Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak jsem si dnes málem káknul do textilu.Si to tak frčím,na pohodu a předemnou prudká zatáčka.Znám to tam,tak to do ní pošlu a najednou proti mě zelená ochcávka.Na tom by nebylo nic divnýho,ale čumím do auta a na místě řidiče nikdo.Toš jsem zavostřil trochu víc a pak jsem si všimnul,že má ten jouda volant na druhej straně.Nakonec jsme se zdárně minuly,ale buď s tím neměl odhad a řídil to poprvé nebo to byl rodilej anglán.Textil nakonec čistej,ale bylo to vo fous.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je tam,řekla tiše 😃

Mám ji tam teda od včera,to je ten LAHOSIP 😃

Až si někdy vzpomenu,tak vyndám kartu a kouknu jak nahrává a když to bude dobrý,tak vám taky ukážu 😃 

Niceboy Pilot Q3 

kamera.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Milan+ moje krevni skupina: kdybych mel lizt po ctyrech tak se musim poprve pred Velikonocea podiva jestli to more pres zimu nekdo nevypustil. Staci sednout na lavicku, zapalit cigarko, poslouchat jak sploucha.... k tomu ten slanej morskej smrad a clovek o 10 let omladne. Palec do toho strcim teprve az to bude mit vic nez 25 stupnu! Ja se mel narodit nekde ve Stredomori!    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mé 308mě (sklo a stěrače stejné jako na Tvé 307) jsem měl starou kamerku uprostřed dole - uprostřed právě kvůli stěračům a dole protože měla docela velkej držák a tak se nevešla za zrcátko. Novou mám také uprostřed ale už nahoře. Má menší držák a tak se vešla vpravo od dešťového senzoru v zákrytu za zrcátkem. Řidič ji má schovanou za zrcátkem, spolujezdec ji vidí přímo a a přitom jde sklopit jeho sluneční clona.

Výhodou je, že vidí víc před auto - přece jen naše auta mají hodně sklopené sklo a zespoda nebylo tak dobře vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No Jo,ale tu už nemám skoro 2 roky😃

Na 307mé jsem měl kameru tu prvni  v prostředku a od ty doby co jsem s ní byl na stk,mi ji utrhli že tam.nesmí bejt tak jsem si koupil novej držák a.pricucnul taky sem jako tady doleva k sloupku,pak se.kamera přes zimu po.... a už jsem kameru nechtěl,tudle jsem dostal nedávno k výročí

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo už to vidím, já jen koukl do podpisu, kde je se Tvoje auta tváří jako 307 🙂 Až po rozkliknutí se ukáže celá řada.

Mě v prosinci auto prošlo STK s držákem kamery za zrcátkem jak jsem psal. Držák je nalepený takže nejde sundat, ale kamerku jsem před vjetím dovnitř raději sundal. Buťo to technikovi takto nevadilo nebo si nevšiml. I když sklo prohlížel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera večer jsem se vrátil z pracovní výpravy u skorobrášky na Vysočině.  V pátek ráno jsme začali s přípravou na betonování podlahy v garáži v sobotu za námi dojel s rodinkou druhý skorobráška a započalo betonování. Ono se práce udělalo mnohem víc než jen to betonování ale ještě teď mě bolí z toho pro mě nezvyklého pohybu celý Vena takže raději nebudu vzpomínat vše aby mě nebolel ještě víc. Na konec mu tam zbyl ještě kus nezabetonovaný protože nebylo dost písku a cementu. Spočítaný materiál byl na sílu desky +- 15 cm jenže nechal to vyhrábnout bobíkem a místy to po bobíku bylo i 45 cm do hloubky takže když jsme to dočišťovali a dorovnávali tak jsme se dopracovali k jakžtakž rovině s hloubkou +- 22 cm. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ozzy56 to si mi připomněl scénku z orlicky přehrady...Tak deset let zpět...možná více...mladý parecek na kánoi a on chtěl ji vyfotit..stoupl si, vyndal foťák a ozvalo se zblunk...ona se na něj podívá a suše pronese...doufám že to nebyly klíče od nového tatinkova vozu... No a představte si byly to oni...ten vyraz jak tam chudak kouka do ty hluboky vody dodnes nezapomenu...:aut

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...