Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

před 7 hodinami, FrantaCV napsal:

Ta zámkovka byla ukončená obrubníkem. Ten vytáhli protože zasahoval do vozovky a ten propad pak vyrobil válec při zhutňování položeného "koberce". Udělal jsem kolem toho poněkud rámus a v pondělí to budou opravovat. 

Taky jsem snižoval vjez do garáže,ale preventivně jsem si to udělal sám,aby to bylo, jak jsem si představoval. tam u vás jsou teď utopené i chodníky podle foto.

U mě už neškrtá ani služební Sup,předtím i Ulyšák

IMG_20180504_112321.jpg

IMG_20181125_163516_HHT.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera a dnes vyklízení u ségry. Dnes jsem dovezl poslední várku krabic kde by mohli být věci které mají trochu nějakou cenu. Ještě tam něco zbývá ale to už jsou spíš krámy k vyhození.  Protože vím že zde je spousta lidiček kteří v dobrém slova smyslu mají různé úchylky. Našel jsem tam několik krabic s hudebníma nosičema od magnetofonových kazet přes CD a i nějaká LP má cenu to nějak třídit a zkoušet to prodat roztříděné nebo to mám zkusit vzít jako celek někam do starožitnictví ať dají co dají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož jsem zjistil, že můj stahovák je po zapůjčení k.o. ,tak jsem se pustil do dodělání polotovarů, co mám od kamaráda, co už se na mě kouká ze zhora, říkal nezahoď to, tak zítra se dodělá šroub s kuličkou a k mému  kovanému oprava otočného hrotu v šroubu. Snad na to vše zbyde chvilka. 

1543342238784..jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zalezi na servisu - task ji mam puvodni jak na osobaku dak dodavce
no nevim ale te ta cervena a zelena prijde sympatictejsi nez jen cervena a stribrny krouzek - asi stara skola
navic me irituji majitele novych aut hlavne blondaci a blondyny co ani nevi kam znacky se znamkama upevnit (predni se znamkou / zadni s hologramem)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to potom není blb ten manažer, ale servis. Tihle borci takovýhle věci neřešeji. Ti jen jezději. Protože to auto není jeho a on tam 100% ty značky nenasazoval. A to nakousnutý jabko maj za třetinu výplaty. 😝

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes bylo naplánováno vyřizování po Praze. Ráno jsem nějak nezvládnul vstát takže jsem krvedarování odsunul na jiný termín. Ale zbytek jsem vyřídil beze zbytku a docela jsem si to i zorganizoval že jsem vyjel po 7 z domu a před polednem jsem byl doma. A to jsem byl v Kobylisích na katastrofickém úřadě, pak v Lídlu na Klíčově, na garážích objednat si práci na příští týden potom na Černý most do Hornbachu vrátit nespotřebovaný materiál a v Globusu pro dvě drobnosti a na konec Hočo Počo KB zrušit účet kde jsem byl mile překvapen kolik že na to účtu vlastně leží peněz. Pro rypáčky byl to účet který jsem musel mít založený kvůli hypotéce kterou jsem měl u KB po refinancování jsem přešel k jiné bance a ten účet ztratil smysl no a posílal jsem tam o něco víc než bylo nutné s tím že by tam měla vzniknout jakási železná zásoba.  A po obědě jsem čistil spalovací prostor kotle nějak se v té podávací rouře napékaj zbytky pelet a občas ( 1x za 14 dní) se stane že se to kousne až to ustřihne pojistku na tom podávacím šneku a včera jsem koukal že je v násypce minimum tak jsem to nechal dohořet a v noci jsem kotel odstavil aby vystydnul a mohl jsem to zkusit vyčistit no něco jsem z toho vyštoural ale budu na to muset vymyslet nějaký porichtung aby to šlo lépe. Pak jsem kotel naložil a rozjel. A jsem umordovanej jak malý kotě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...