Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Včera odpoledne jsem využil posledních pár slunečných hodin a jel se projet okolo Hradce na Hondě. Potom jsem rozpoutal oheň v krbu, odvezl dceru do tanečních a mrknul na trénink F1 GP Mexika. Dnes mám v plánu špacír po lese a gaučing.

Upraveno uživatelem Zodiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dopoledne jsem byl v KB že chci zrušit účet založil jsem ho kdysi protože to byla podmínka abych dostal hypotéku tu už mám jinde tak na co budu mít dva účty že. A slečna mi oznámila že si musím sjednat schůzku a když jsem se zeptal jestli na otevření účtu je to třeba taky tak řekla že to je jiná záležitost a na to není potřeba sjednávat schůzku. Pak jsem byl na pohovoru kvůli práci bez výsledku. Cestou domů jsem se tedy zastavil na wapkové myčce u Průmyslové ulice a trochu jsem ošplouchnul 807. Po obědě jsem se zavřel do garáže a zahájil jsem GO Pepínovo Land Roveru musel jsem vyrobit kus přední nápravy zítra to snad dodělám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu jsme se skorobráškama, ořezali jabloň u garáže abych jí mohl vykopat. Tak jsem dnes ráno začal ten pahýl vykopávat. Začal jsem asi v 9 nějak po 10 se přidal tatík a za jeho vydatné pomoci jsme ho před polednem vyvalili. A odpoledne ve 14 už nebylo ani poznat že tam nějaký strom stál. Navečer jsem po dlouhé době inzerování prodal zimní kola na Fabii.  Ale bolí mě celej člověk z těch nezvyklých pohybů při tom kopání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čtvrtek a pátek ve znamení montáže posuvné brány. Sobota u roztopeného krbu a tv. Dnes mini motosraz v Hrochově Týnci, pak jízda směr Seč a Pařīžov, čaj v Lihovaru Třemošnice. Potom přes Prachovice a Heřmanův Městec domů. Počasí se vydařilo, výlet taky. Honda jak švýcarské hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoledne jsem si nalozil "dronika" do kufru a jel smer Horice zpatky pak Smirice Velichovky no pokud mam dostat doslovne legislative tak musim konstatovat ze si moc nezaletam.
Pokud budu trosku vic ignorantem pak to asi pujde.
Jinak jsem koketoval s myslenkou tocit vecer - odolal jsem a pujdu na to legalne - pokud neporidim ......

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o vikendu jsem opravoval protekajici hajzl, pridelal vesaky na bundy, vykuchal z motorky baterku, trosku se pohrabal ve sklepe se zjistenim, ze to asi radsi zapalim, taky skouknul s Adus Bohemian rhapsody, a nasledne jsem se pokochal tragikomedii zvane ceske derby a potvrdilo se, co tvrdim uz delsi dobu a to, ze letos budem nejlip treti..... no vecer jsme zakoncili sledovanim serialu Lajna a  ...... :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sobota tak trochu pracovní dopolčo jsem byl u kámoše na prodejně pomoct s něčím jako inventurou. Po obědě jsem jel k ségře na pokračování nekonečného seriálu " Náprava škod po nebožtíkovy" . A večer jsem vytuhnul u TV ani nevím co hráli. V neděli jsem si naordinoval jakože odpočinek a při realizaci odpočinku jsem dvakrát prohnal pračku a vyluxoval skoro celý barák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera prisla baterka do kamery z ciny docela s obavou jsem ji prehodil a cekal zda se prijde hlaska o NEkompatibilite - nastesti alespon ne vcera se tak nestalo a snad bude fungovat.
A dnes komplet kalibroval a nastavil si drona k obrazu svemu - proklikat se tim vsim bez vetsich znalosti anglictiny ..... je trosku problem ale maji to celkem intuitivne poskladane
tak nenastalo zadne velke bloudeni - jeste ho musime vyzkouset venku ve vzduchu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska se mi podařilo poslat Finančního ředitele do *hajzlu* za přítomnosti majitele společnosti a dalších cca 15 přihlížejících. Tedy spíše jsem mu řekl , že se chová jako infantilní vzteklej dědek (je mu cca 50). Na jeho zarudlý dotaz , zda to myslím vážně , jsem mu po pravdě odpověděl, že ano.   :roker  Ať ochutná vlastní "meducínku"  :bacha    Pyšný na to nejsem , (za ty svědky) ale řekl si o to . . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...