Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak jsem se po ranu potesil: nejaka ku*va bezectna nam do rana vybilila pezotka. Byl to humanista - bez poskozeni zamku vybral auto do posledniho sroubecku radiem pocinaje a naradim, vecma v kufru vc. pojitek, zarovek apod. A to jsem si myslel ze se radia uz nekradou..... Parkuju 100 metru od slavne mestske policie v sile ca  20 lidi a po meste se pan starosta chlubi 130 dohledovajma kamerama.

Mel jsem vlastne stesti -sel jsem spat po pulnoci, vstaval v pet rano. Kdybych toho zlodeje videl pri praci, tak mam dnes utulny pokojicek v Leopoldove prooze bych mu minimalne prostrelil koleno.

:grr😂:grr

IMG_20190326_095639.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, Pažout508 napsal:

Pěknej mazlik, jen nejsem zastánce těch kufrů. Vím že je to praktické ale podle mě to *neumím psát slušně*í vzhled motorky. Samozřejmě každý má jiný názor. Co je to za obsah?

Mám to v podpisu, automat 750ccm. Ale když si chci zablbnout, dá se řadit ručně "pádlama" šest kvaltů. Kufr je tam hlavně proto, že má apartní opěrku pro spolujezdce - manželka chtěla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pesastorNo jo no, pod svícnem nevětší tma. Sakra, tomu bych dneska už taky nevěřil, že se ještě ćórujou autorádia. Možná si to nechal odemčený a nějaký děcka si udělaly radost. Jinak to musel bejt nějakej profík na Peugeoty 😄  No, není to k smíchu, ale štěstí v neštěstí, že nic není zničený. Aspoň tak!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@inoxing Mam dodelavanej central a pri zamknuti neni moc videt ze blikne. proto VZDYCKY zamknu, odemknu a znova zamknu abych videl zablikani. Vzhledem k tomu ze bylo vybrany uplne vsechno vc. blbosti v bocnich schrankach, a kastliku menic 12V/230V a treba i trojuhelnik tak to peeeekne na*ere! A protoze na P106 neni moc videt rozsvicena svetla a jsem hluchon ze neslysim pipak, obchazim....

Pristi tyden tady ma byt veteranska burza a pan starosta taky veteranista zase bude vykladat co dela mesto po bezpecnost  tak asi nezbyde nez se zeptat co stoji 20 mestapaku a 130 kamer   

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@pesastor  smazka co viděla autorádio...dvě stovky ji z toho kapnou a zbyle věci brala jako bonus...preci vsici kradu 

Me jinak ukradli rádio z auta když tam nebyl panel, kterej jsem si lisacky dal pod sedadlo ... a sotva co jsem usnul (pul hodina od zaparkovani)volala městská policie ze mám auto vykradeny a ať jdu k němu, že tam stojí kolegové....takže mě nějakej šmejd buď viděl nebo byl protřelejší nez ja...od tý doby v autě nic nenechávám na viditelném místě...protože prvně jdou po tom co viděj...až pak po tom co neviděj..

ale smazkam je jedno co berou...berou cokoliv...vlastní zkušenost z rodiny:roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Péťa nikolivek hlidat MOU stosestku. JEn si dovoluju nechapat k cemu maj kamerovej system vcetne nove nelevne Face Detection kdyz v okoli sve uradovny a kupodivu tedy i meho auta - ptal jsem se - ze nevidej v noci nekoho z baglem z parkoviste mily @Péťa . Myslim ze Tebe by takovahle sluzba verejnosti taky nepotesila kdybys byl na mem miste. Zato Tva skodolibost potesia me!        

