Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

No tak to jo , ale tomuhle já neříkám létání . . .  😂      Pokud je to už v takové výbavě , že to samo drží výšku , směr a kličkuje mezi stromy , tak to není létání ale autopilot - tedy něco jako pomocné systémy v autě . . .  :blicismajlik

Takže jak tu nedávno zaznělo : Hromada lidí má řidičák , ale jen málo z nich jsou řidiči . . .   :roker      To není urážka , ale konstatování holého faktu :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro Klemoň

Naprosty souhlas dokaze to samo letat a sam se rozhodne kudy poleti "ALE" da se vse vypnout a pak je to narez udrzet ho ve vzduchu :)
Sam mam naletano cca 6 - 7 hod proste <10hod tak ze letame s GPS to je proste podminka ale rizeni jako je smer si "zkousim" rozhodovat sam.

Ted uz mame dostatecny pocet baterek ( 7 ) tak budou hodiny "pribyvat" rychleji - pro me je skoda ze diky nekolika nezodpovednym tyto veci vytlacuji mimo zajimave lokace.
A letani na louce u lesa ma sve kouzlo ale hledat k nataceni motiv je o poznani slozitejsi ....

Na druhou stranu je to jen vec a muze spadnout no a pri vzletove hmotnosti cca 2,3kg to nebude az takova sranda byt to ma 6 motoru - no ale kdyz dojde "stava" jde to proste dolu!!
Viz reklamace baterky ktera umrela v podstate prez noc - pro nas stesti ze zrovna neletela ...
Bylo by po relaxu. Nic mene bylo hodne ND dilu :)

Fotky jsou komprimovany pomerne hodne og neni problem poslat.Og je v plnem automatu expozice.
Nic mene doba se posunula o hodne velky kus dal a dnes uz  toto zarizeni pripomina spis hracku pro dorost nez profi zarizeni - tim je H920 nas je jen H480

 

 

Dobruska 50m.jpg

Dobruska 300m.jpg




Pro Ozzy56

Tez gratulace s pranim co nejdele ve zdravi si uzivani "ho" :)

 

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dojel jsem úspěšně za hradec...za prahou na d11 nehoda....superb nedobrzdil a narval to do 307....Tak brzy někdo bude shánět dveře a nárazník...  zatimco 307 pokracovala v ceste...superb si musel pockat na odtah...dvakrát jsem brzdil i stazenou prdeli...když mi to dva dedci sekli ze stopky na dálnici...a teď si mohu na oslavu preziti dat jedno vychlazeny...

 

Tak pozor na sváteční řidiče...v pondělí to bude ještě větší masakr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska pokračování v pracech na 807. Vyčistil jsem kola dokonce jsem se dokopal k tomu že jsem je navoskoval jakýmsi přípravkem od želvy. Brácha koukal a ptal se jestli mám nová kola. No byli to skoro dvě hodiny práce než jsem je vyčistil tak aby se mi to líbilo. Pak přijel brácha na přezouvání a opět to byl boj vloni kupoval nové zimní a nechával to přezout někde " venku " a povolit šrouby po tom kdo to dělal no metrovou trubkou a mýma kilama a měl jsem co dělat abych to utrhnul. A při přezouvání ochechule jsem poprvé využil rozšířenou pracovní plochu u garáže.

WP_20190420_13_39_02_Pro.jpg.a023f7dedaf7c2dae832b6d424008585.jpg

jsem spokojen jak jsem to vymyslel a s tatíkovo pomocí i zhotovil.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se dnes probudil s nostalgickou náladou a tak jsem vytáhnul a oprášil a následně nastartoval stabilák. Zase jsem rozhejbal 8 koní v 1100cm3. Jak budu mít video tak ho sem dám.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Když jsem si udělal papíry na pincka tak jsem jezdil hodně. V 18 jsem udělal " trojku"     sk. B C T  začal jsem jezdit autama a na motorce jsem seděl od té doby poprvé jak jsem sem dával tu fotku na bráchovo mašině a to jsem se na to jen posadil.  Pravda je že mám takový sen že na důchod bych si dodělal noty a pořídil si nějakou mašinu na to dědkovský courání když už mě nebudou bavit ženský abych měl nějakou radost.   Ale co mě zatím odrazuje je ta snadná a velká  zranitelnost oproti jízdě v autě. Jasně dneska je to úplně o něčem jiném k sehnání je od oblečení přes boty úplně všechno a je jen věcí toho kdo jezdí co si pořídí a kolik do toho vybavení vrazí peněz. Dřív se jezdilo v normálních hadrech co v nich člověk šel na šichtu kdo jezdil trochu víc tak měl třeba pevnější kalhoty a koženou bundu a na hlavě kokosku. Dneska když vidím co si brácha na sebe navlíká než na mašinu vleze tak čumím. Ale přiznám se že občas Vám motorkářům závidím protože si moc dobře pamatuju že ta radost z jízdy  je jiná na motorce než z jízdy autem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...