Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dopoledne jsem pokračoval v  úklidu dílny pak jsem s tatíkem uklidil v sobotu přivezené lešeňové trubky. Po obědě jsem dodělal konečně dílnu. A teď jsem zaplatil odpustek 1500,- pražskýmu magistrátu  minulí měsíc mě chytla kamera u Kauflandu na tom skorokruháku na Proseku na červenou s autobusem. Trvalo jim to přesně 30 dní než poslali výzvu k zaplacení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem vykopal základy k obrubníkům u garáže. Rozhodnul jsem se že přidělám před garáží kus zpevněné plochy abych mohl případně dělat i na druhém autě pokud bych měl v garáži něco nepohyblivého nebo abych mohl dělat příp. i dodávky které nedostanu do garáže kvůli výšce. Takže včera jsem to začal tvořit dnes jsem jel do hornbachu pro obrubníky ale po cestě byla nehoda a nechtělo se mi čumět v koloně tak jsem se otočil a jel jen do Čelákovic do stavebnin kde jsem obrubníky koupil skoro jednou tak dražší než maj v hornbachu pak jsem jel do Úval na betonárku pro beton a jen malinko jsem neodhadnul kolik toho betonu takže to co jsem chtěl už bylo zabetonované a na vleku bylo pořád spousta materiálu tak jsem honem vyčistil tady za plotem u vrat takový jeden dlouholetý nedodělek a ten beton jsme tam s tatíkem nacpali a ještě jsme trochu poopravili dvůr u našich. Po obědě se zastavil brácha pochlubit se novým mazlíkem koupil si motorku BMW GS no popravdě mě motorky moc neříkají tak ale jako je to hezký hlavně je to funglovka má cca 200 km najeto. Zítra jedu s tatíkem k ségře opravovat něco v kuchyni. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako jo je to hezký ale i když jí brácha má sníženou protože je prťavej jako já tak jsem si zkoušel na ní sednout no ale asi jsem už starej nějak jsem přes tu sedačku nedokázal hnátu přehodit nebo to bude tím jak jsem za celý týden utahanej nevím.  Já na motce seděl naposled na fichtlu pak jsem si udělal noty na auto a už jsem na tom neseděl. Ale ze srandy říkám že na důchod si pořídím nějakou takovou tu dědkovskou aby to jen tak brumlalo a jezdilo na " kochačku" ale k tomu asi stejně nedojde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi prisla Androidi USB mikrokamera - endoskop s prisvetlenim. Radost velika: vodotesna, prumer 7mm, dvoumetrovej kabl. Vyzkouseno na notebooku a parada JENZE jsem si neuvedomil ze zadny z nasich mobilu doma nema pozadovanou OTG funkci. Takze kdyz budu pri vymene svicek zitra koukat do valcu nebo hledat pod palubkou kablik, ponesu k autu notase.

Ale co by clovek nechtel za 2$ :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl výživný, nejdřív jsem rozbil můj oblíbený hrnek který jsem měl už od mala, pak jsem jel ke kamarádovi že mu odněkud teče voda, závada objevena jen se musí objednat hadička.. Tak se spokojenosti odjíždím domů a najednou bouchání od přední nápravy. asi to bude homokinetický koub, takže auto zase půjde do servisu :( a to ještě není dneska konec a ke všemu jdu na noční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...