Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Jako já jsem byl taky na měkko. A když jsem viděl jak tam ty kluky do toho auta soukali a ty kluci ani necekli jen aby se svezli. No a Jirka(Vesničan) to je blázen jak má být. Podle mě by si takovou akci rozmýšlel prosperující podnikatel jestli mu to kromě dobrého pocitu něco přinese a on o tom takhle nepřemýšlel. Prostě jeden z těch kluků mu vloni poslal meila jestli by to šlo. A Jirka od té doby přemýšlel jak to zařídit a tohle byla ta nejschůdnější varianta pronájem autodromu.  Původní plán byl že je sveze někde blíž Liberci ale tam se nikde nepovedlo sehnat prostor tak to udělal takhle. Škoda jen že odešla ta převodovka protože jsem se bejval taky mohl nechat svézt. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě teda téměř urazí - poměr "cena/výkon" je naprosto šílenej. Je to prostě prefabrikovaná placka, která plní svůj účel danej výrobcem - na celý planetě je asi naprosto stejná a objektivně vzato ze všech těchhle prefabrikátů je asi furt skoro nejlepší (BurgerKing?). Nejsem ani náhodou gurmán a už vůbec ne snob co se vyžívá v naaranžovaných miniporcích čehosi za sta až tisíce peněz, naopak mám rád poctivý jídlo. Proto je mi milejší slanej rohlík a česká sekačka z bufáče u nějakýho řeznictví, ta mi prostě chutná líp.

Ale každýmu jeho nebe, nikomu meka neberu. Mně to nejede a tak tam nelezu. A když si vezmu co dostanu za sedm nebo osm éček  na ulici v take away u "berberů" (bez urážky) v Benátkách nebo v Londýně (plus mínus půl kila luxusně vychucený směsi masa a zeleniny v housce průměr dvacet čísel nebo v placce jak menší mimino), tak ten mekáč je prostě zlodějna.

Ale kdo chce kam .... pls no flame. :papa

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také nepatřim mezi ty, pro které je McDonald's aj. něco extra, jdu tam (v ČR) jen když musím (když není čas) a s kupóny jsou ceny celkem ok.

Dnes šlo o to, že jsem nevěděl, že se v neděli v Německu nepracuje, takže vše zavřené... Tohle byla jedna z mála jistot teplého oběda. Dalo se možná najít něco výhodnějšího, to nepopírám 😉

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás tady v pizzerce zavedli hambáče , je to hambáč + hranolky za 150 kč mám co dělat abych to dal , zrovna včera se mi nechtěla dělat večeře tak jsem to byl koupit , mám to za rohem. Mekáče dávám příležitostně když se někam jede.. Nejlepší hambáč ale kuřecí , byl v Roudnici tam když jsem jel kolem jsem s chutí zastavil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

? KDO MA PRAVNI VZDELANI ?

Vcera jsem se dostal u sklinky slivovicky do diskuse s kolegou, drzitelem zbrojniho prukazu a mj. majitelem kratke zbrae s velkym zastavovacim ucinkem. Diskutovali jse o medvedici v beskydech kterou zeleny teroristi vypustili s monitorovacim obojkem a ta ohrozuje jak turisty tak zmatene pobiha mezi autama.

Jeden nazor je ze pokud mas zbran u sebe a dochazi k obecnemu ohrozeni [a to asi v tomhle pripade dochazi], jsi ze zakona povinen zbran pouzit a ohrozeni eliminovat = picnout medvedici pokud neohrozis sebe nebo okoli.

Druhy nazor je ze by "chranci prirody"strelce ukrizovali, nebot medved je prisne zakonem chranenej.

VAS NAZOR?

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zbraň by mohl použit v krajní nouzi, definici "Krajní nouze" si najdi, za mně je lidský život víc než život chraněnýho medvěda, já bych ho picnul.

Ještě tu vyvstává otázka o čí život by šlo, taky bych se třeba mohl zrovna divat na druhou stranu, že.

Ovšem to o obecnem ohrožení pokud maš u sebe zbraň, to je nějaká blbost.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...