Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

malem sem dnes vrazdil
prijedu domu a pred barakem mi stoji zenske u octavky - nebranily vjezdu jen staly pred domem - OK postavim to pred svuj a souseduv vjezd a jdu resit kamosovu feldu - neubrzdil a skoncil ve skarpe tak sem zjistoval skody
cca 30 minut ty 2 slepice klebetily - pritom ta jedna uz skoro 3x do te octavie nastoupila
Ok uvolnilo se misto asi 200 m od baraku tak sem to preparkoval ze jdu domu a do sprchy - zamknu auto a ta slepice - "tak ahoj" - sedne do auta a odjede - ja ji z dalky nazval tolika neslusnymy vyrazy ze mi jiste pred barakem uz nezaparkuje !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska jsem odpočíval po včerejší náloži tady v skvělý hospodě v Poděbradech.

Jezdíváme tam tu a tam vlakem z mělníka. Páč v Poděbradech maj tu promenádu hned u vlakovýho nádraží, takže nemusím řešit řízení a parkování a v rámci PID se tam nechám dovýzt za 32 korun. Suprově tam vařej, kdo má rád takovou tu českou mastnou klasiku a plzeň, tak se poměje. Doporučuju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu jsme se skorobráškama dodělali vrata u Standy na garáži. Čímž máme na Vysočině pro letošek nejspíš hotovo. Tatík se ségrou včera shrabali listí a dnes jsem to s tatíkem odvez na sběrný dvůr. Včera jsem se se ségrou předběžně domluvil na dalších plánech. A mám o čem přemýšlet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera prisla sms od Ceske posty "budeme vam dorucovat balik" Dnes rano prisla sms s casem kdy bude balik dorucovan.
Po 12hod prisla sms "Adresat nezastizen balik ulozen na poste" -balicek byl zaplaceny do ruky bracha byl cele dopoledne doma a samozrejme "NIKDO" neprijel.
S vecerem jsem se cestou domu z konference zastavil na poste pro balicek - v sms byl "unikatni kod"
U okenka - pani povida prectete me ho - na podruhe to dopadlo balicek bez kontroly OP ci jineho dokladu podpisu vydala .....
Jima me hruza ze se preklikne preslechne nebo ja kod blbe prectu a hle mame problem .....!!
Mozna zrychleni mozna zkvalitneni ale pri poradku CP noo nevim nevim .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem nechal 807 stát u kámoše na dílně bude měnit manžetu na kloubu u kola a bude dělat celkovou kontrolu. Protože ač si na autě dělám většinu věcí sám tak jednou za rok to dávám k němu aby to prohlídnul buď jestli jsem někde něco nepřehlídnul nebo něco nepodcenil. Něco v tom smyslu jako že by doktor neměl léčit svoji rodinu. 

Ad ČP + ČD jako ambasády pekla. Musím říct že ČD patrně udělali pokrok v kvalitě poskytovaných služeb a dost jim k tomu pomohla konkurence což se u ČP říct nedá. Pravda pravidelným zákazníkem ČD jsem býval před řádkou let a teď už jsem pravidelným vlakem nejel možná 15 let. Ale mám zkušenost z druhé strany protože u DP jsme ČD zajišťovali náhradní dopravu (ND) při výlukách a to plánované i ty operativní.  A v tomto směru musím konstatovat že je to u ČD velký pokrok protože dříve se operativnost spuštění ND pohybovala v řádu hodin takže kolikrát to nemělo smysl dnes alespoň v rámci provozu vlaků v PID se dá počítat i v řádu minut kdy jsou vydávány příkazy a řádu půlhodin bývají přistaveny první autobusy pokud to samozřejmě provozní situace dovoluje. Nejednou se mi stalo že přišel příkaz k přejezdu na ND a než jsem se tam dostal tak byla ND ukončena protože ČD situaci vyřešila takže ND se rozjíždí víceméně automaticky. A co se týče plánovaných ND tak to bývá většinou taky zvládnuté víc než dobře.  Takže za mě je tou ambasádou pekla ČP protože to co oni předvádějí je do nebe volající.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...