Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak mám za sebou polovinu návštěv a jsem hotovej , zítra mě čeká další dávka. Z druhé strany to beru s radostí že neprotahuju 508 bezdůvodně :D Dostal jsem pod stromek cca 35 koníků :D teď ještě vybrat firmu kde je nastěhujou pod kapotu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokračuju v té vánoční pohodě ze včera. Je mi teda trochu lépe ale o moc nee. Asi v 10 jsem se exhumoval šel jsem k našim na snídani pojed jsem tři chlebíčky a pak jsem se chtěl vytratit zpátky k sobě ale mladej že jsem mu včera slíbil že dnes provětráme ty stavebnice co dostal. Tak jsem se asi do 12,30 věnoval stavbě ze stavebnic. Nevím teda jestli je to tím že moje tělo odmítá pracovat v běžném rozsahu a jede spíš v jakémsi úsporněšetřicím režimu ale přišlo mi to teda dost složité ty výtvory ze stavebnice navíc tyhle moderní stavebnice na bázi LEGA nebo i samotné LEGO podle mě jsou tak maximálně že učí trpělivosti ale představivost nebo kreativitu moc nerozvíjí protože pokud se přesně nedržíš návodu tak to nesestavíš.  Na což byl zlatej Merkur nebo SEVA případně z těch lepších CHEVA ty jsi pamatuju jako smrad školou povinný a z těch se dalo stavět úplně podle sebe.  Tady to je stavebnice na principu LEGA a na škatuli je napsáno 5-12 let. A já jsem s tím měl co dělat abych to sestavil podle návodu Pepa se snažil zapojit dědu a ten řekl že je to titěrný a že nevidí na ten návod že aby udolal mě. Takže jsme postavili nějaká autíčka čluny a kus té základny co to má být ale na hlavní budovu jsem si dnes netroufnul. Po obědě jsem se ztratil že se natáhnu ale tak nějak jsem celou dobu doteď protelefonoval s otcem a " maceškou " .   Jsem vcelku rád že tentokrát nejsou žádné návštěvy v plánu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak ... návštěva 25.a 26. už léta.ani omylem. Nevaří se, jsou "zbytky" čili  řízky, salát, vánočka, aktivity omezený na pohádky, nový hry, knížky, procházka podle Labe, spánek (ten kdykoliv v neomezené míře, dnes např. 8-11, 14-15, chvilku doteď). Příbuzenstvo 28.-30. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WP_20181226_14_33_54_Pro.jpg.ea409dd89522f6696ad673c350fc53be.jpg

Tak dnes je mi lépe. Takže jsem se kousnul a dokončil stavbu. Asi to má být stanice pobřežní stráže s majákem nebo tak něco. Nicméně 640 dílků a téměř 6 hodin čistýho času na skládání. A prej pro 5 - 12 let chtěl bych vidět toho smrada jak u toho vydrží a poskládá to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky si hraju s vánočnim dárkem pro mladýho :D jenže on dostal rukavice a balon na fotbal tak mě hodinu honil po hřišti .  Před chvílkou jsem se vrátil ufuněnej ,mokrej a špinavej od bláta :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dvojčata jsou starší než ti vaši kluci a hlavně opačného pohlaví čili si nemám s čím hrát. Navíc zmizely s haldou knížek a už dva dny jsem je skoro neviděl. Taky to má něco do sebe :D;)

P.S. Tak jsem to zakřiknul. Pod stromečkem jsem měl nový žolíkový karty takže dnešní program je krásnej.

A na trpělivost taky dojde protože jsme dostali dvoutisícový puzzle a do jara prý musí být hotový.:bacha

Upraveno uživatelem Sawoy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@radim.1008 to jsou pořádné dárky od Ježicha,

@pesastor no však jsem se s tím nedokázal mordovat v kuse včera kus a dnes zbytek. Ono to má systém a je to balený po etapách takže to není jako přebírání pro popelku než najdeš správnou kostičku bohužel Pepa se do toho včera pustil se ségrou a dva balíčky vysypali mimo pořadí takže jsem to skládal od posledních etap k těm prvním.

@Sawoy na karty a knížky je malej zatím mu dělá problém i kvarteto teda spíš udržet karty v ruce

@Davidak79 naštěstí pro mě mu sport zatím nic neříká a ani nikomu v příbuzenstvu takže takových dárků je " ušetřen " a hlavně jsem sportování ušetřen já.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 12. 2018 at 16:57, Sawoy napsal:

Kdepak ... návštěva 25.a 26. už léta.ani omylem. Nevaří se, jsou "zbytky" čili  řízky, salát, vánočka, aktivity omezený na pohádky, nový hry, knížky, procházka podle Labe, spánek (ten kdykoliv v neomezené míře, dnes např. 8-11, 14-15, chvilku doteď). Příbuzenstvo 28.-30. 

Mám to naprosto stejně, ani kdyby na mne zvonil sám prezident USA či RUSka tak mě ani nehne, máti chce mít taky klid a já toho za ten rok mám taky plnou p....l. Za to se mne od 22 drží nějakej mor v krku, v noci nespím, co chvíli kuckám, stáhnul jsem už 1L kvalitní domácí slivky ročník 2003, což jsem skoro obrečel ale kloktání tohoto moku nezabralo, takže zítra hurá k felčarovi mezi další infikované a silvestr bez pití, klasika, jsem mohl rovnou zůstat v robotě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes pokračování měl by to bejt LKT( lakatoš) ale zlatej merkur tahle čínská kopie je hrozná při vrtání děr používají asi papírový šablony protože to na sebe moc nepasuje a celkově síla materiálu na těch dílech asi tak jako čtyřy víčka od jogurtu. WP_20181227_18_59_23_Pro.jpg.61e57351fb87f30de546396d0f50ecf5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ve 3 rano budicek od nejmladsi kdyz ne preventivne kopala do zeber
v 5 sem vstal -.... oblikl se a razil na firmu
v 6 sem predal podklady na dnesni den - s kolegou jsme dostali volno :P
v 7 v obchode pro snidani obed a veceri
v 8 uz tchyne trojcila co delam u pocitace jestli nemam byt v praci
v 9 odvoz nejakeho bordelu ze zahrady na sberny dvur
10 -12 - oprava 2 kladiv a 1 sekery co sem uz "lonske" leto znicil - je potreba byt pripraven :P
mezi 13 - 14 telefon z firmy ze kolegovi odesel starter v Praze - smula mel sem v sobe odpoledni pivko a hlavne sem mu osobne rano rikal at si zajede do servisu ze nema dobrej zvuk
14 - doted - jedu filmy v PC stare - nove - novinky co sem nevidel - starsi co sem nevidel :P

 

a zejtra ? asi se po novem roce z toho trochu po***** :P

takhle to dopadne kdyz nejmaldsi ulozite a date si 5 minutovou sprchu - dokazete si predstavit jaky kolotoc deal v manzelske posteli mezi mnou a manzelkou ??

 

49097818_1991162184252120_5396088321036255232_n.jpg

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...