Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

@Vena garážmistrTak to se na tebe asi brzy obrátím o radu a pak třeba i s montáží ohledně tažnýho ... ať se kšefty hejbají. Není to zas tak daleko abych krmil pražáky (jéžiši teď mě ti zdejší sežerou :D:myslim ... škrtám a nahrazuji)  cizáky když můžu dát vydělat klubákovi ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hoši aby jste se nehádali tak já jsem se narodil v Rakovníku bydlel jsem v Milostíně pak jsem chvíli (2-3 roky) bydlel na Kladně a někdy ve třetí třídě ZŠ se máti vdala sem do Horoušan a od té doby jsem Horoušanskej ta krátká epizoda v Neratovicích bylo jen přechodné období tak říkajíc nutné zlo než jsem se vrátil zpět do Horoušan.  A Pražák jsem nikdy nebyl a nebudu popravdě mě otravovalo tam jezdit i jen do práce.

A dnes teda tráva se nesekala protože to pořádně neuschlo a sekačka by to neutáhla. Takže jsme s tatíkem zase kousek postrčili na dílně máme hotovou půlku krovu. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Vena garážmistr napsal:

... ta krátká epizoda v Neratovicích bylo jen přechodné období tak říkajíc nutné zlo 

Omilostnění se ruší :D.... ale když jsi nebyl nikdy ...ák tak je to vlastně jedno. Poradíš mi nějaký TZ pro autobus ? (nejsem tak bohatej abych kupoval levný šunty ... nějakej rozumnej střed). V tomhle se nevyznám a nechci se někde nechat odrbat víc než je nutný (viz můj předminulej post).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 takhle zaplachtovanej byl kamarád ve skoro 20 let starém Focusu :D  na dovče si za hagusy přivázal přístřešek ke stanu . Jako dva dobří kamarádi jsem s dalším kolegou rozpoutal rychlý odjezd na akci a on to chudák ve zmatku neodvázal. Jako kolíky ke stanu používá pořádné roxory a délce 350 mm tak tam stan zůstal a odjel jen s přístřeškem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po včerejším NEalkoholovém delíriu (zimnice, třesavka, přecitlivělá kůže, slabej jak čajíček a teplota 36,1) jsem se dnes u doktorky dověděl, že mi v podstatě nic není, akorát už jsem starej a neměl bych to přehánět s prací.... :roker

Upraveno uživatelem Hafity
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes nastal u našich den aby až se zima zeptá jsme mohli říct ano je připraveno. Během dne tam uhlobaron navozil 84 metráků  dvojky oříšku. V 9 přijel s první fůrou a před 16 s poslední čtvrtou fůrou. Tatík měl dnes netahací náladu takže to zbylo na mě naštěstí mi přišel helfnout " saniťák" ten kamarád co jsme mu polepovali sanitku minulí víkend. Sice asi jen na tři nebo čtyři hodiny ale bodlo to, uklizeno máme zhruba polovinu zítra by měl dojet brácha a s ním bych to měl dodělat.  Dneska budu spát asi jako miminko. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele naši mají barák přestavovanej někdy okolo r.80 původní domek co měl tatíkův děda je asi sto let starej. Je tam 7 velkejch místností plus příslušenství. Okna z doby tý přestavby topení ještě jak se dělávalo na samotíž takže velké trubky velká náplň vody v systému. Jako tatíkovy jsem to navrhoval že by s tím bylo potřeba něco udělat ale nechce ani slyšet celou přestavbu si tehdá dělal sám snad kromě střechy.   A 84 metráků není tolik to je 8,4t maj to na sezónu zatím pokaždé něco zbyde.  No horší je to uklízení protože uhelny jsou jako za roh na dvoře a před uhelnama je septik čímž je jakýkoliv pokus o složení pasem mimo hru a  navíc tam ani není místo aby kdyby se našel šílenec kterej by to chtěl zkusit tak aby se tam dalo couvnout. Takže to sklopí před garáž a těch 15 metrů se to musí dovozit  kolečkem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...