna - boze jak ja vam zavidim ty zavrene "tunely"
Ani na po treti jsem se proste s navigaci netrefil tak ze pan za kterym jsem jel - prijel za mnou - ale videl jsem brnenske vystaviste byl jsme na vypadovce Pha Wien ....
Pochopil jsem ze neni az tak velky problem sjet na dalnici do protismeru kdyz to neznam a slepe verim prave navigaci a pocit kdy jsou tramvaje u prostred a po obou

stranach klasicka cesta .....
Vsem tolerantnim ridicum DIKY !!!
Jo tam je to fakt "vo nervy" :)


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toz brnaci sou v pohode ale ti co to "vymysleli" ted v prazdninach a navic jeste hlavni tah ...

Jasnee musi sa to nejak udelat ale ale a zase ale .....  :D

Ja kluk z venkova sice ve svete nemam problem ale u nas je kolikrat prekerka najit na benzine parkoviste a dat si tam kavu .... A nepocitam se za totalni trubku :)
Jen vsude rikam "udelejte to tak ze to pochopil i posledni de..l - pak je to spravne udelane ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se mnou si i od vecera hraje s domacipoltergeist: nejdriv vecer odesla s buchnutim zarivka nad kuchynskou linkou, potom to luplo a v konferencnim stolku tvrzene sklo na tri kusy a jako zlatej hreb prijel rano ranicko  servisak na klimu a odvezl ji k naplneni "ekologickym chladivem" coz musi udelat na dilne navic s  nesmyslnou cenou za gram chladiva.

image.thumb.png.d56b7249c8380c16a76bc1b1f1bb52cf.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Regulace je jen v chladničce a tam to mají tuším na 3 (kolik to je stupňů nevím). Mrazák nejde sólo nastavit. My už máme samsunga s displejem, kde se dá nastavit oboje. Máme (+6 a -20) a naprosto v pohodě, ale tam je "no frost" dělanej trochu jinak.

V tom AEG je jen ventilátor co honí vzduch. U samsungu je ještě rozmrazovací spirála + odtok kondenzátu do nádobky na kompresoru.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...