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, nepotěšilo by mě, kdyby se mi taková věc stala, ale věř, mám z tím zkušenosti. Mě ukradli celé auto na parkovišti u budovy PČR a dodnes se nenašlo. I tak si nemyslím, že mají mít oči všude a zejména občan má povinnost si střežit svůj majetek. A když už jsme u toho, normální je nekrást ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obcan ma povinnost ZABEZPECIT svuj majetek, NE STREZIT. To za prve. Za druhe obcan plati dane [duchodci jako ja je platili cely zivot] a z tech dani zajistuje stat mj. BEZPECNOST svych obcanu. Bohuzel stat na tuhle funkci nejak rezignoval a tak si mesta zakladaji za nemale penize bezcenne mestske policie, kazdy obchod nebo firma na SK ma SBSku [sukromna bezpecnostna sluzba] vyzbrojenou jako by chteli vyhrat v Afghanistanu.  Mame se tedy podle Tebe sami vyzbrojovat a takovehle vaguse strilet jako v nasem velkem zamorskem vzoru?  Kdo se byt i slovem TADY pri tom dotkne pricmoudlyho vaguse je popotahovanej tim slavnym statem za urazku rasy. ZLATEJ CUNEK ve Zline kterej ty co palej  ohne na namestich odsunul z mesta!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě překvapuje modus operandi, kdy pesastorovi nerozflákali kamenem sklo a nevytrhli autorádio z auta, ale bez poškození otevřeli auto a demontovali autorádio a zbytek. 106 má ještě klasický hřiby na dveřích, pokud se nepletu? Testli máš třídveř, tak se to takhle běžně kradlo,  že blbým drátem napružili vrchní rám od dveří a smyčkou na drátu chytli za zamykací hříbek na dveří. Zabrousit hřib do průměru vedení stačilo... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@inoxing jo, mam tridvirko s tou zapustenou hokejkou. POPRVE mi ukradli jen baterku a to tak ze vypacili kapotu u okynka a vybrali baterku. Sehnat ten vylomenej pantograf co zveda kapotu byla vec.

Tentokrat si dal zalezet. Opravdu vybral do posledka vsechno vcetne pojistek, lekarnicky, zlutejch vest. Sklopil sedacky vzdu a totez v kufru......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@brixtr já jsem vezl několikrát nárazník v sedanu a to jsem si říkal, že se to blbě nakládá... takže za převoz v coupé :super

(jenom mi to připomnělo, že kamarád kdysi vezl 2m pracovní desku na linku uvnitř š105 - taky dobrý ježek v kleci)

 

@pesastor kdysi mi chtěli ukrást radio ze služebního, ale měli smůlu, protože jsem je viděl. jinak přijeli audi A6 a chtěli se dovnitř dostat zapáčením šroubovákem mezi rámem dveří a sklem. naštěstí se jim to nepovedlo, ale nejlepší na tom je, že ani v jednom autě nebylo originální radio - v jednom byl starý Blapunkt  a v tom, kam se chtěli dostat bylo staré ručně laděné radio, které měl táta ve š120, tak asi chtěli nějaké retro:D

ale byl jsem sviňa a hned jsem hlásil SPZ kámošovi od PČR...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a co by jsi říkal na to kdyby se stal opak? Kdysi bráchovi ukradli starého bavoráka a když jsme ho našli druhý den odstaveného u krajnice o pár km dál, tak v něm bylo namontované autorádio a něco jako "subwoofer" (ani jedno tam předtím brácha neměl) :D Potom mi to rádio ještě chvíli sloužilo ve Fáčku.

Upraveno uživatelem Driver
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

někdy si říkám,že kdybych koupil kombíka,tak se kolikrát nudím:Dale v sobotu jsem tam naložil 2 sady elektronů - koupil jsem sobotu pěkné coraily a u rodičů jsem ještě přihodil kola na feldu - takže 4 13" se vlezly do kufru a coraily se vezly na sklopených sedačkách:D až budou na autě, tak nahodím foto,ale první musím řešit první díl výfuku prasklý těsně před katem, takže neopravitelný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, PaKr napsal:

musím řešit první díl výfuku prasklý těsně před katem, takže neopravitelný.

Všechno jde opravit. Jestli je to před katalyzátorem, tak koupíš trubku vhodných průměrů například tady.
Pak jen ten katalyzátor zařízneš tam kde je to uhnilý (pokud je to prasklý, tak není vůbec co řešit a stačí to zavařit) a navaříš trubku.
Případně když se trubka vejde po uříznutí do toho katalyzátoru, tak ji tam centimetr strčíš a zavaříš, to je ten nejideálnější stav. Trubky se kupujou myslím metr dlouhý, nebo lze použít ze starého výfuku zdravý kousek.
Celý to může zabrat hodinu práce, když půjdou rozdělat spoje bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl opet vyzivny, po nocni jsem si hezky dojel k @MilanF1 pro luxusně udělaný naraznik (timto jeste jednou dekuju )na kacky auto. Pak ze to odvezu k babičce a dedovi abych na tom zitra mohl delat, po ceste telefon a babicka mela bouracku. Tak to me hned nadšeni přešlo. To jsou fakt nejake erupce na slunci nebo co? :( 

38A8F41D-F2EE-4D02-B788-F32342D7CB77.jpeg

119786B3-2E27-4F01-85FB-70A1264C0D7A.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...