Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

@Radek Hurvajz  promiň Radku - asi jsem to špatně formuloval ! :mad:  To přirovnání k Morganovi patřilo samozřejmě té Republice. Reagoval jsem na Ozzyho příspěvek nademnou - bez citace abych neštval moderátory, ale asi to nepomohlo  Ani ve snu by mne nenapadlo k Morganovi přirovnávat Legendario (7 leté) !!!  :roker

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KONECNE mi na 106 pazouti elektrika funguje jak si predstavuju. Byl to tvrdej a vysilujici boj s vymenou neprogramovatelneho cyklovace steracu za programovatelny [dekuju znova @krtek2 ], oprava naslednych chyb diky silenemu a nepristupnemu origos vrabcimu hnizdu pod palubkou, vymene dverniho spinace, vumena zpinace zpatecky, dodelani spinace zadni mlhovky a protazeni kablu k ni apod. Ted uz jen lahudka osvetleni spz kvuli kteremu - kdyz nechci uurvat caply v drzaku - musi dolu zadni naraznik  a SNAD jen jezdenicko :papa  

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska byl krásný večer. Nabouráno, necháme to pořádně vychladnout a zítra budeme pokračovat s porcováním a šup do mrazáku. 

Telecí býček, 6 měsíců, čistá váha 102kg

IMG_20181123_190214.jpg

IMG_20181123_184126.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem finančně vykrvácel až "NA KOST",  ale už je doma. Loučení s mazlíkem 406 bylo krátké, leč dojemné. Toho motoru je mi opravdu upřimně líto, ale ten zbytek už toho měl docela dost. Zůstávám, ale věrný značce a doufám, že vydrží stejně jako ten minulý. 

Mimochodem, poradíte někdo jak se dostat k úpravě textu pod linkou? Chtěl jsem tam nový přírůstek doplnit a nějak se k tomu textu neumím dohrabat.

P508SW.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu, už je to tam. Nějakou tu fotku a popis přidám až budu moct vyjet z garáže. Teď mi tam překáží finišer - pokládají nám tady novou silnici - konečně - už to tady bylo jen pro "Off-Road".:bacha

IMG_20181124_122147.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta zámkovka byla ukončená obrubníkem. Ten vytáhli protože zasahoval do vozovky a ten propad pak vyrobil válec při zhutňování položeného "koberce". Udělal jsem kolem toho poněkud rámus a v pondělí to budou opravovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pátek staroušci dovezli Pepina na víkend aby si ségra trochu odpočinula. Já jsem byl včera u ní pomohl jsem jí zase o kus zkulturnit obývák, vyklidili jsme komůrku na chodbě a přivezl jsem nějaké krámy z toho placu co měl nebožtík pronajatý. Babička včera s Pepínem pekli podle nového receptu perníčky takže ještě než jsem odjížděl jsem dělal šablony podle kterých vykrajovali protože vykrajovátko kamionu babička nikde nesehnala. Dnes dopoledne jsme s Pepínem ty perníky zdobili těsně před obědem se tu stavoval skorobráška Pepa pochlubit se jiným vozem a čerstvě koupeným přívěsem. No a po obědě dojela ségra byli jsme na procházce a pak ségra absolvovala cvičnou jízdu s C2 protože teď jezdí Š Octavia s DSGéčkem a reálně hrozí že o škodovku přijde. A ségra posledních cca 8 roků řídila auta pouze s automatem takže musí být připravena i na eventualitu že bude než pro ni a Pepína seženeme  jiný povoz jezdit právě mojí C2.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...